Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iskreno…

Iskreno…

pa kaj potem?!
Zato pa imam bele hlačke…… pa tamponček…..:-)))) Da mi jih ne umaže, saj veš!

je…samo ne smem povedat…sem tih pppšššššš

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Uh, tistih pa ne. Sem enkrat na morju dva spoznala – oba neka Davida in oba neka Lenarta (ne me vprašat…). Tumasta kot noč (razumela nista noben tuj jezik, pa tudi sicer nič brihtna), nerodna pa tudi. Ne, ostajam raje pri Slovencih! There, I said it! ;))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Pa povej no,kar ti veš in jaz zase ne vem?
Žaba!
Sp

mishika…se bojim…da se tam nekje ne srecajo najine ocke…ja se strinjam…v vsem..samo na blago se moras spoznati…in kvaliteta je tu…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ne izzivaj me…

ne…to pa ne…zakon je zame sam en…k je tko moj…moj…

Vrabc je neuporabna in nima smisla streliva trošit zanjo zdaj par dni!
Se bom kteri drugi posvetil zdaj.
;-))))
Sp

Brez skrbi: ni bojazni za kaj takega. Dvakrat na leto grem tja (pa ne nujno v Lenti), samo takrat se malo bolj orgn nakupi.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Povej no!
Saj tudi tvoja ritka je zelo cool no!
;-))
Sp

sasko…nc hmmm…je treba videt…in potem ne bo hmmmm…ampak ….CENZURA…;))

To s’ pa ti reku……:-)))))))

:))))))))))))))))))))))))))))))))))9
o mater kake padajo

ej…ce imas nekoga rad…te menzes nic ne moti…tko…

Jaz sem Slovenc!(s pridihom nečesa…)
;-))))
?????
Sp

bos tih…

A ti nič ne uporabljaš tampončkov?! So pa ja fajn. sploh pri “prolivu” pomagajo…..:-))) Imaš vsaj en malo trši izstrelek….:-))))

tudi jaz…se smejim…je pred poletjem in pred zimo…hihihihihi…okej pijeva kafe tam gor…vazi

Ja do ta prvega ŠD-ja,ne?
;-)))
Sp

bemti…sasko…svetlo modre…sam zgin hitr…no se dobro da si tam…domisljija dela…pa boksarke…pa ce so se mal oprijete…jao nama,))

Ja zakaj pa tampon uporabljaš?Da nimaš driske slučajno?
😉
Sp

Aja!
Zato sem moral takrat tebi v ušesa in ne v ……………..
😉
Sp

Če te vidim in prepoznam, ni blema 🙂 Samo ne kave – raje kak kapučino :).

:)))))))))))))))))))))))))

Za crknt, res :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Črne tangice …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

New Report

Close