Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek iskreno – II.DEL

iskreno – II.DEL

no malo obrnimo žensko izzivanje…….hihiih

Bi bilo zanimivo slišati, koliko dedecev tega foruma, bi obleklo ženske tangice…od svoje lubike……….in bi jih nosili čez dan…….mater bi bili sexy….hiihihihii

lep dan

leta letijo - iščem stevardeso.....

No…ko se bom hotel rešit svoje drage, pa bom to napravil, ja :)))))

Moja žena ne nosi tangic…ma eno kamionsko cerado na sebi…in tud jaz bi pasal vanje!
;-))
Sp

HIHIHIHII….kaj pa ona prava?????

a ona pa ima…..take….za popizdit…..

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

ne nori…ej…teb se pa ze malo kisa…ce bi moj to naredil…bljak…to zame ni nic seksi…in rajcig…daj…malo zboljsas domisljijo no…saj znas…pomisli na Bledek;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja tista jih je pa imela…..:-))))),sam me ne jebe več! :-(((((
Sp

kaj imaš res tako majhno premoženje, da bi ga lahko mirne duše spravil v tisto majceno krpico?!
Ubožček. Tvoja ženka pa še bolj.

zvercka…kako pa ti ves kaksno rit ima njegova zenka…ves tangice niso samo za majhne ritke…so tudi za tiste bolj obilne…in tja notri gre z lahkoto moska rita…no tako pravijo…jaz jih ne nosim…mam rajs une…moje…ki mal zakrivajo ritko…hihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

a mislis…;))

Mi je take signale pošiljala zadnji cajt….da se mi je posvetilo.
🙁
Sp

sam da se ti je…svtllikalo..posvetlikalo…hihihiihih…to ja važn…

A moške tangice tudi veljajo….Žena ma malo manjšo rt ku jst….Moje pa mi lepo stojijo…

ej…se dobro da te ni bilo dopoldne med nami…ker bi te raztrgale;))…hihihi

New Report

Close