Najdi forum

Splash Forum Koronavirus iskreno- koliko se vas ne tušira/umiva las v karanteni?

iskreno- koliko se vas ne tušira/umiva las v karanteni?

Jaz obožujem umivanje, mi še na misel ne pride, da se ne bi umila. xD Lase si operem po potrebi.
Glede na komentar plant-based lol jaz sem imela tudi neki časa ful suho kožo, zdej sem zbanala hrano, ki povzroča preveč inflamacije in moja koža je ful navlažena, ne rabm več kreme, če bi bla plant-based, bi bila verjetno preveč suha. :D:D

Pa saj to so prvoaprilske šale, anede. Zvečer se stuširaš, da lepše spiš, zjutraj pa zato da greš svež in čil v nov dan. Tudi v izolaciji se preoblečeš v čista oblačila. Enako učim otroke. Pa to so ja osnove higiene no. Pa ne mi o tem kako sta žajfa pa voda škodljivi za kožo. Edina reč, ki se mije res ne da delat, je ta, da bi si lase umila zjutraj. Da imaš pol čez dan tisto pofenano bouncy frizuro. Njamii..

Pa kaj točno se dogaja z vami folk? Tuširate se zvečer in nato še zjutraj???? Če ste predebeli, razumem, drugače skoraj ne. Da se moraš stuširati zvečer, nato spet zjutraj: ni mi jasno, a ljudje ponoči šivcate, postanete umazani, se počutite umazane, kaj??? (debeli izvzeti, ker vem, da ti šivcate bolj kot drugi).
Če se jaz stuširam zvečer, se zjutraj zbudim popolnoma sveža, nepotna in čista. Kaj je narobe s tistimi, ki zašvicate, mi ni jasno …. no, razen debelosti ne vidim drugega razloga.

Zato ker je FAAAJN!

Ps: Ja. Eni tut ponoč švicamo. Pa debelost sploh ni edini razlog. Lol.

faa,k ej, to mora bit pa hudo, da greš stuširan in svež spat, čez par ur pa se moraš spet tuširat – fuuj

Svašta, a zdej ko si doma se pa ni treba tuširat pa las umivat? Ne morm vrjet, res ne.

Nima veze al sm doma al grem vn, 2x na dan se obvezno stuširam, včasih pa tud večkrat.
Pa sej se ne tuširaš zarad drugih, al pač?
Mislm res no, men bi se zmešal da se ne bi stuširala 2x na dan.

Odvisno. Ker rada tečem, si takrat vsak dan. Drugače tedensko.

Ne potegne, a? 😂😂😂

Mah…prej sem si prala lase na dva dni, zdaj si pa na tri. Bolj se pa ne smem poleniti. Tuš seveda vsak dan.

Las si več ne umivam vsak dan kot ko hodim v službo, ampak na dva dni. Tuširam se še vedno dvakrat dnevno. Zjutraj bolj iz navade, da se zbudim, pripravim na službo (delam od doma) in ne toliko zaradi potrebe. Na splošno probam čim bolj rutino držat sedaj ko delam od doma. Sem pa komot v trenirki. Edino za videokonferenco danes sem vrgla “službeni” zgornji del in makeup.

Meni se že iz vidika psihološkega zdravja zdi nujno, da poskušamo čimbolj obdržati normalen življenjski ritem. Osebna higiena sodi zraven. Umivanje zob, tuširanje, nošnja normalnih dnevnih oblačil. Ne rečem, da moraš doma v kostimu sedet na kavču, kot bi sicer v službi, ampak ne moremo pa zdaj en mesec čepet v pižami doma.

Iz dolocenih razlogov (mi ni treba nikamor javno med ljudmi, trimckam pa z bejzbol kapo) sem danes cetrti dan brez umitih las. So ze zaspehani. Sicer skrbno umita vsak dan. Samo za lase mi je blagor – imam daljse – da mi jih nekaj dni ni treba umiti. Si jih zapakiram v moped frizuro. Danes pranje, ker rabim biti ustimana v romanticne namene, bodo zasijali se toliko bolj razkosno, ker nekaj dni niso bili oprani. Pa ne bo corona-virus-protection-od-uzadej.

New Report

Close