Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Island Hotel Istra v Rovinju, parking

Island Hotel Istra v Rovinju, parking

Po nasvetu ene monovke sem si ogledala ponudbo ugoraj omenjenega hotela in odločili smo se, da tam preživimo praznike. Gledam na njihovi strani in piše, da se pusti avto na varovanem parkingu pri pristanišču v Rovinju. Ker mesta ne poznam, ne vem kje je pristanišče in kje parking. Gledam na zemljevidu in vidim povsod ob obali parkirišča in čolne. Mi lahko kdo pomaga ?

Gre se proti marini in tam zraven, kjer je bazen in vaterpolo klub, je njihovo parkirisce.

Iz hotela sem dobila inf., da je tam samo info točka, parking pa nekje sredi Rovinja.

To je otoček sv. Andrija ali Crveni otrok, je zelo fajn zadeva.

Res je info točka v Rovinju od koder vozi ladjica na otoček do hotela.

Tam na info se oglasiš oz. prijaviš da greš v hotel Istra, tam je voznik s kombijem, ki spremlja voznika na
parkirišče in ga tudi na info mesto pripelje nazaj (isto poteka ko se vračaš).

Ladjica vozi vsakih 30 minut kopno – otok in obratno. Za goste hotela je tudi brezplačen prevoz v obe smeri otok – Rovinj.
Naj te ne srkbi vse je ok.

Mi smo sicer malo zalutali in iskali info točko, točno se ne spomnem kako te naj usmerim, ampak, ko prideš v
Rovinj, peljite v levo v smeri avtobusne postaje (ne desno). Vem da je blizu avtobusna.

Srečno.

Hvala za izčrpen odgovor. Kje je info točka sem si ogledala na zemljevidu in nekako bomo že prišli do tja. Če ne, bo pa “micka” povedala :-).

Še nekaj me zanima, ali je na otoku bankomat ? Je hotel mogoče plačati s kartico ali potrebuješ gotovino ?

Ne vem če je na otoku bankomat, ker nismo dvigovali, smo imeli govotino sabo. Drugače pa greš z ladjico tisto brezplačno do Rovinja na izlet pa tam dvigneš denar.

Gledala sem po zemljevidu za Rovinj, upam, da ti smer prav napišem tam ko je restuoran Orka zavij levo v
smer Rovinjsko selo, nato na pa cca 3 do 5 km vožnje ali pa še manj, se ne spomnem točno na krožnem
krožišču desno na Istrsko ulcico, pa mimo avtobusne malo levo dol in si pri morju. Upam da je to to.

New Report

Close