Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Islandija s Kompasom

Islandija s Kompasom

Je bil kdo? Kako se vam je zdelo? V primeru slabega vremena je boljše imeti pelerino ali lahko dežnik, ker ni ravno nekih trekingov? Koliko se dejansko hodi okrog, se plača imeti pohodne čevlje ali ni potrebno. hvala

Palerina je bolj uporabna, saj velikokrat full piha. Pohodni čevlji pa tudi, saj je teren vedno moker in drsi, zato rabiš boljši podplat kot pri supergah. Sem se prejšnji teden vrnila z Islandije in je prekrasna dežela. Je pa Kompasova cena previsoka .

Hvala za odgovor. Gledam že zdaj malo kaj bom rabila, je pa potovanje komaj oktobra. verjetno pride tudi bunda že v poštev?
Vem, da bi se dalo dobiti bolj ugodno, če bi šli sami. Še to gremo samo kratko varianto, ker si daljše ne moremo privoščiti, ker smo štirje, je pa vse organizirano in mi je to bolj komot. Dnevi so tudi zapolnjeni, tako da vtis dežele bomo dobili tudi v teh 5 dneh.

Si videla, da so vsi izleti za doplačat? Cena pride potem že čez 1000 eur. Pa samo zajtrk je vključen. Hrana tam je noro draga, mi smo si sami kuhali, tako da ni bilo hudega.

Bunde smo imeli mi že zdaj poleti. So bile temperature tudi okoli 5 stopinj.

Preveri se Char avanture, ponudijo veliko vec.

Zmrznili ravnone boste.

http://weatherspark.com/averages/27562/10/Reykjavik-Capital-Region-Iceland

Bolj bo problem, ker boste večino časa blodili po temi. Oktobra je že pri nss dan zelo kratek, tam gori ga bo pa komaj kaj.

Oktobra ni neke hude razlike v dolžini dneva v primerjavi s Slo. Tudi vreme je lahko čisto ok. Dežja smo se letos poleti navadili :). Hrana tudi nima astronomskih cen, če malo pogledaš prej. Meni je bila Islandija zelo všeč.

New Report

Close