Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Istarske toplice + 2 dojenčka

Istarske toplice + 2 dojenčka

Ste že bili? Vaše mnenje, čistoča, urejenost, zasedenost bazenov, populacija?

je primerno za popoldanski izlet z dvema otrokoma starima 6 mesecev in 14 mesecev? Koliko stopinj naj bi imela voda, v kateri bi se kopal 6 mesečni otrok? Ali je bazen sploh primeren – morje se je shladilo. Sicer nisem pristaš bazenov, vendar na tečaju plavanja za dojenčke so tudi v bazenu in to od 4. meseca dalje… tako da… Poskusila bi ga malce namočit, da spozna še kaj drugega kot domačo banjico.
Za starejšega pa itak ni problemov, plava s Fredotom…

mal off topic – a sta oba tvoja?

Še bolj off topic – a ti znaš štet?

Halo! Mislim to bi blo pa too much. :))))

Sam ob kaj se obregnete…

….well, mi angleži delamo na tem, da bi ženska med tem, ko rodi enega, bila lahko noseča že enih 6 mesecev z drugim, da se poveča rodnost, tako bi ena vrla monovka lahko v obdobju dveh let rodila naprimer 5 sončkov. Smo probal še združit psa in človeka v enem, da bi ble tud tiste, ki marajo cucke, nekak zadovoljene, pa se je nekaj sfižlo….ampak mi se ne damo…….delamo naprej…..

OSVEŽUJEM

Pes ( Fredo) ne sme v bazen…

LOL 🙂

Pa ženske umirite se no, hahaha. Res je mala razlika če je prava _ 6 mes. in 14 mes. – ampak sprašuje za istrske toplice no. Jaz ne vem, lahko da je tam kaka topla voda, ker so priljubljene pri starejših. Mal na net poglej, zihr piše če je za otroke. Bo prej pretoplo v bazenu, kot prehladno. Izlet je pa vsekakor lep.

Sem malo prebrala. Glej ker je voda zdravilna, topla, se priporoča kopanje samo pul ure. Tako, da bi jaz šla v kake normalne bazene, ker izgleda da tam tega ni.Mislim bazen kot bazen. Ti pa veš. S tako malimi ne bi hodila tja.

Še bolj off topic – a ti znaš štet?[/quote]

sej lih zato sprašujem, ker znam štet. je pa možno, zakaj ne bi blo.

Shortest Interval Between Two Children
Jayne Bleackley is the mother who holds the record for the shortest interval between two children born in separate confinements. She gave birth to Joseph Robert on September 3, 1999, and Annie Jessica Joyce on March 30, 2000. The babies were born 208 days apart.

http://www.mothersdaycelebration.com/mothers-day-trivia.html

če ni žura na MONu si ga pa nardimo 🙂

v omenjenih toplicah še nisem bila, če so kolikor toliko čiste in če ni velike gužve, se lahko 6 mesečnik mirno kopa v bazenu. gužvo omenjam zaradi povečane možnosti infektov.

Moj oče je bil tam lani poleti in pravi da nikoli več. Glede bazenov mi ni nič povedal, rekel pa je, da se je bril (z električnim brivnikom) v recepciji, ker v sobi ni bilo niti vtičnice. Več ne vem, očeta tudi vidim bolj poredko (ločeni starši…)

Čuden, ker so slike sob zelo lepe.

Ne vem, če je še kakšen zunanji bazen, ampak voda v notranjem bazenu je bogata z žveplom in temu primerno smrdi vse naokoli. Je pa zelo zdravilna, zato je tam precej starejših ljudi, ki so tam očitno iz zdravstvenih razlogov. Voda je tudi take čudne temne barve…

Mislim, da bazen ni primeren za čofotanje malčkov.

lp

Je zunanji bazen, ampak po moje je enak – zdravilen. Zato jaz ne bi šla.

Kaj potem v bistvu nobene toplice niso primerne za dojenčke? Poznam dosti oseb, ki so tam preživeli dopust – z dojenčki.

???????

So toplice in toplice, tega pa ne želiš razumeti. Le zakaj potem imajo preko napotnic veliko gostov. Žvepla je veliko, kar v drugih toplicah ni. In imajo tudi nekako normalne bazene, brez veliko ućinkov. A ti bi namakala 6 mes dojenčka v vodi od 30 do 32 stopin, pa ne sme še odrasel več kot pol ure. Le zakaj !

Ja kot jaz vem je za dojenčke (med domačim kopanjem) primerna temperatura vode 35 stopinj.

Ne znaš nehat, pismo a je razlika se v banci 20 min kopat, al pa cel dan v toplicah, kjer je temperatura tolk kot je, pa svetujejo za odrasle pol ure. Le zakaj no. A kr ne gre, al kaj! Med domačim in …. je pa velka razlika, a ne.Sploh pa ni problem toliko v temperaturi kot v snoveh ki so v vodi.

samo malo, vidim, da znova in znova zahajamo s teme. napisala sem, da bi šli na popoldanski izlet tja, kar pomeni eno kratko kopanje dojenčka, saj niti šlaufa nimam. Starejši bi enkrat čofnu, mal zaplaval, to pa je tudi vse.

Ampak zaradi vsebnosti žvepla, se bom tem toplicam izognila.

Hvala.

V istarskih toplicah sta 2 predela:
– 1. zdravilni kjer se res odsvetuje kopanje dal od 30 min in drugi povsem turističen kjer je voda normalna (ni tista žveplova al kaj ej že) in se pač kopa kot v vsakem drugem bazenu. Ker živimo blizu včasih skočimo na 2 urno kopanje. Čistoča je kot sem ajz opazila kot v vseh drugih bazenih (Žusterna, bernardin…). Mi smo nazadnje bili ko je imela hčerka enih 8 mes,pa ni bilo problema. Voda je dokaj topla. Smo bili pa v zimskem času in med tednom tako da o razni gužvi ne morem komentirat.

Sedaj v poletnem času je tudi okolica lepa in primerna za vozičkanje in ostale dejavnosti v naravi.

LP

New Report

Close