Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek istralandia

istralandia

Je že bil kdo v Istralandii pri Novigradu? Kako se vam je zdelo?

Mi smo bili nekaj dni po odprtju. Bilo je fino – otroka stara 5 in 11 let sta uživala, no pa tudi meni ni bilo hudega:) Dobro je, da je v času obiska zunaj toplo, ker je bila voda relativno hladna. Aja, motil pa me je asfalt in tiste temne kocke po tleh, ki se od sonca tako segrejejo, a ne moreš hodit po njih. Sicer pa prijetno, čisto, ves čas potekajo animacije.

koliko je aktualno za 4-letnega otroka? so omejitve na toboganih, kako je s tem?
hmm, a voda je ful mrzla?
hvala!

Voda je bila mrzla, ker je bil park odprt šele tretji dan, zunaj pa samo 25 stopinj – če je zunaj 30 stopinj, ni panike (po mojem mnenju je sicer voda imela 20-22 stopinj). Za štiriletnika pride v poštev en bazen s tobogani, gusarsko ladjo, plezali. So omejitve glede na višino otroka in starost; omejitev je 120 cm oz. 10 let?!, kar meni ni bilo logično – no, naša pupa ima 125 cm in pet let in so nam dovolili na večino atrakcij (na vse tiste, kjer sva bili lahko skupaj, torej v čolnu + na nekatere je šla lahko sama). Prepovedali so le dve zadevi, če se ne motim. Pa en tobogan obstaja, kjer je omejitev 15 let – tja nismo šli.

Kaj pa za odrasle, brez otrok :)? Je tudi fajn?

Če so ti vodni parki, je fajn za kakšni dve urci, potem pa na pivo – je dobro in poceni.

Torej se odraslim ne splača tja dol hodit, če te prav razumem?
Za dve uri pa se res ne bi vozila tako daleč.

bili smo v soboto in jaz sem razočarana! vstopnina dnevna 20 evrov in popoldanska od 14 h naprej 15 evrov ,ne kun!! zelo malo toboganov za ta denar !!!

Pozdrav,
Kako je pa z parkingom, kakšne so cene?
Verjetno se vstopnine in hrana, pijača,(notri) …. da plačavati z karticami?
Prosim za odgovore in hvala

New Report

Close