It is for you Klemenxx!
Dobro jutro vesoljna Slovenija!
Veš, da je Mr. Klez udaril tudi pri meni doma (ha!)? K hudiču je šlo samo 75% podatkov, a ni tako hudo, saj je nekaj malega ostalo (hec mora bit, a ne?) Rešila pa me je backup kopija, ki sem jo na srečo naredila na CD-RW samo nekaj dni prej in je bila še čista, kar se virusov tiče.
Zato se nisem takoj javila.
Te že slišim, ko praviš, da je to kazen, ker nisem updatala AV programa (ha, ha, ha).
Lepo, a ne?
Ampak sedaj je 100% OK.
Lep pozdrav v prestolnico
Senka
Senka živjo,
kar dvomim, da tvoj AV program še ne bi poznal Kleza, saj je že kar star prijatelj računalnikov po vse svetu. Bolj verjetno je, da si se nehote sama okužila. Tudi meni se je to že zgodilo: poleg nekega zazipanega programa je bila datoteka install.exe – in hopla, Klez je bil takoj notri. Same okužbe niti ne zaznaš, saj poteka v ozadju.
Škoda le, da nisi pred 6. v mesecu pognala progija za zaznavo in odstranjevanje tega virusa. Še nekaj bi ti priporočil: za resen backup pomembnih podatkov nikar ne uporabljaj rw cd-jev, izberi raje navadne kakšne dobre znamke, ki ti lepo snemajo in se tudi potem hitro berejo na tvojih dveh enotah.
RW plate so namreč bolj nezanesljive kot CDR, pa še na vsaki mašini jih ne moreš brati.
Lep pozdrav na Štajersko!
Tajfun
Živjo vsem skupaj!
Zakaj bi se smejal, ali pač razburjal.
It is Your ‘What a mejka mistejka” not mine.
Ali bi se moral počutiti kot en pr’foks.
Saj sem vam govoril, ampak sedaj je tako, ali tako preveč lepega v zraku,
klinc pa machine.
No ja vsaj rezervne kopije podatkov si imela, kar je pa tudi nekaj!!
Drugače je pa kar ta prav pregovor ki pravi: “kdor ne uboga ga tepe nadloga”,
pa še res je.
Meni je pa včeraj monitor crknil in sem danes moral vzeti dopust v službi, da smo
ga “spenkali” skupaj in sedaj zopet kaže !!
Pa še dež je zunaj, torej lahko visim na Net’u..
Ajd pridni boddite vsi skupaj!!
lp
Forum je zaprt za komentiranje.