Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Italija groza

Italija groza

Italija v enem 2313 novih primerov, katastrofa.. Vceraj mislim da so imeli okrog 1500,ze to se mi je zdelo ogromno.
Pa 196 mrtvih v enem samem dnevu.

To bo kmalu pri nas.Prva “doza”traja 6 do 8 tednov,druga 3 do 9 tednov.

res je, sem pa tudi jaz gledala ta graf in piše, da je zato talo velika številka, ker jih je nekaj še od predvčerajšnjim in ni bilo vnešeno..Pa vseeno, tudi če jih daš par sto stran, je številka ogromna.

Ne skrbi, ne skrbi, to se nam ne more. Ne more.

Ker še toliko testov nismo naredili, kot ima Italija v 1 dnevu okuženih… Kmalu bo številka mrtvih v Italiiji dosegla število testov v Sloveniji. Hura. Neverjetno sposobnost oblasti.

SARKAZEM PRESS

To je šele začetek. Matematični modeli predvidevajo, da bo čez 5 dni (novica od včeraj) ogromno število novih primerov v intenzivni negi.

Pri nas bo enaka ali še hujša situacija čez približno tri tedne. Primeri v Sloveniji se podvajajo na 1,8 dneva (v Italiji na 2,4 dneva). Trenutno je razvoj epidemije v Sloveniji na ravni Irana.

Ponovno pozivam vse tiste, ki so nas označevali za paničarje, da se nam v dobro odpovejo kakršnemu koli zdravljenju, ko bo red na njih.

Pirnatovo in Šalabajzerja pa bi bilo treba postaviti pred sodišče.

Še prej. Moraš upoštevat, da se pri nas dela premalo testov (testira se v glavnem zdravstveno osebje in vip, ostale pa premalo), zato številke najverjetneje niso realne, verjetno so večje.
OSTANITE DOMA, pravijo Italijani, ma velja tudi za nas.

New Report

Close