Italija zapira mejo s Slovenijo !
lahkokdaj, 11.05.2024 ob 10:00
Kaj jim bo to, razen zastojev na meji? Ilegalci ne grejo skozi mejne prehode. Nikjer. Italija ni izjema.
Točno tako. Nastradali bodo tisti, ki delajo vse po pravilih.
Drugače je Slovenija čisto preveč tolerantna do takih zadev. Tudi mi bi morali kontra postavit kontrole na meje z Avstrijo in Italijo. Bi videli koliko časa bi še imeli tako? Res se ne znamo postavit zase.
Neprijavljena, 11.05.2024 ob 11:26
Točno tako. Nastradali bodo tisti, ki delajo vse po pravilih.
Drugače je Slovenija čisto preveč tolerantna do takih zadev. Tudi mi bi morali kontra postavit kontrole na meje z Avstrijo in Italijo. Bi videli koliko časa bi še imeli tako? Res se ne znamo postavit zase.
Res je, tudi Slovenija bi lahko uvedla režim na meji z Italijo in Avstrijo. Ampak ne upa. Mi nimamo politikov voditeljev, ampak nas vodijo prestrašene pičke!
Saj se ve, 11.05.2024 ob 12:03
Res je, tudi Slovenija bi lahko uvedla režim na meji z Italijo in Avstrijo. Ampak ne upa. Mi nimamo politikov voditeljev, ampak nas vodijo prestrašene pičke!
Iz A in I noben migrant ne hodi k nam. Spodnja meja pušča…
Itak pa smo žep že vrsto let za vse kriminalce, ki jih zavrže A in DE iz balkana
Italija ščiti svoje državljane. Na ulicah patruljira vojska. Prav inajo, da zaprejo meje. Mi,, Butalci pa podremo ograje in vabimo migrante in kriminalce.
Ce bi Italija res scitila svoje drzavljane bi za ilegalce zaprla Lampeduzo in vsa druga pristanisca, kamor jih vozijo NVOji, tiste ilegalce, ki so ze v drzavi, pa bi poslala nazj.