Najdi forum

Italija

Pozdrav,

zanima me kje in kaj kupujete v Italiji?

lp

Jaz kupujem kozmetiko in predvsem oblačila ter obutev in sicer kozmetiko in parfume v Cosulichu, per obleke v Planetu, Total Look-u, Oviesse, D&G, obutev pa v Pitarello-tu, Oviesse, …..pa še veliko trgovin je, ki se ne spomnim njihovega imena.

Če bi poleg tega, ko opišete kaj kupujete in v kateri trgovini, napisale še kje se ta trgovina nahaja, bi bilo (vsaj zame) zelo OK.

Jaz hodim na redke čase v Palmanovo v tisti dve trgovini, ki se ju vidi kar z ceste. Kupim pa največkrat bundo in hlače, pa spodnje perilo.
Tam blizu je tudi Niko (tekstilna trgovina), je sicer malo dražji, se pa včasih tudi kaj splača kupiti, zraven je pa še ena trgovina z obutvijo, tudi tam pogledam.

Ali mi lahko poveš kje so te trgovine in kakšne so približne cene?

hvala in lep dan

Tole naštevanje trgovin je pa zelo kontradiktorno: Dolce in Gabbana v primerjavi z Oviesse nikakor ne more zdržat. O Pitarellu pa je škoda izgubljati kakršnokoli besedo.
Aja, glede cen (ne vem, kdo je že spraševal za cene):
Oviesse = kategorija Standa, pulover po moje kakšnih 15 EUR
Pitarello = ceneni in nekvalitetni čevlji, ki po logiki ne smejo presegati cene 50 EUR
D & G = hlače okoli 200 EUR, ostale stvari tudi v višjem cenovnem razredu.

Huh…v Trstu ne poznam ulic in ti ne bi vedla povedat kje so…….lahko ti edino re;em, da niso pri morju, da so bolj v centru. |al, ampak res en vem kako bi ti lahko pomagala. :(( Ciao!

Ma tako ti bom rekla….čevlje kupujem Pitarellu že vrsto let in sem zelo zadovoljna, tako da s tem ne bi komentirala, ok? Odvisno kje ti kupuješ…..kaj jih kupuješ v tisti trgovini, kjer stanejo 150 EUROV,…..kaj mi boš očitala še, da kupujem nekvalitetne čevlje….ma beži, no…..vsak ima svoje mnenje, tako da shut down!

D&G ima zelo lepe stvari, seveda so tudi zelo drage…jaz npr. sem dala za eno majčko 90 EUROV.

Oviesse ima tudi lepe stvari, čeprav včasih so bolj podobne kuhinjskim krpam, ampak jaz sem pred leti kupila eno bluzico, ki jo še danes imam zeeeelo rada. Cene pa so…..npr. brezokavnik-puli….19 EUROV,……

Nico ima kar kvalitetno robo. Tako obleke kot čevlje. Sicer je malo dražje. V Palmanovi pa sem bila prejšnji teden in si je moj fant kupil kavbojke od Rifle za 45 eurov. Lepe 🙂

Oprostite, ampak ali niso pri nas v Sloveniji zelo podobne cene??
Ali je pač izbira toliko večja in boljša, da se splača it v Italijo?

Mislim, da se ne splača več kupovati v Italiji. EUR raste in z njim cene, pa še bencin če prišteješ… Je pa res, da ima vsako tele svoje vesele.

Muuuuu :))

Mah veš kaj ti povem. Imam Italijo pred nosom in se mi definitivno splača kadar se zmislim skočit pogledat in zbrskat kaj dobrega. 5 minut pa se v trgovini. Res pa je, da če se mores dalj časa vozit nima smisla. Veš kaj, če živiš ob meji si navajen kupovat v Italiji in tam tudi kupuješ. Še vedno dobim cenejše hlače kot pri nas, npr. ta teden sem si kupila žametne hlače v neki bolj poceni trgovini za 19 eurov.
S sošolko, ko se nama ni dalo biti kako urco v šoli sva se pobrale in šle malo po Italiji popasit očke. Potem povratek v šolo in sva bile kot nove:)

Ma bravo Tia, jaz sem doma s Kopra, tako da se mi definitivno splača it v TS kupovat. Stvari so zelo lepe, pa še poceni. Le kje boš dobil pri nas tako lepe škornje za 15.000 sit??? Ni šans……

Vsak kupuje kjer hoče…..ampak očitno nam še to očitajo.

E ja, tako je.

Jaz pa nisem doma tako blizu Italije pa vseeno zelo rada skočim tja po nakupih, ker je res ceneje. Zadnjič sem si v Tracentu kupila škornje za 52 Eurov, včeraj pa sem jih gledala pri nas so bili od 20 čukov do 35, kar se mi zdi pretirana cena pa še izbira je slabša.

Jaz sem pravkar prišla s Trsta in vam lahko povem, da se da dobit full scenske štivale, ki so letos full moderni od 33 do 69 Eurov, kar je praktično zastonj. Jaz sem takšna, da kupim vedno lepe stvari in poceni, saj mi je škoda denarja. Moda se hitro spreminja in večina mladih se radi prilagajajo modi, pa ne zato, ker je nekaj moderno, ampak ker nam je to všeč. In za škornje res ne mislim dat vsega mojega premoženja…..na koncu jih bom obula le parkrat……

Hehe… tudi jaz sem pravkar prišla it Italije ma nisem nič kupila:)

Jaz sem več v TS kot doma…….ma meni je uspelo nekaj dobit….ene super lepe škonje….e vaaaai! Ciaaao!

joj kaj si ti faca, da gres lahko kar med šolo malo v šoping v sosednjo državo! Res blagor tebi! Nakladaš da se kar kadi za tabo! Mogoče greš res do meje potem pa lahko kar obrneš, razen če zamudiš kakšne 4 šolske ure.

Zlata ribica, ne vem zakaj bi škornje obula le parkrat. Morda zato ker ti bojo potem razpadli, ker so tako zelo kvalitetni? Potem razumem, ampak normalni ljudje ki si kupimo kvalitetne čevlje, jih nosimo čim dlje. Pa ne govori o hitro spreminjajoči se modi, ker so škornji modrni prav vsako zimo. Poleg tega ne razumem, kako si lahko do sebe tako malomarna, da svojim lastnim nogam privoščiš najbolj poceni in nekvalitetno robo, kar jo lahko izbrskaš v tvojem priljubljenem Trstu? Pomisli malo, ali v vseh tvojih letih poceni nakupovanja čim večih kosov obleke ali obutve, v resnici porabiš precej več denarja, kot bi ga če bi kupavala bolj kvalitetne stvari, ki imajo daljši “rok trajanja”?

Tudi jaz sem bila pred enim tednom v Trstu, pa nikakor ne najdem tako poceni stvari.

A lahko malo opišeš te trgovine, kaj je še v bližini večjega ali pa katera ulica je to,…

Hvala

Ni res..tudi sama si raje kupim lepe in poceni stvari.Res je manjša kvaliteta, sicer se pa povsod pred vrata z avtom zapeljem, tako da ni panike. Moda se tako hitro spreminja, da ne moreš imet modne stvari več kot 2 leti. Sama si vsako leto kupim 2-3 škornje različnih barv(bež, črne, rdeče)..pa malo kombiniram.

Ma jaz sem mlada pupica in veš kakšne smo šinjorince……rade menjamo….škornje imamo parkrat obute in že letijo v kanto, zato ne gledam na kvaliteto kot nekatere none, ki rabijo en par čevljev 5 let. Dokler sem mlada rada uživam,……in kdo dandanes gleda na kvaliteto…..sej je sama plastika…..pa pomisli na tiste, ki hodijo V gavioli koliko denarja bi porabili, če bi gledali na kvaliteto. Seveda z Murinim plaščem ne moreš it v Gavioli…..pa tudi za stare je Mura…..

Bravo Nada…….se strinjam…….

Draga moja, spoh se ti niti malo ne sanja kje živim zato obdrži take komentarje zase!

New Report

Close