Najdi forum

Imam problem, mogoče mi boste znali pomagati. Imam iPod Shuffle in to že kar nekaj let in pa naložen program iTunes. Zanima me, kako lahko prenesem pesmi iz svojega računalnika na iTunes? Fora je v tem, da sem očitno pred nekaj leti to že storila, saj imam nekaj pesmi gor. Ne vem pa, kako. Probala sem tako: v iTunesih je levo zgoraj gumbek, kliknila sem na Add File to Library. Odpre se mi okno s pesmimi, a spodaj v oknu je opcija “odpri” in “cancel”. Če kliknem “odpri”, se ne zgodi prav nič. Probala sem tudi tako, da sem imela odprti obe okni – od raziskovalca s pesmimi in od iTunesa (zavihek Music). Pa se ne zgodi prav nič. Med potegom miške se pokaže mini rdeč prečrtan krog pri kazalčku miške. Ne vem več, kako naj to izvedem. Hvala!

Oj,

Točka 10 v uporabniškem priročniku -> http://manuals.info.apple.com/en/ipodshuffleuserguide.pdf

Drugače pa itak lahko “ročno” tudi mp3 datoteke prenašaš na napravo, ne potrebuješ “te nesnage” mimogrede.

Hvala, zdaj mi je šlo, fora je v tem da sem hotla prenesti eno mapo, ki sem jo nalovdala iz Partisa, pa je ni sprejel. Niti direkt shuffle, niti iTunes. Zdaj sem prenesla neke druge mape z muzko, pa gre. Določenih pa noče sprejet in niti igrat. A kdo ve, zakaj?

Zdaj mi ni pa nič več jasno. Prekopirala sem komade na shuffle in ne delajo. Isti komadi mi na računalniku delajo (špilajo). A mi lahko kdo pojasni zakaj tako? Ne razumem. (preden vržem zadevo proč in si kupim normalni mp3)

Bravo jaz! Vse sem pogruntala. In ne, ne da se brez iTunesa. In iTunes je super, samo pogruntat ga moreš. Jaz sem “tiščala”en fajl v tunese, kjer ni bilo nobenih komadov gor, trapa. Sem ga snela s Partisa in pol avtomatično hotla kopirat, pa niti pogledala nisem, da ni prazen. Hvala vsem!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close