ivana šundov ..((
Tudi jaz vprasala, ko sem jo videla. Pa taka leotica je bila, pa se je sla iznakazit. Zagotovo bi bila tudi danes slabih dvajset let od petke se vedno lepotica, kljub minulimletom. A se je sla popacit v iznakazeno lutko. Spominja me na Meg Ryan, ki se je ravno tako iznakazila iz lepotice v plasticno grozoto.
Tudi jaz vprasala, ko sem jo videla. Pa taka leotica je bila, pa se je sla iznakazit. Zagotovo bi bila tudi danes slabih dvajset let od petke se vedno lepotica, kljub minulimletom. A se je sla popacit v iznakazeno lutko. Spominja me na Meg Ryan, ki se je ravno tako iznakazila iz lepotice v plasticno grozoto.
[/quote]
Nerazumljivo mi je bilo, ker se je popravila že pred več kor 10 leti. Takrat?? Pa res ni bilo treba. Sedaj je pa grozna. Res škoda, pa taka lepotica je bila.
No, zagovornice popravkov tega svarila ne upoštevajo … na eni stopnji ti postanejo polnila in botoks premalo in štartaš na Jokerja.
Jaz imam tako sosedo. V živo je to še toliko bolj strašno, verjemite. Stara je 40 let, cela popravljana, zgleda pa kot ena zoperirana 60-letnica. Ker vse dobijo isti obraz in isto starost, če so stare 40 ali 70. Ivana Šundov je zdaj enaka Nedi Ukraden. Minus par kg.
Nerazumljivo mi je bilo, ker se je popravila že pred več kor 10 leti. Takrat?? Pa res ni bilo treba. Sedaj je pa grozna. Res škoda, pa taka lepotica je bila.
[/quote]
Ja res, se mi zdi, ko je odsla v zg je zacela s temi neumnostmi. Mogoc prevec denarja in tamkajsnja elita, ki se preserava s temi stvarmi za brezveze je zanjo imela svoj vplov. Grozljivo res. Njej ni bilo potrebno nic popraviti niti takrat, ko je s rem zacela in se sedaj ji ne bi bilo treba, ce bi se pustila na miru normalnemu staranju. Sem prepricana, da bi bila se vedno lepotica. Tako pa je grozljiva spaka podobna uni iz muppetke.
Ja res, se mi zdi, ko je odsla v zg je zacela s temi neumnostmi. Mogoc prevec denarja in tamkajsnja elita, ki se preserava s temi stvarmi za brezveze je zanjo imela svoj vplov. Grozljivo res. Njej ni bilo potrebno nic popraviti niti takrat, ko je s rem zacela in se sedaj ji ne bi bilo treba, ce bi se pustila na miru normalnemu staranju. Sem prepricana, da bi bila se vedno lepotica. Tako pa je grozljiva spaka podobna uni iz muppetke.
[/quote]
O šit pa res, ko da bi vzeli to lutko iz Muppet Showa za mušter:
https://www.biography.com/news/muppets-show-abc-review
Identične so vse!
Sem šla pogledat, res se ji pozna, ima najbrž tudi umetne zobe, ampak tako zelo grozna pa tudi ni.
Kot mlada ni imela tako lepe poteze, kot pravite, ima nedefinirano kostno strukturo obraza, mesnat obraz, take so luštne le dokler so mlade, postarajo pa se slabo ,na grdo, tako da v okolju kjer živi in dela niti nima druge možnosti, kot popravki in pomlajevanja. Sigurno zgleda boljše kot če bi se naravno starala. Me je pa presenetila, totalno je simpatična . In lepo zgleda, pač nenaravno in operirano ampak lepo. Recimo Miša Molk ni lepa, je še vedno grdkasta.