Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ivana šundov ..((

ivana šundov ..((

Meni pa ni jasno kdo to sploh gleda. Kaj ni nobenega pametnega filma v ned. zvečer?

Najbolj hecno je bilo, ko ji je rekla voditeljica, da izgleda NARAVNO čudovito, takoj zatem pa se je popravila in je rekla NARAVNOST čudovito.

Glede na obnašanje je bilo tudi nekaj koke posredi… Jah kaj pa če, v družbi kjer je :-/

Bila mi je ena najlepših žensk na sceni,če ne celo najlepša.
Zdaj mi pa liči na tiste balkanske operirane face,ki so vse enake.
Škoda.

No se ji kar pozna, da je popravljena. Usta recimo ima račja ipd. Nekatere gredo tako daleč, da res izpadejo prave spake.

Ja, je težko pohvalit. Kaj reči, da bo nekako kredibilno in še vedno prijetno? ;).
Ivane je pa škoda….pa taka lepotica je bila.

Verjetno gre za zelo nesamozavestno žensko, ki se ne zaveda svojih atributov in raje poseže po umetnih dodatkih in si s tem pokvari naravno lepoto, žal
ampak odločitev je pa čisto njena, mi samo lahko mirno opazujemo in si mislimo svoje!

Včasih je bila luštna, simpatična, zdaj je samo še grozna, neprepoznavna. Škoda.

Nuša je top pevka. Enkrat sem jo nekje slišala v živo kar kocine so mi šle pokonci…hudo dobra! Jaz res nikjer ne slišim fušanja.

Kar se pa Ivane tiče, OMG kakšna spaka je ratala. Res je bila včasih lepotica ampak danes pa to (žal) ni več. Očitno ji je to všeč kar si dela, drugače se baje lahko tudi neha filat te botoxe in filerje…

Baba je vredu, dobra in še prijazna je.
Ampak kakšne odgovore vas daje večina tukaj. Me kar srat pritisne in rad bi videl vaša telesa in face.

so, kakršni so. tukaj teče debata, da njenega telesa in face ne bi bilo treba popravljat, ker je s tem popravilom šlo vse na velkiko slabše.

so, kakršni so. tukaj teče debata, da njenega telesa in face ne bi bilo treba popravljat, ker je s tem popravilom šlo vse na velkiko slabše.
[/quote]

kar naenkrat ženska ne sme več odločat o svojem telesu?

aja, sme, če gre za umor lastnega otroka…

Kar nekaj stanovanj je šlo v roke nje in bivšega. Kako pa je s kaznijo, je bilo kaj aresta ali je Sluga uspel pomesti in prenesti vse na mafijca njenega moža?

Kar nekaj stanovanj je šlo v roke nje in bivšega. Kako pa je s kaznijo, je bilo kaj aresta ali je Sluga uspel pomesti in prenesti vse na mafijca njenega moža?
[/quote]

A zato ima salonarje za 800 evrov

A zato ima salonarje za 800 evrov
[/quote]
Njene poslovne goljufije imajo že kar lepo starost, vrtijo se pa kronično.
Tudi Jasmin Stavros jo je tožil. Njen bivši mož se je želel izmazati z zdravljenjem na psihiatrični kliniki.
Njene mahinacije s prevarami kupcev pa segajo v Slovenijo.
Ker je imela slavno ime, je lahko nategnila marsikoga.

Zanimivo, Požarju je s tožbo grozila že vrsto let nazaj, ko je pisal, da je mafijska nevesta.
Odtod sodnikom vedenje, kako se z grožnjami da novinarje in resnico pred javnostjo skriti.
Kako se ji je uspelo ogniti zaporu po sojenju na Hrvaškem?
Je vse prevalila na bivšega moža, čeprav je bilo podjetje njeno?

Zanimiva mafijska nevesta, kaže, da bi se zopet rada pasla na žuljih s primoranim plačilom javne hiše, na slovenske seske, ker je v Zagrebu pogorela.
Slovenija, raj za mafijo in korupcijo, ter plastične hodeče vagine.

Glede na te natege se nima kaj pojavljat na javni TV.

Grozn je tisti mali štopl.

Obup, obup, obup, kaj vse te zenske naredijo iz sebe.. JOKER..

V kateri oddaji je bila?
Sicer pa je Ivana zelo znana po svoji aroganci in nesramnosti, ce pa vidi korist, je pa osladno prijazna.

Odgovor na objavo uporabnika
gledam vikend paket, 11.03.2018 ob 17:03

kaj je ta ženska naredila iz sebe, oz. kaj so ji naredili z obrazom !!!

kaj je naredila iz sebe?

prehitro se je začela popravljati, pomeni 25+, zato je zdaj pri 50+ postarana

Lrporelo, 11.03.2018 ob 21:10

Najprej zame šok, da ima petke za več kot 800 eur. Ima se može se.
Drugače pa, res umetna zelo, od jošk, ustnic, zelo grdo se ji zaradi operacij s strani vidi postarana brada..Ampak vseeno simpatična, deluje prijetno za pogovarjat..Ne vem, škoda, ker je drugače lepa punca.

ja in kaj je narobe če ima petke za 800? jaz sem tudi kupila patike DG ta 790 in

pa pravijo, 11.03.2018 ob 17:44

No, zagovornice popravkov tega svarila ne upoštevajo … na eni stopnji ti postanejo polnila in botoks premalo in štartaš na Jokerja.
Jaz imam tako sosedo. V živo je to še toliko bolj strašno, verjemite. Stara je 40 let, cela popravljana, zgleda pa kot ena zoperirana 60-letnica. Ker vse dobijo isti obraz in isto starost, če so stare 40 ali 70. Ivana Šundov je zdaj enaka Nedi Ukraden. Minus par kg.

Res je,posegi jih postarajo. Grozna je , sem prav pogledala . Saj tudi od Plestenjaka je videti starejša kot je

Kdo?? Čefurji bi rekli. Nikad čuo bre

Tu je zato, ker Ivana nej Primroka ku prvo, ma ku drugo, ne nateguje je nuben roker in to se poj prec puzna sul viso, na obraze se ji pozna.

Ka bi fukala z mano bi bla prec bul mladostna, ma če bi pa fukala z Borom, pa bi blo to za mene molto meglio saj bi jes pol meu šanse pri Uršiki, poj bi se pa Ivana pod Borom svetla ma tku ko obroč od device Ivane Orleanske.

LO GIURO SU DIO!

Ma ki vi ne razumete logike nej smisla vm to razlagat, gregge di pecore!

New Report

Close