Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ivo Godnič TITO

Ivo Godnič TITO

zA BLIŽAJOČO SE ROJSTNO DNEVNO ZABAVO DEDKA BI RADA PRIPRAVILA POSEBNO PRESENEČENJE…povabila bi “Tita”..beri igralca Iva Godniča, ki bi našemu dediju neskončno polepšal dan…ima katera info kam naj se obrnem, kje ga lahko najdem,OZ. ali je to sploh možno..koliko bi bila cena za kratek obisk..skratka vsake informacije bi bila vesela..pa ne mi rečt uporabi iskalnik-ni zadetkov, ki bi mi odgovorili na zastavljena vprašanja…
HVALA

http://www.agencijaplahutnik.com/ivogodnic/

Ivo godnič je v preteklosti pogosto imitiral Josipa Broza,tudi na Tv Slovenija,a je za časa današnje vlade janeza Janše “moral”prenehati nastopati na Tv Slovenija.Nedavno nazaj je izjavil,da je sedaj bolj zaželen na jugu kot pa v Sloveniji.

Še en razlog več za izvolitev Janeza Janše za predsednika vlade.

Godnič je ekstremist. Ne morem pozabiti kako je v eni oddaji, kjer je nastopal kot gost, govoril, da je prav, da so Kočevski gozdovi polni trupel.. Vse ima svojo mejo, gospod igralec so se pa, po moje, malo izgubili. Pa nisem hci domobranca, dalec od tega. Ne pisem iz Argentine;) Sicer pa: uzivajte v minulih časih, če vas to veseli.

Ti kar povabi, če boš s tem dedka razveselila.

Pa kaj zdaj ene kr neki u tri krasne najedate s politiko???
Pač bo en dedek vesel in v tem je ves point.

Ja, Glasdiola++, prav imaš. Vse držikar si napisala. Zaneslo me je, a ne v politiko, k vrednotam. Sicer pa se enkrat – prav imaš. Če bo to osrečilo dedka, potem vse ostalo pač ni važno. To je pa res, ja!

Posredujem ti direkten Godničev e-mail.
marsalad@gmail.com

lep dan

Sedaj Godnič ni več tako podoben Titu.Se je zadnje čase zelo poredil.Godnič namreč.

HVALA za prijaznost..resnično gre za pospestitev in veselje 80.letnice dedka..kaj bi lahko enega 80 letnika, njegovega kova, bolj razveselilo kot Tito…:-)
…Hvala še enkrat…o poliki pa ne bi v tej temi.

Ali pa razlog več za NEizvolitev Janše:)

Jaz sem ga najela za rojstnodnevno zabavo,pa mi je tooook živcev požru, da ga ne bi NIKOLI VEČ! tKO, da se kr pripravi na to,sploh pa ima na momente res nemogoče zahteve.

lahko mi pošlješ zs

glede na tvoje zavzemanje za cenzuro, diktaturo in podrejenost medijev, si tipičen komunist. verjetno si titotu mahal z zastavico, zdaj pa si se pač obrnil, kaomor veter piha. fuj, nič ni bolj odurnega kot konvertiti

Da mu ne bo pokvaril rojstnega dne! Rad pozabi na mejo pri alkoholu.

se strinjam!

To bi bil kvečjemu edini razlog za izvolitev Janeza Janše.

Najprej se previdno pozanimaj pri dedku, če nima nič proti pedrom. Da ga ne bo dedek slučajno sredi kakšnega pijanskega skeča s palico nagonil..

In potem se kar vživi v vlogo Tita in sploh noče zopet postati Ivo godnič:-)

..SEDAJ, SEM PA ŽE SKLEPTIČNA, ČE BI GA SPLOH POVABILA…HM, IMATE KAK BOLJŠI PREDLOG?!

Mogoče bi pa izpadlo bolje, če bi še Jovanko Broz povabila?
Mislim NAŠO Jovanko.
Saj konec koncev, če boste zavrteli čas za 50 let nazaj – Tito ni bil vdovec, torej mu pritiče žena.

R

Jah mi mamo z njim ZELO slabo izkušnjo po večtedenskikih pripravah, dolgih pogovorih po telefonu, organizaciji po njegovih navodilih (brez ugovorov) je na koncu pustil na cedilu 100 ljudi!!!! Na dan dogodka je izklopil telefon! Izkušnja z njim je bila zelo žaljiva!!

ja kar najemi ga, pa boš doživela, to kar smo mi, njegovo pogojevanje, priprave po njegovih navodilih, vanje smo vložili kar nekaj truda , energije, in denarja , generalko , na koncu pa nas je vse pustil na cedilu, sploh se ni pojavil in sto ljudi je res RAZVESELIL.
KAR NAJEMITE GA , HA HA HA HA

Ne rabite iskat Godniča,ker je tudi v Kopru nekdo,ki se s tem ukvarja

Ivo Godnič : Zaparadajzan Pederajzel

New Report

Close