Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek iz IV. v V. stopnjo

iz IV. v V. stopnjo

Katero izobraževanje-smer bi izbrali, (oziroma ste izbrali), če bi se morali prekvalificirati (oziroma ste se prekvalificirali)??

Vesela bom vsakega vašega nasveta in vaše pomoči!!

Ne rabiš delat prekvalifikacije, ker ti nau nč pomagala. Če se s tem zdaj ne znajdeš, se tud pol nauš.

Od mene je to zahteval zavod za zaposlovanje, torej, ne govori da nam ni treba!

Najbrž hočejo, da pridobiš višjo izobrazbo? Jaz sem imela IV. stopnjo – administrator. Ker sem imela namen naprej študirat, sem si izbrala smer ekonomski tehnik (se mi je zdela najlažja, ker opravljam podobno delo), saj se mi je šlo samo za to, da pridobim V. stopnjo in da se lahko nato vpišem na faks.

Šolanje traja 2 leti, v tem času narediš izpite za 4. letnik in diferencialne izpite.

prekvalifikacija iz 4. st. v 5. st., če prav razumem iz naslova teme, je nemogoče. kvečemu se boš morala vpisat v srednjo šolo v program ki ima 5. st. izobrazbe. in to ne gre za par izpitov, temveč za celotno SŠ izobraževanje z maturo oz. zaključnim izpitom na koncu. prekvalifikacija pa jaz razumem, da imaš na neki stopnji doseženo izobrazbo in ker si nezaposljiv ali pač si želiš delat nekaj druga, na tej isti stopnji opraviš drugo izobraževanje. za katerega se odločit? odvisno kaj in koliko si pripravljen vložit v izobraževanje. običajno pa vsi iščejo nekaj kar je sorodno primarnemu poklicu, da je čim več predmetov priznanih.
moraš pa vedet, da če ti plača zavod, pol je najbrž tudi še kaka druga zanka, glede deficitarnosti oz. suficitarnosti poklica v naši Slo.

To pa ni prekvalifikacija, ampak dokvalifikacija.

New Report

Close