Najdi forum

Splash Forum Koronavirus iz občine v občino

iz občine v občino

Je kdo že šel iz ene občine v drugo. Ne v službo, pač pa po nekih nujnih opravkih. Kako je, ustavljajo, pišejom kazni, opozarjajo? Kako izgleda? V naslednjih dneh moram iti in me zanima, kako in kaj. Vem, da je prepoved, grem le z avtom od ene hiše do druge. Z nikomer se ne bom srečal.

Nam so zaprli edino lekarno v občini. Tako da ko bo treba grem v sosednjo.

Včeraj sem šel v drugo občino .
Brez problema nikjer nikogar,ki bi me ustavil in kaj vprašal.

Včeraj sem šel v drugo občino .
Brez problema nikjer nikogar,ki bi me ustavil in kaj vprašal.
[/quote]

enako

Za manjšo nagrado pomagam pri prehodu meja med občinami.

Res ne razumem, ste vsi res tako niznajdljjivi v razmerah ki se zgodijo.
Glavna stvar vam je bila nabavit hrano, naredit zaloge hrane, čistil in mask.
Od tu naprej popolnoma odpoveste.
Pa piz a no, pokliči na občino vprašaj, izdali ti bodo začasno elektronsko potrdilo.
Zdaj sem vas pa že sita ko poneumljate folk.

Na naši občini ( manjši kraj) nihče ne dela. Kje praviš, da mi lahko izdajo potrdilo.? Mogoče v sosednji? Če kdo dela. Šele v občini v katero bi recimo odšli , bi lahko dobili potrdila. Ta je pa že dve občini stran ;).

Jaz se vozim vsak dan čez pol države v službo v LJ, pa razen v Logatcu policijske patrulje, nikjer ne opazim nobenega redarja ali kaj drugega.

Čez tri občine. Bilo je b.p.

Malo so nas prestrašili. Se je kar poznalo na prometu;). Nikjer ni bilo kontrol. No, mogoče so sem in tja kje delali štih probe. To bo prav prišlo čez vikend ( obala, Bled, Bohinj…).

šla v drugo občino včeraj, brez kontrole. Ampak mi je dal misliti prijatelj, ki je rekel, kaj pa, če se kaj zgodi na cesti? Karambol? Nastradaš potem kar fajn, ker prvo bo, kaj si pa delal v drugi občini brez nujnega opravka.

mislim da v primeru prometne nesreče se ne bodo s tem ukvaralji, ali ti pa dali max. opozorilo ali pa majhno kazen

Kateri škratki pa izdajajo potrdila tam, kjer nihče ne dela, razen za NUJNE PRIMERE? Ti si tudi v nekem svojem svetu.

New Report

Close