Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Iz trgovine je prišel zgolj s platojem in čiki

Iz trgovine je prišel zgolj s platojem in čiki

Saj ne vem, kaj naj rečem. Svet v krempljih koronavirusa, njegova edina skrb pa je, da ima zalogo piva in cigaret. Da greš za pivo in čike med ljudi v teh časih in delat gužvo pred trgovino … No comment.

Torej, za pivo ne vem, za cigarete bi tudi jaz šla tja not. Ko sem še kadila, je bili (bi bilo) to nekaj najbolj normalnega.

V vednost – pri nas nobene “gužve” pred trgovinami. (Bil včeraj po tedenskih nakupih)

da se ti da čekirat ostale kupce, je še večja katastrofa…

Ja in? Za kaj pa ti delaš gužvo v trgovini? Brez banan komot preživiš. Brez putra tudi. Brez cukra tudi. Brez mleka prav tako. Pa brez mesa, brez pašte, brez tune, brez jogurtov, brez kave, brez čaja, brez soli, brez limon, brez robčkov za nos, brez toaletnega papirja, brez mila, brez čistil, brez šampona, brez kreme za roke, in še marsičesa. Za golo preživetje v teh nekaj tednih potrebuješ kruh in vodo. Vse ostalo je luksuz in grem stavit kar hočeš, da si za ta luksuz stala v vrsti in delala gužvo, ter tvegala bolezen.

Jaz tudi rabim pivo in cigarete. Mi jih boš šla ti iskat, da ne bom jaz delal gužve pred trgovino?

Ej dej prosim, še namesto mene nabavi. Imam mačka od uceri pa se mi ne, da čakat pred trgovino. Sej ne rabim velik samo 2 six packa. Bo dost za dolit. Aja pa se šteko cikov prosim. Hvala za skrb.

Eni trije se še javimo, pa bo morala it s kombijem v nabavo;)

Se meni prinesi tono banan. Umro bom brez banan. Prosim, prosim.

Kombi drugac imam. Tko da. Bo najbolj če kr pa letno not vrže pa gas. Da bo en cajt gmh. Do ponedeljka.

Jaz sem šel danes kupiti samo hrano za psa, pa so me bebci tvojega kova tudi čukasto gledali.

Ej ne bom tok vohren. Lahko še zase izkoristi kombi. Sam, da nam pripelje tisto paleto pirčka.

V našem lokalnem mercatorju ni nobene gneče, razen do 10, ko gredo not penzionisti. Popoldan si sam v trgovini.

A so vam res alkoholiti tako običajni, normalni, da vam je nakup alkota enakovredno nakupu živil???

Meni je to v takem času enako preseravanje kot ti, ki si kupila kavo. Tudi brez tega bi lahko šlo, kajne?

Se za precej manj grem. Nobene guzve nikjer. Ce bi bil, pa ne bi sel.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tu je pa ja taglavni živež. Šnopc pa šmarnco imam pa doma.Dokler bo tale korona razsajala okul vinogradu bi žihr biu tobak pa alkohol na recept. Nemaš lepšiga k karantena v zidanici. Tihožitje.

Tu je pa ja taglavni živež. Šnopc pa šmarnco imam pa doma.Dokler bo tale korona razsajala okul vinogradu bi žihr biu tobak pa alkohol na recept. Nemaš lepšiga k karantena v zidanici. Tihožitje.
[/quote]

Tudi ti si ista.
Preživiš lahko rudi brez firbcanja drugim v vozove ane??? Sploh v času korone, ko se vsi čuvajo pa zase brigajo, ti pa špljuniš folku v vozove 😀

Pa vam je res dolcajt. Mogoče je zalogo hrane že prej nabavil. A si to z daljnogledom opazovala, če se je treba čim manj zadrževati v štacunah? Seveda, glih pred tabo je bil menda ene pet metrov, pa si opazila. Glej v svojo skledo, in bodi vesela, da je za tvoj poln voziček več pustil.
Če bi pa kdo kupil samo eno jabolko in en paradajz, bi te pa motilo, da za slednje hodi v štacuno. Ker morda nima za kilo obojega. Ma ste eni …

Btw, psi lahko jejo vso navadno hrano: recimo lahko jim daš meso, ribe, jajca, mlečne izdelke, kaj zelenjave in sadja, pa še rajši imajo tako hrano. V tisti hrani za pse je samo pofl in se je začela delat iz profita! in zaradi pomanjkanja! med svetovno vojno.

kadilce je treba razumeti. No jaz jih. To je težka odvisnost..moj oče je zdravnik in kadi uf veliko.. Je šel celo na hipnozo, ni pomagalo. Pivo tudi ne škoduje, bolj močne alkoholne pijače, tu je tudi največ pacientov s trebušno slinovko, da dobi ženska je prisotna tudi bulimija večkrat in močne alkoholne pijače. Samo ljudje alkoholiki spijejo po liter vodke na dan in to na leta.

Zasvojenec… Tak bo šel tudi samo v spodnjih gatah in bos v štacuno, ko bo rabil…..

To je odvisnost, zasvojenost – ne morejo ti zasvojeni ljudje brez tega…… Žal…Alkohol in cigareti so uradno dovoljena droga v državi. S koristjo države.

Jaz sem šel danes kupiti samo hrano za psa, pa so me bebci tvojega kova tudi čukasto gledali.
[/quote]

Jaz sem za našega mačkona nabavila prej in bolj skrbno ter natančno kot za nas ostale! Mi bomo lažje zdržali, on je pa preveč razvajen:)))

Mogoče pa sam sploh ne pije, ampak je šel po pir za jutrišnji piknik za sosede in žlahto, po trije iz ene piksne, skromni ljudje, ti pa taki cirkus zganjaš.

New Report

Close