Iz trgovine je prišel zgolj s platojem in čiki
moj pes je zdaj prešaltal na brikete, ne zaradi profita, ampak iz praktičnih razlogov. če uspem priti do trgovine pred zaprtjem, težko zase kaj dobim, kaj šele, da bi dobila za psa. malo premislite tisti, ki ste doma in imate cajt vozove ven vozit, kaj pustite nam, ki delamo. in ja, ni treba še psom v kastrole zijat, razen če mislite tudi to požret.
moj pes je zdaj prešaltal na brikete, ne zaradi profita, ampak iz praktičnih razlogov. če uspem priti do trgovine pred zaprtjem, težko zase kaj dobim, kaj šele, da bi dobila za psa. malo premislite tisti, ki ste doma in imate cajt vozove ven vozit, kaj pustite nam, ki delamo. in ja, ni treba še psom v kastrole zijat, razen če mislite tudi to požret.
[/quote]
Kuhaj za psa doma… ne rabi briketov.. jaz sem – je doživel 17 let, smo bili pohvaljeni celo s stani veterinarjev na kliniki….
[/quote]
1. Ni moj problem, če ti delaš. Jaz bi, pa ne morem.
2. Prav gotovo ne bom hodila vsak dan po eno moko in dve jabolki, ampak bom enkrat na mesec opravila večji nakup. Zakaj? Ker imam veliko manj možnosti, da se okužim, če grem v trgovino 1x, kot če grem 10x. Če grem 1x in peljem ven cel voz, me potem ni v trgovino cel mesec.
3. Moja sorodnica dela v trgovini in pravi, da je robe vedno dovolj. Moja prijateljica in moja sestra sta tudi obe v službi in zato tudi obiskujeta trgovino pozneje, torej popoldne, preden se zapre. Obe povesta, da je osnovnih živil vedno več kot dovolj. Zmanjka kaka čokoladica, pa jagode. Torej če z osnovnimi živili nisi zadovoljna, si tudi ti požrešna. Zato se ne oglašaj.
Ko vas j.ebe bedaki. Če moram biti vsak dan od pon do petka v službi, bom vsak dan v trgovini, magari samo po en sendvič. Kaj vam še ni jasno?
Če s evas 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} obnaša, kot da ste mentalno prizadeti in kot da zunaj razsaja jedrska vojna, pa vam sporočam, da eni še vedno hodimo v službo.
[/quote]
iz kje si, v škofji loki dobiš divjačino narezano za pse, v klavnicah tudi kose narezanega mesa, če rečeš…nimaš nič dela potem, samo iz skrinja, da se odtaja in daš psu in še fajne kosti dajo zraven…
Ja in? Za kaj pa ti delaš gužvo v trgovini? Brez banan komot preživiš. Brez putra tudi. Brez cukra tudi. Brez mleka prav tako. Pa brez mesa, brez pašte, brez tune, brez jogurtov, brez kave, brez čaja, brez soli, brez limon, brez robčkov za nos, brez toaletnega papirja, brez mila, brez čistil, brez šampona, brez kreme za roke, in še marsičesa. Za golo preživetje v teh nekaj tednih potrebuješ kruh in vodo. Vse ostalo je luksuz in grem stavit kar hočeš, da si za ta luksuz stala v vrsti in delala gužvo, ter tvegala bolezen.
[/quote]👍👍👍👍👍
O, bože, s čim se eni ukvarjate…pa kaj te boli briga, kaj kdo in koliko kupi. Vsakemu je vstop v trgovino dovoljen!! Jaz grem tud po pivo in čike, pa kaj pol, nakupim zraven še kaj, če rabim, danes sem šla pa še po zemljo, cvetlične lončke, par semenk nekih rožic, sadike ribeza, malin, jagod 🙂 ja, rabim to za na balkon, kjer bomo preživeli te krasne dneve, ki prihajajo 🙂 Aja, pa še iz Mimovrste mi dostavijo novo vrtno garnituro, aja, pa še klopco, da mi bo super fajn na balkonu 🙂 Seveda s pivom in cigareti! 🙂
Nevem kam sploh rinete vi “gosposki blokovski” v teh časih v trgovine.Bi si kot mi vaški doma kaj pridelali.Mi imamo domače piščance,svinje,….Pridelamo tudi vso zelenjavo in nam ni treba rinit v trgovine.Pa ne rečt da nimate kje tega pridelat.Pred blokom namesto avtov imejte narejene štalce pa v njih pujse in kure pa bo.Prav tako si na balkonu lahko pridelate zelenjavo pa je tudi to rešeno.Za vc papir uporabte časopis in do prvega grmovja pa je rešeno.Pa še rastline vam bodo hvaležne za gnojenje.