Najdi forum

Živjo vsem!

Je že kdo bil na otoku IŽ pri Zadru (malce pred Dugim otok-om)? Tja bi se namreč rad letos odpravil na morje, pa me zanima, če je kdo že tam kdaj bil in kako kaj zgleda?

Lep dan želim! (čeprav je noč 🙂
Princ

Oj,

Šele danes sem videla tvoj post….če je prepozno je pač prepozno. Lani sem bila na Ižu. Če ti je všeč miren dopust, oziroma, če boš imel s sabo družbo bo krasno, sicer pa…… Otoček je majhen, razen domačinov na njem ni veliko turistov. Mi smo imeli smolo, da so v edinem hotelu na tem otoku (ki propada) letovali eni otroci iz kolonij…….kaos čez dan in zvečer. Plaža je samo betonska……če pa imaš čoln pa ni problema, ker se najdejo lepe uvale. Zvečer se ne dogaja nič…..Hrana v gostilnah je zelooo draga.

Jaz sem se imela kljub zgoraj napisanemu v redu, ker smo se sami zabavali in se na kopanje vozili s čolnom.

LP

Upam da si vseeno še zainteresiran za letovanje na Ižu. Jaz sem namreč iz Zadra in že celo življenje letujem na Ižu, preprosto obožujem ga. Tisto, kaj je napisala gospa drži, ampak za Veli Iž, Mali Iž je čisto drugačen, razen tega da ni veliko družabnih dogodkov, razen fešte za Velo gospo (15.8.), in da so restorani zelo dragi.
Drugače pa če si želiš miru, manj turistov in gneče je to pravi kraj zate. Vse je odvisno od tega kaj bi rad. Moja starša oddajata apartmaje, in čeprav se za recimo moje prijatelje ne zdijo primerni, jaz sem še študent in moji bi radi grupna, poceni letovanja, če si družinski človek in si to moreš privoščiti, je to pravo za tebe. Plaže imaš različne: kamnite (stijene!), pesek, mivka, čisto na samem, ali pa skupinska plaža… Seveda se lahko dogovoriš z mojo mamo in ona vam bo kuhala, prav tako dalmatinska kuhinja kot v restavraciji. In še vas lahko občasno moj brat ali oče poljeta na izlet z ladjo, ni ne vem kako luksuzna, ampak lahko greš na kak otoček…
Apartmaji so kar prefinjeni, veliki z super razgledom, cena v sezoni okrog 40-50 evrov na dan, drugače primerni za 4-5 oseb.
Če te zanima kaj več, piši na forum, pošljem ti natančneje informacije in e-adreso mojih staršev.
Lep pozdrav, Sonja

Joj,

upam, da ni zvenelo tako, kot, da je to najbolj dolgočasen prostor pod soncem. Jaz sem preživela krasen enotedenski dopust…..želela sem ga samo opozoriti, da, če pričakuje zabavo, zabavo in še enkrat zabavo ter veliko turistov…da to ni prostor zanj.

LP

New Report

Close