Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka IZA IN SAMO LOGIN – miljarda evrov

IZA IN SAMO LOGIN – miljarda evrov

Baje sta vegana. Wau.
Slovensko drževljanstvo sta zamenjala za ameriškega kot je lahko prebrati iz govoric.
Jima privoščim. Pametni ljudje lahko vedno uspejo pa naj bodo doma v zda ali evropi…

In kaj si hotla povedat ???

Pamet v njunem primeru nima kaj dosti veze, sta imela srečo z aplikacijo mačkona.

Da sta selila premoženje in firmo izven Slovenije, je edino pravilno, pač ne bosta dopustila, da jima naša davkarija pobere levji delež in to potem pokradejo tajkuni, menedžerji in drugi priskledniki.

Bravo za slovensko politiko, ki na tak ali drugačen način izganja kapital in proizvodnjo iz države.

Iza je pred leti štartala z vegansko trgovino, zdaj je glavni kupec njenih zvarkov Outfit7, njuni zaposleni morajo vsakodnevno žlampati smutije in ostale napitke, sicer so v nemilosti.
Zaposlovala sta samo tiste, ki so vizualno ustrezali Izinim kriterijem (teža predvsem).

no, samo s srečo z aplikacijo že ne bi uspela 🙂

jima pa privoščim, zelo.
najdi.si so pravočasno prodali in zdaj še tole … bravo. kaj bo naslednji korak?

Me ne gane!!!!!
Miljarda evrov? Ja in?
A jih bosta sabo nesla, ko bo prišel njun čas odhoda iz tega materialnega sveta.

Ne, bosta pa do takrat sanjsko živela.

Zanimivo bi bilo slišati kaj od njunih zaposlenih.

Priimek Login. Je šlo tu za spremembo priimka?

Meni se tudi fino zdi za vsakega ki mu uspe, na tak način da karkoli dela ali pogrunta, saj ne kasirata od trupel in organov in se ne obešata na nepremičnine in prihodke revežev, izkoriščanje in materialno in slabenje revežev in delavcev tudi ni osnovna dejavnost takih podjetnikov,vsaj zaenkrat še nič takega ni pisalo

ja sta imel prej en čisto slovenski priimek, nek Javoršek ali Svetelšek ali nekaj takega.

Sta nekje okrog 1300 mesta najbogatejših zemljanov. Sta med 0.0001% najbogatejših ljudi na svetu.
Ena redkih bogatašev v SLO (poleg Akrapoviča in še par), da sta do premoženja prišla brez kraje.

Milijardo je vredna cela firma onadva imata v lasti 60% ostalo imajo družabniki, če sta prodala potem kapo dol s tem kar sta že zaslužila in s prodajo svojega deleža bosta verjetno imela + milijardo, ni slabo za lastno pamet in trud, dobiti ameriško državljanstvo ne gre tako kot si predstavljaš in denar pri tem ne igra vloge že močnejši in bogatejši ga ne dobijo kar na lepe oči, obstojajo pravila in čas kdaj lahko zaprosiš za državljanstvo, lahko pa bosta rezidenta kar bi bilo neumnost ker je dovolj v svetu davčnih oaz kjer dobiš rezidentstvo že z nakupom nepremičnine.

Ali je bil kdo od njiju lastniško povezan z Najdi.si, ki ga je kupil Telekom, torej državno podjetje?

Firmo, ki je danes vredna koliko? Zakaj je Telekom to kupil? Tudi to je zanimivo.

Ker je bila stran Najdi.si takrat ena bolj obiskanih… Ampak valda državne družbe vse zavozijo

A-ha, očitno veš ozadje 😉 Pa pogodbe z Darsom prav tako.

Sta pa z Outifitom pravočasno skrila premoženje v davčne oaze, zato sta lahko toliko nakopičila.

Vidim, da vas bo požrlo od fovšije 🙂
Maček in Outfit sta zgodba o uspehu.
Vi pa kar hvalite vaše politike, ki vam kradejo VAŠ denar 🙂

Sicer kapo dol in vsa čast za doseženo, ampak dejstvo je, da sta pri talking tomu imela precej sreče! Obstaja ogromno aplikacij, nekatere so tudi veliko boljše od imenovane, ki pa se iz takšnega ali drugačnega razloga “ne primejo”. V svetu IT moraš imeti srečo za takšno obogatitev…

So what? Saj je njuna firma, zaradi mene lahko zaposlujeta samo tiste ki so ob vsaki tretji polni luni med 12.23 in 12.37 v 5000K luči rahlo rozasti? 🙂

Avgusta 2016 je bilo v svetu 2743 milijarderjev do danes se je številka sigurno povečala, nikakor pa s to milijardo, ki naj bi jo imela nista na 1300 mestu temveč na repu lestvice kar je pa še vedno ogromno denarja in spoštovanja vredno, da sta uspela.

Ja. Nove identitete.
Kdo ve, kako sta se imenovala prej, ime in priimek, preden sta si nadela nove?

Brez kraje ali brez goljufije?
Naj telekom še moje odkupi za drag denar. Pa še tebi in še komu, mogoče nam vsem.
Ali pa od onega parcelo za desetkratno ceno.
Ti temu praviš brez kraje!
Saj potemtakem so vsi tajkuni delovali pošteno.
Le kurji tatovi in tisti, ki kradejo vžigalice, so tatovi. Pa še dobili so jih, kajne!

So what? Saj je njuna firma, zaradi mene lahko zaposlujeta samo tiste ki so ob vsaki tretji polni luni med 12.23 in 12.37 v 5000K luči rahlo rozasti? :)[/quote]

Se vidi, da nikoli nisi bil zaposlen zaradi tistega, kar neko podjetje potrebuje – znanja, tudi njihova zaposlitvena struktura ti ni jasna, zato ne sanjaj.

To pa mora biti lajf, da ti ni treba lovit akcij po trgovinah, da ti ni treba povsod gledat, da kupiš nekaj ugodno, ni ti treba pazit na položnice. Nasprotno, če si zaželiš lahko z gotovino kupiš kateregakoli Porša, Ferrarija, vidiš fantastičen penthouse na Manhatnu in hopla … lahko ga kupiš brez odrekanja, pa kakšno hišo v Kaliforniji. Večkrat letno draga potovanja, vožnja v prvem razredu ipd.

Brez kraje ali brez goljufije?
Naj telekom še moje odkupi za drag denar. Pa še tebi in še komu, mogoče nam vsem.
Ali pa od onega parcelo za desetkratno ceno.
Ti temu praviš brez kraje!
Saj potemtakem so vsi tajkuni delovali pošteno.
Le kurji tatovi in tisti, ki kradejo vžigalice, so tatovi. Pa še dobili so jih, kajne![/quote]

Pa aplikacijo je tudi naredil Samo…. Strokovnjak, da mu ni para.

Večina kadrovikov zaposljuje tako ali pa kar po nepotizmu…mene pri normalni plači ne bi motil smuti…
Ne bodi fouš, bravo za ta dva…

Kaj vas moti to okoli zaposlovanja.
Ste sinčki starih udbašev, pa vas sedaj moti, ker ne dobite dela v Outifitu, ker mislite, da vam to pripada po naravnem zakonu?
Plače pri njih so zelo konkurenčne, pa še do opcij lahko prideš sčasoma. Jaz bi takoj pil zastonj smoothije hehe

New Report

Close