Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka IZA IN SAMO LOGIN – miljarda evrov

IZA IN SAMO LOGIN – miljarda evrov

katerem čtivu?

v reporterju
ti bi užival, če bi te pijavke služile denar s tem, da tvoje stare slike objavljajo?

verjetno se jima gre za princip in ne privoščita tem smradom enega centa na svoj račun

Bolj slucajno naletim, ko je kaka debata kot tukaj in povezava pac tja. Zakaj?

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

(1) Tega ne vem. Kako ti to ves?
(2) Sem ze veckrat napisal, da po mojem mnenju ni prav veliko ljudi, ki bi si zeleli kakorkoli biti povezani z omembami v omenjenem ctivu. Obstajajo vendar neka nacela in minimalni standardi, pod katera naj bi se posameznik ne spuscal. In pojavljame v tem ctivu je po mojem skromnem mnenju pod vsakim nivojem sprejemljivega.
[/quote]

Vem. Ker za razliko do tebe ne pišem na pamet in na podlagi predpostavk in predsodkov.

Tudi mi ni izpod časti brat tako čtivo. Ne bi imel niti nič proti, če bi o meni pisali. 🙂

Iskreno upam, da se človek kot si ti, ki piše takšne neumnosti, nima za intelektualca. LOL
[/quote]

Ne boj se. Prisegam na “zdravo kmecko logiko”. 😉

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Bolj slucajno naletim, ko je kaka debata kot tukaj in povezava pac tja. Zakaj?
[/quote]

Se vidi, da pišeš na pamet.
Reporter je TISKAN tednik. Spletna stran ne odraža tiskane revije, ki je v bistvu ena od redkih slovenskih revij, ki so kar na visokem nivoju.

Reporter Magazin je pa povsem druga revija, registrirana v razvidu medijev kot samostojen medij.

Vem. Ker za razliko do tebe ne pišem na pamet in na podlagi predpostavk in predsodkov.

Tudi mi ni izpod časti brat tako čtivo. Ne bi imel niti nič proti, če bi o meni pisali. 🙂
[/quote]

In kako si prisel do emenjenega clanka?

Tudi meni ni nic pod castjo. Nisem tega zapisal. Le nobene pragmaticne vrednosti nisem zasledil. Torej,… bil tam, preletel in sel. Ni da bi se vracal. Nimam pa nikakrsnih predsodkov. Ce bi bil kak clanek, iz katerega bi se mogel kaj nauciti, mi je vseeno, kje je objavljen.

Se vidi, da pišeš na pamet.
Reporter je TISKAN tednik. Spletna stran ne odraža tiskane revije, ki je v bistvu ena od redkih slovenskih revij, ki so kar na visokem nivoju.

Reporter Magazin je pa povsem druga revija, registrirana v razvidu medijev kot samostojen medij.
[/quote]

Kot receno revije, tednika, karkoli ze je… ne poznam. Poznam zgolj koncept, viden na spletni strani. Meni je delovalo vse skupaj kot pofl. Tudi doticni “jamr jamr” sestavek je vsebinsko prazen in bi se ga dalo strniti v “Ja kdo pa mislita da sta, da lahko zavrneta intervju z nami.”.

🙂

Revija Reporter Magazin, ki se prodaja dva meseca ali več, ima samo 10.000 naklade, kar je manj kot ima naklade njihova tedenska izdaja. Seštej 2 + 2 in si odgovori na vprašanje kolikšna je sploh verjetnost, da bodo to revijo prodajali z zgodbo o enem mačku in s tem člankom kaj zaslužili. Verjetnost je nična.

Kdor vsaj malo pozna zakonitosti medijev, ve, da se takšne revije izdajajo izključno zaradi oglasov, zaslužek od prodaje je minornega pomena. Zato se v takšnih revijah niti ne lotevajo nekih mrhovinarskih tem. Tudi v tem primeru se niso.

Ne glede na to koliko si ta dva Loginova želita, da bi postala predmet njihove mrhovinarske obravnave, se to do sedaj ni zgodilo, ker jim pač nista bila dovolj zanimiva. Če bi jim bila, bi članek o njima objavili v tedenski ediciji in zagotovo ju pred tem ne bi prosili za intervju.

Samo očitno se zakonca Login zdita sama sebi tako oh in sploh pomembna, da sta malo prenapihnila svojo pomembnost, tudi v smislu Reporterjeve medijske obravnave njunih patetičnih malih življenj.
sta pa s tem definitivno dosegla, da bosta postala predmet obravnave še 20 drugih raziskovalnih novinarjev, ki so po tej njihovi sodni blamaži dobili jasen signal, da pri vsem skupaj nekaj smrdi in da ta dva zagotovo nekaj skrivata. Nekaj velikega. Nekaj o čemer se niti Reporterju ne sanja.

Kot receno revije, tednika, karkoli ze je… ne poznam. Poznam zgolj koncept, viden na spletni strani. Meni je delovalo vse skupaj kot pofl. Tudi doticni “jamr jamr” sestavek je vsebinsko prazen in bi se ga dalo strniti v “Ja kdo pa mislita da sta, da lahko zavrneta intervju z nami.”.

🙂
[/quote]
Saj meni je jasno, da ti REPROTERJA NE POZNAŠ. Samo zakaj pa potem pišeš neke trditve brez osnove in argumentov, na podlagi nekih predpostavk. Kdo ti daje pravico sodit o nečem, česar ne poznaš? Pa ne samo sodit, ampak dobesedno PLJUVAT po nečem in ŽALIT? Ej, halo?!

In kako si prisel do emenjenega clanka?

Tudi meni ni nic pod castjo. Nisem tega zapisal. Le nobene pragmaticne vrednosti nisem zasledil. Torej,… bil tam, preletel in sel. Ni da bi se vracal. Nimam pa nikakrsnih predsodkov. Ce bi bil kak clanek, iz katerega bi se mogel kaj nauciti, mi je vseeno, kje je objavljen.
[/quote]
Je bilo že večkrat zapisano, da je bil članek že natisnjen.
tudi sodnica in Loginova bi lahko prišla do njega, če bi se malo, ampak res malo potrudila.

Saj meni je jasno, da ti REPROTERJA NE POZNAŠ. Samo zakaj pa potem pišeš neke trditve brez osnove in argumentov, na podlagi nekih predpostavk. Kdo ti daje pravico sodit o nečem, česar ne poznaš? Pa ne samo sodit, ampak dobesedno PLJUVAT po nečem in ŽALIT? Ej, halo?!
[/quote]

Pisem tako, kot sem sam ocenil. In sem tudi jasno dal vedeti, da izrazam svoje mnenje.

Pisem tako, kot sem sam ocenil. In sem tudi jasno dal vedeti, da izrazam svoje mnenje.
[/quote]

A ti pa lahko, mediji pa ne smejo? 🙂

A ti pa lahko, mediji pa ne smejo? 🙂
[/quote]

Glede na to, da teceta dve temi, ne vem tocno kje, ampak sem to danes ze zapisal. Skrajsano – ce je iz nekega zapisa jasno razvidno, d gre za nekogarsnje mnenje (in potem se nekaj zapisal o javnem interesu), ne vidim tezav. Torej… ne vem, kaj ti daje tako misliti. 😉

https://m.youtube.com/watch?v=3oC4Zj7fG1s

Ej Humor, a je to ta gospod?

Glede na to, da teceta dve temi, ne vem tocno kje, ampak sem to danes ze zapisal. Skrajsano – ce je iz nekega zapisa jasno razvidno, d gre za nekogarsnje mnenje (in potem se nekaj zapisal o javnem interesu), ne vidim tezav. Torej… ne vem, kaj ti daje tako misliti. 😉
[/quote]
Me zanima kakšne bi bile posledice, če bi s tvojo dikcijo napram zakoncema Login nastopil medij, ki ga tukaj pljuvaš.
Da bi recimo v članku podobno kot ti za Reproter, napisali, da je njun maček pofl, onadva pa mrhovinarja, ki služita na naivnosti drhali, ki te aplikacije kupuje. Skratka, da je njihov biznis samo za navadno drhal, da sta v svojem poslu bleferja.

Milijon evrov odškodnine bo dovolj? 🙂
Vidiš, kako hitro lahko človek postane dvoličen.

Me zanima kakšne bi bile posledice, če bi s tvojo dikcijo napram zakoncema Login nastopil medij, ki ga tukaj pljuvaš.
Da bi recimo v članku podobno kot ti za Reproter, napisali, da je njun maček pofl, onadva pa mrhovinarja, ki služita na naivnosti drhali, ki te aplikacije kupuje. Skratka, da je njihov biznis samo za navadno drhal, da sta v svojem poslu bleferja.

Milijon evrov odškodnine bo dovolj? 🙂
Vidiš, kako hitro lahko človek postane dvoličen.
[/quote]

V bistvu se take stvari objavljajo. In je eksplicitno poudarjeno, da gre za mnenje osebe, ki je izdelek preizkusila. V gostinstvu npr. je to utecena praksa. 😉

V bistvu se take stvari objavljajo. In je eksplicitno poudarjeno, da gre za mnenje osebe, ki je izdelek preizkusila. V gostinstvu npr. je to utecena praksa. 😉
[/quote]

Najbrž vseeno z manj žaljivkami. Plus, da je poudarek na tem, da je oseba izdelek preizkusila.
Gospodič pa tukaj veselo žali in blati Reporter, hkrati pa javno priznava, da ga ne pozna in ne bere.
Ampak hočem reči, da Reporter ni niti približno napisal kaj temu podobnega, pa jih je doletelo, kar jih je. Nad njihovim delom se pa zgraža človek, ki je vse prej kot previden pri izbiri svojih besed v javnih objavah.

Najbrž vseeno z manj žaljivkami. Plus, da je poudarek na tem, da je oseba izdelek preizkusila.
Gospodič pa tukaj veselo žali in blati Reporter, hkrati pa javno priznava, da ga ne pozna in ne bere.
Ampak hočem reči, da Reporter ni niti približno napisal kaj temu podobnega, pa jih je doletelo, kar jih je. Nad njihovim delom se pa zgraža človek, ki je vse prej kot previden pri izbiri svojih besed v javnih objavah.
[/quote]

Naceloma so taksne recenzije kar ostre. Ne vem, kje je v mojem pisanju zaslediti kaj zaljivega. Zapisal sem, da so po mojem mnenju vsebine predstavljene na nacin, da so kot taksne “ctivo za drhal”. To sem ocenil iz senzacionalisticnega sloga, ki ponovno ni lasten zgolj temu mediju. Takih je dandanes (pre-)mnogo. Napisal, da se mi zdi “pofl”. Se kaj? In tudi govorecega macka si na telefon ne bi sel nalagat. Ker sem mnenja, da je bloatware. 😉

Kaj je v tem zaljivega?

Pravi dec, postaven za umret.

Govori se, da bi bil Jason Bourque brez glave, če ne bi Nik Bičanič s kovinsko vodovodno cevjo pretepel šestih islamskih skrajnežev. Trije skrajneži so pri tem umrli, dva sta končala v Guantanamu, eden pa na vozičku. Reporterjevčki, domobrančki, kar pojdite k Niku Bičaniču ali pa h komu od ostalih Hrvatov (Thompson, Škoro, Bulić, Zečić, Stavros, Kovač, Borno,…) Oni bodo še veseli, če bi jih izvolili objaviti na naslovnici svojega Reporterja. Še zastonj vam bodo pozirali in vas povabili v svojo hišo. Ustanovitelj Reporterja je nekoč rekel: »Ni ga brata, čez Hrvata.”

https://siol.net/digisvet/sempl/ali-kmalu-ne-bomo-vec-uporabljali-pametnih-telefonov-454130
https://siol.net/digisvet/sempl/dalec-najbolj-prelomna-stvar-ki-prihaja-je-453458

Zanima me, če sta mu res ukradla videoigrico in če so to napisali v Reporterju, da niso smeli objaviti?
O njem vem samo, to da je za potrebe svoje video igrice sam treniral mečevanje in to s pravim mečem.

https://siol.net/digisvet/sempl/ali-kmalu-ne-bomo-vec-uporabljali-pametnih-telefonov-454130
Čudno je to, da čim se je pojavil ta gospod, sta se ona dva skrila? Kako je to mogoče?
Ali nista bila pred njegovo potjo v Afriko ona dva, njegova prijatelja?

Reporter se jim je hotel hinavčiti. Zagotovo niso prav ničesar našli. Če bi kaj našli ne bi za to delali posebne izdaje in oglaševali, da bi jim potem prepovedali… Toda ona dva mislita, da so našli najmanj… Ne verjamem, da bi bil priimek nekaj tako groznega, da bi nekdo prepovedal objavo.

Reporter ni delal posebne izdaje zaradi njiju. Reporter to posebno izdajo dela že najmanj 5 let, nekajkrat na leto, za božične praznike, poletno izdajo in mogoče še kakšno vmes, se ne spomnim točno. V tej izdaji objavljajo lahkotne lifestyle teme, recimo članke o arhitekturi, o hrani, o potovanjih, modi, kozmetiki, … name it! Spomnim se, da so enkrat imeli v tej reviji intervju z Albertom Tomba in je bil tudi na naslovnici.
Nobenih kakšnih posebnih packarij in odkrivanj nepravilnosti. Verjetno so bili šokirani, ko so dobili to prepoved.
Da pa ta dva v letu 2017, v času interneta, socialnih omrežij in googla naredita tak kraval za prazen nič, mi je pa tudi malo mimo! Saj njihove fotke lahko vsak vidi na facebooku, ker jih ima Iza na public. Pa tiste njene mantre ali manifestacije, ki jih glumi s Savino Atai so tudi vse kaj drugega kot umik v zasebnost. Pa noben jima ni nič hotel, kaj šele, ko se bo res kakšen heker spravil annju in dejansko odkril kaj omembe vredno.
V tujini njima podobnim vdirajo v zasebne mejle, jim kradejo azsebne videe, jih paparaci zasledujejo in iščejo v kočljivih situacijah. Kaj od tega se njima dogaja? Nič. In glede na to, da sta bojda najbogatejša Slovenca, je to pravzaprav čudno, da ju noben niti ne povoha. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=91cag0m1_Ls

https://www.youtube.com/watch?v=z73gt6wyu9Q

New Report

Close