IZA IN SAMO LOGIN – miljarda evrov
mačka je kupilo podjetje ki zanj ni imelo denarja in niti približno ni bilo kreditno sposobno za kredit ene miljarde
ista zgodba kot nakup enega člana komunistične partije oz njene naslednice sd večera
večer je kupil pa sploh ni imel denarja zanj..seveda se komunistični organi pregona niso ukvarjali s preverjanjem..imajo polne roke dela z janšo ki ga preverjajo na vse možne načine non stop
tu pri mačku se govori da je šlo za pranje denarja..verjetno iranskega
Od kje si pa ti privlekel na dan to temo spet!
V Sloveniji je marsikdo marsikaj kupil brez denarja. Tudi Matej Raščan, Janšin človek, je kupil Delo revije brez denarja, z državnimi poroštvi. Ve se kdo je bil takrat na oblasti. Tudi Reporter je naredil brez denarja. Danes ga pa nihče več noče poznat, ko je pravnomočno obsojen.
Takih junakov imamo v Sloveniji veliko, na levi in desni in tiste vmes.
včeraj je bil na sporedu en stari vvfaktor, ker je bil praznik in so tako zapolnili programsko praznino
glede dela ne vem, samo zdaj vem da je v lasti rdeče garde
razlaga da je šlo za pranje denarja je še najbolj verjetna, ker maček miljardo niti vreden ni bil, kupilo ga je podjetje, ki se ne ukvarja z računalništvom temveč je to neka kemična tovarna na kitajskem, ki nam pridno onesnažuje zrak, ker kitajci nimajo nobenih čistilnih naprav
preko davčnih oaz nastopa tu neko podjetje ki je skušalo zakriti svoje sledi
res ne vem zakaj se policija ne ukvarja s tema dvema
Saj ne morem verjet! Malo prej videl na televiziji, da se ta dva bogatuna še kar gonta po sodišču z revijo Reporter, ki se je celo pripravljena z njima poravnat, ampak bog ve kaj bi ona hotela v takšni poravnavi. Še kar trdita, da nista javni oseba, Iza Login pa na vseh možnih naslovnicah revij, pa na posebnih dogodkih pametujeta izbrancem, ki so pripravljeni za njun mambojumbo plačat 400 evrov. Dnar jima ne smrdi, tudi ko ga imata preveč. Res bolano, kaj vse dela denar! Da se jima da tak cirkus zganjat za “članek”, ki niti objavljen ni bil in je bil samo hipotetični članek. LOL
Brez kakšne kraje? A kraja družbenega premoženja ni kraja? Kdo pa je ta precenjeno ceno kupil najdipikasi? Ne mi?
Aja, to ni kraja, to je naša dolžnost, da futramo tajkune, ki so jih navozili politiki, ki jih ustoličijo.
A, da imamo volitve? In kdo, koliko ljudi voli? To niso volitve, to je farsa.
Nihče, ki ne krade in še česa več, si ne menja imena, primer colarić!
Da o ostali politični sferi ne govorimo. Saj sploh nimajo svojih pravih imen!
Niti rojstnih podatkov ne.
Po mojem imata ta dva toliko masla na glavi, da res ni. reporter je čisto naključno dregnil v sršenje gnezdo tukaj. hoteli so napisat prijazen članek, zgodbo o uspehu, onadva sta se pa sigurno ustrašila, da so o njiju izvrtali vse tisto, kar nočeta, da se ve. Potem sta se vadila na to, da sta prepoved pisanja o njima dala zato, ker nista javni osebi. Zdaj jima je menda jasno, da marsikdo ve o njima marsikaj in da je treba vztrajat pri tej prepovedi pisanja. denar za odvetnike imata, časa pa tudi očitno na pretek, da se gresta ta cirkus. Ne vem zkaj bi sicer nekdo pri zdravi pameti tako dolgo vlekel to zadevo, ki je bila že v štartu čisto brezpredmetna in je samo kazala na to, da ljudje z denarjem lahko tudi v Slovenji kupijo zakon. Res lepo reklamo sta si naredila s tem. Videti sta kot dva bebčka, ki sta zadela na lotu, pa ne vesta kaj bi zdaj sama s sabo.
Poglej si temo o Krisu in ti bo vse jasno, kam potegne denar BABOVJE HUDIČEVO!!! V tisti temi se je babovju totalno odpeljalo! A te potem lahko še kaj čudi?
[/quote]
Ma daj viharni – prosim napij se za danes, da bo mir, no… utrujaš s tem enim in istim v vsaki temi….. Si kot čevelj, ki ga je zgrizel sprehoda željan pes.
Samo ta Dogodek kot ga še ni bilo je pa res en bullshit! Mešanje megle za 400 evrov.
Če so ti normalni…
in Iza Login, po novem Iza Sia Login, nejavna oseba, bo javno govorila o tem:
Kako prevzamete odgovornost za svoje življenje?
Kako se naučiti dostopati in upravljati svojo podzavest?
Kako deluje energija denarja in kako jo obvladovati?
Kako doseči cilje z manifestacijo – na primeru svetovne uspešnice, Talking Tom-a.
Ja, neverjetno, kako denar zasvoji človeka… Ga tudi izjemno lahko pokvari. Iz lastne izkušnje;. do te mere, ko ni več mogoče sobivat s takim človekom, ko se ti upre, zagabi zaradi njegovega pohlepa po denarju, po grabežljivosti…… Ko postane oblastniški, nadvladujoč, ukazovalen tudi v zasebnem življenju, mu stopi v glavo, ponižuje, očita neupravičeno, obenem pa se zaveda, da do tega sploh ne bi mogel priti, če ne bi imel podpore lastnih potomcev in osebe ki je doma podpirala napirmer 8 vogalov domovanja več kot 15 let, ko je bil on odsoten in po slžbeni dolžnosti tudi popival naokrog, z izgovorom, da mora, za posel. Ta moč denarja…. Grozno. Z veseljem s takim narazen – ga “ni denarja”, da ostanem stakim do njegove starosti v svojem tretjem življenskem obdobju, vzgajam z njim skupne vnuke in mu “špilam še negovalko” na stara leta, ko bo najbolj zajeban in tečen zaradi svojega vzvišenega ega in potrebe po alkoholu. Imam toliko dostojanstva, je bilo več kot dovolj vsa ta leta. Vsekakor pa so taki “malo premaknjeni” v svoji glavi. To z gotovostjo lahko potrdim.
Njun zaposlen je kupil poceni in naredil mačkona, izplačala sta njega in vse solastnike in si prisvojila vse pravice povezane s tem mačkom. Al kako je že šla njuna zgodba? Njunega doprinosa tukaj je bilo verjetno nula, raze da sta keširala odvetnike, ki si legalno in brezhibno pravno speljali “priposestvovanje” mucke. In kaj sta dolžna Tekavčičevi in njenemu inštitutu v da sta od nje&co odkupila vilo v centru lj. Kdo jo uparablja, če ne ona dva? Tisti ki sta jima dolžna uslugico. To niso podjetniki, temveč lopovi svetovnega merila, z Batageljem in ostalimi podobnimi tipi vred. Sicer pa imam raje ljubi mir, kot pa goro denarji in nadlegovanje in kamere. Me zanima, za kako dolgo sta uspela utišati snovalca mucka in bivše solastnike podjetja. Gotovo bo prišla nekoč cela zgodba na dan. Ne bi me čudilo, če nekoč celo pristaneta za zapahi, kot mnogi “podjetniki”.
Ko enkrat živiš le še od kapitalskih dobičkov, se ti splača postati Američan, Bosanec, Hrvat, Madžar… To bo.
Ustanoviš sklad v Liechtenstein-u, vrtiš skladov denar davek plačuješ pa v državi, kjer ti za to vzamejo max 15%. 😉
…je imel Mrkaić tako idejo, pa jo je Janši prodal… ta rdeči so pa pogruntali, da bodo posledično ostali brez volivcev in so se takoj spuntali. :)))))))
Američani so imeli včasih višji davek na kapitalske dobičke pa ga je Reagan znižal… Ker je potem kapital ostal pri njih doma, je bila davčna blagajna potem bolj polna kot kadarkoli prej.
A mogoce kdo ve zakaj imata Login zakonca stalno prebivalisce v nekem apartmaju na Cipru?
Valda ne gres prijavit naslova v apartmaje. Bi mislu, da mata dvorec dol. Ampak okej ocitno dejansko ne zivita tam, ampak zakaj pol drzava dovoli da imata prijavljeno stalno prebivalisce tam, ce pa sta dejansko tuki. Jaz bi kazen dobil, ce bi bil prijavljen nekje, kjer dejansko ne zivim.
V prvem stavku si napisal(a) vse, kar je potrebno vedet. Če je sprejel kupnino za mačka, se je strinjal. Pika. Maček ni več avtorjev, konec zgodbe.
Če bi hotel oz. če bi ga bil sposoben, bi ga lahko samo stržil tako daleč, da bi pokasiral miljardo. Pa ga ni.
Jaz sem tudi pred 15 leti prodal avto za jurja, za katerega bi danes dobil 5-6 jurčkov. Pa kaj naj zdaj, tožim tistega, ki sem mu ga takrat prodal? Logika vam zaradi fovšije čist odpove.
Ja seveda veliko ljudi ve, kako sta se prej imenovala. Tudi jaz vem. Sem iz tistega konca. Sicer mi pa ni jasno, zakaj tako skrivata svoja imena in priimek.
[/quote]
Ja, zakaj pa vidve ne povesta, kako sta se prej pisala?? Sta taki strahopetki? Kaj si pa.tota dca.mislita, da sta! Na dan z besedo! Se je ta Iza pisala Sodnik?
Ja, zakaj pa vidve ne povesta, kako sta se prej pisala?? Sta taki strahopetki? Kaj si pa.tota dca.mislita, da sta! Na dan z besedo! Se je ta Iza pisala Sodnik?
[/quote]
Pa saj je sama to povedala v intervjuju za Ono: https://onaplus.delo.si/oba-imava-kvalitete-buldozerja