Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka IZA IN SAMO LOGIN – miljarda evrov

IZA IN SAMO LOGIN – miljarda evrov

Ravno sinčke starih udbašev si našel? Kako zanimivo, da poznaš profil njihovih zaposlenih. Roka roko umije, kajne.

Da mi je tako živeti.

On (Samo) je bil solastnik – povezan z Najdi si, ki jo je za velike denarje kupil Telekom z vašim denarjem, seveda!
Neupravičeno, ker Najdi si ni bil bogve kakšna terna!
O provizijah in davkih, ki so bile in niso bili plačani, pa v tej državi tako in tako ne smemo govoriti, ker lahko še kdo zboli na srcu. Potem pa vidite kako je! Mora Metka posredovat, pa ….

Kot je znano, je Telekom najprej junija 2007 za 8,55 milijona evrov kupil 75 odstotkov družbe Najdi.si (tedaj še Interseek), dve leti kasneje, julija lani, pa so trije družbeniki Zvone Jagodic, Aleksander Sašo Štravs (prekpodjetja Noviforum) in Samo Login za četrtino družbe dobili še 2,35 milijona evrov. Plačali ste, izvolite !!

Da mi je tako živeti.
[/quote]

Ni mi stalo za kalifornijo, porša, ferarija, sploh za nakupe. Če bi imela toliko keša, bi vse najela in se ne bi obremenjevala z naložbami. Ampak let v prvem razredu…evo, za to pa bi lahko morila 🙂

Saj je jasno vsem, ki vsaj od daleč poznajo razmere na Telekomu in na naši IT sceni. Tudi to, kako je prišel do aplikacije Toma za 10 k.
Od preboja Toma naprej je podjetje poslovalo večinoma na pravnem področju, lovljenju podjetij, ki jim niso plačala pravic.
Loginsko logično je tudi, da sta pobegnila v Ameriko, očitno so apetiti stricev in tet v Sloveniji preveliki.
Eno je dajati svojim zaposlenim (razen marljivih pravnikov so tam samo razni udbaški nedonošenčki) nizko plačo, drugo pa talati milijone naokrog.

Da mi je tako živeti.
[/quote]

Ni mi stalo za kalifornijo, porša, ferarija, sploh za nakupe. Če bi imela toliko keša, bi vse najela in se ne bi obremenjevala z naložbami. Ampak let v prvem razredu…evo, za to pa bi lahko morila :)[/quote]
first class precenjen, biznis class je tisto pravo sicer še vedno drago ampak komoditeta in postrežba skoraj kot first.

Najbolj smešno pri vsej stvari je, da smo vsakega in vsakemu tajkunu MI, raja, plačali in omogočili njegovo krajo nas samih in našega premoženja.
Kot smo tudi omogočili Telekom, prej Mobitel, da sploh živi in še ni crknil, ter, da nas je črni princ dal prisluškovati!
Zakaj že? Ker se nas tako boji. Seveda ne le on. On se gre še vedno svojo paravojaščino. Kljub vsemu bogastvu, ki so ga pokradli, nimajo nič, oz. le drobtine.
Ves denar morajo poslati papežu, ki jih molze zgoraj in spodaj, spredaj in zadaj.
Kurc, pa tako hlapčevstvo in taka bogatija.
Pa še sprememba identitete, da si sploh upaš živeti.
Politiki jo imajo že od rojstva ali malo kasneje, tajkuni pa, ko so iniciirani.
Oboji pa zato, da jih ne bi spregledali in sunili v rit.

Cenim tiste bogatune, ki s svojim biznisom pripomorejo k izboljsanju cesarkoli….predvsem tistih zadev ki se se ticejo ljudi neposredno…
Macki so pa cisto poneumljanje naroda…

Bi bilo zanimivo brati.

Brez kraje ali brez goljufije?
Naj telekom še moje odkupi za drag denar. Pa še tebi in še komu, mogoče nam vsem.
Ali pa od onega parcelo za desetkratno ceno.
Ti temu praviš brez kraje!
Saj potemtakem so vsi tajkuni delovali pošteno.
Le kurji tatovi in tisti, ki kradejo vžigalice, so tatovi. Pa še dobili so jih, kajne![/quote]

Pa aplikacijo je tudi naredil Samo…. Strokovnjak, da mu ni para.[/quote]
Aplikacijo je seveda pobasal, če ne se mu ne bi bilo treba preimenovati v lažno identiteto.
Je pa tudi to res, da neslovenska zločinska mafijska združba, ki nam vlada, ne spusti h koritu nikogar, ki ni z njimi v krvnem sorodstvu, torej, jim ne pripada. Ne v politiko, ne v tajkunstvo, ne v lažnjivo akademsko sfero itn. v neskončnost.

Kje ti vidiš take vrste bogatune? Ljudje, ki kaj izumijo v dobrobit človeštva ali ki pridno delajo, ne obogatijo. Navadno smetano poberejo tisti, ki zadevo skoraj na pol ukradejo oz. si jo pridobijo z raznimi mahinacijami (legalnimi) in jo patentirajo. Ali pa ki zgradijo svoj imperij na izkoriščanju delovne sile. Skratka tisti, ki “se znajdejo”, dobijo kje še kakšno subvencijo itd.

Ni mi stalo za kalifornijo, porša, ferarija, sploh za nakupe. Če bi imela toliko keša, bi vse najela in se ne bi obremenjevala z naložbami. Ampak let v prvem razredu…evo, za to pa bi lahko morila :)[/quote]
first class precenjen, biznis class je tisto pravo sicer še vedno drago ampak komoditeta in postrežba skoraj kot first.[/quote]

Imaš prav, v bistvu sta enaka, v biznisu imaš tudi več možnosti, da naletiš na kakšnega zanimivega sogovornika, za razliko od degeneriranih prvih razredov; pravim samo, da bi si po številnih čezoceanskih letih v turističnem razredu, ob takem bogastvu najprej zaželela luksuza na letalu :)))

first class precenjen, biznis class je tisto pravo sicer še vedno drago ampak komoditeta in postrežba skoraj kot first.[/quote]

Imaš prav, v bistvu sta enaka, v biznisu imaš tudi več možnosti, da naletiš na kakšnega zanimivega sogovornika, za razliko od degeneriranih prvih razredov; pravim samo, da bi si po številnih čezoceanskih letih v turističnem razredu, ob takem bogastvu najprej zaželela luksuza na letalu :)))[/quote]
Recimo srečaš nekoga, ki pravi da ve, kako potegniti procente iz državne firme? Kot sta to storila Logina! Prej seveda nekaj drugega. Ampak to so druge zgodbe, vi pa se še naprej sprašujte, kako smo lahko tako obubožali in zakaj nismo druga Švica. Pa razne bivše monejžere iz Telekoma vprašajte!

Imaš prav, v bistvu sta enaka, v biznisu imaš tudi več možnosti, da naletiš na kakšnega zanimivega sogovornika, za razliko od degeneriranih prvih razredov; pravim samo, da bi si po številnih čezoceanskih letih v turističnem razredu, ob takem bogastvu najprej zaželela luksuza na letalu :)))[/quote]
Recimo srečaš nekoga, ki pravi da ve, kako potegniti procente iz državne firme? Kot sta to storila Logina! Prej seveda nekaj drugega. Ampak to so druge zgodbe, vi pa se še naprej sprašujte, kako smo lahko tako obubožali in zakaj nismo druga Švica. Pa razne bivše monejžere iz Telekoma vprašajte![/quote]

Nič se jaz ne sprašujem več. Od spraševanja ne bom imela nič. Rak korupcije in roka-pere-roko politike je preveč razvejan, da bi meni sami uspelo karkoli spremeniti. Za druge pa se ne bom izpostavljala. Trudim se zase in včasih sanjam svoje male sanje.

Recimo srečaš nekoga, ki pravi da ve, kako potegniti procente iz državne firme? Kot sta to storila Logina! Prej seveda nekaj drugega. Ampak to so druge zgodbe, vi pa se še naprej sprašujte, kako smo lahko tako obubožali in zakaj nismo druga Švica. Pa razne bivše monejžere iz Telekoma vprašajte![/quote]

Zakaj bi se mi morali spraševati, zakaj ste vi obubožali? To se kar vi sami zase sprašujte. Jaz nisem zaradi monejžerov v Telekomu prav nič obubožal. Zame je v Sloveniji kar dober švicarski standard. Rit imam polno in skoraj vsi, ki jih poznam ravno tako. Nekateri, ki jih poznam, so pa tudi na tesnem, ampak zaradi lastnih nespametnih potez in odločitev, ne zaradi tajkunov, Telekoma, politikov ali koga četrtega.

Kaj je danes problem u/pokrasti intelektualno lastnino?
Še tu je dnevno pilno špicljev, ki za mezdo obveščajo, kogar že morajo.
Odtod tudi toliko podtataknjenih maloumnih tem.
Seveda, s privolitvijo lastnika. Admini pa niti ne vedo, da so le slabo plačani valpti. Ojej, kako smo nastavljivi s svojimi anusi!

Kje ti vidiš take vrste bogatune? Ljudje, ki kaj izumijo v dobrobit človeštva ali ki pridno delajo, ne obogatijo. Navadno smetano poberejo tisti, ki zadevo skoraj na pol ukradejo oz. si jo pridobijo z raznimi mahinacijami (legalnimi) in jo patentirajo. Ali pa ki zgradijo svoj imperij na izkoriščanju delovne sile. Skratka tisti, ki “se znajdejo”, dobijo kje še kakšno subvencijo itd.[/quote]

Zakaj bi se mi morali spraševati, zakaj ste vi obubožali? To se kar vi sami zase sprašujte. Jaz nisem zaradi monejžerov v Telekomu prav nič obubožal. Zame je v Sloveniji kar dober švicarski standard. Rit imam polno in skoraj vsi, ki jih poznam ravno tako. Nekateri, ki jih poznam, so pa tudi na tesnem, ampak zaradi lastnih nespametnih potez in odločitev, ne zaradi tajkunov, Telekoma, politikov ali koga četrtega.[/quote]
Model, ki sredi dneva na MONu visi je v večini primerov zaposlen v JS ali pa je zguba. Ostali so na toplem in nimajo časa pisarit piz… tukajle! In ti kar imej svojo polno rito še naprej. Hudiča, zaprtje ozdravi Donat!

Zakaj bi se mi morali spraševati, zakaj ste vi obubožali? To se kar vi sami zase sprašujte. Jaz nisem zaradi monejžerov v Telekomu prav nič obubožal. Zame je v Sloveniji kar dober švicarski standard. Rit imam polno in skoraj vsi, ki jih poznam ravno tako. Nekateri, ki jih poznam, so pa tudi na tesnem, ampak zaradi lastnih nespametnih potez in odločitev, ne zaradi tajkunov, Telekoma, politikov ali koga četrtega.[/quote]
Model, ki sredi dneva na MONu visi je v večini primerov zaposlen v JS ali pa je zguba. Ostali so na toplem in nimajo časa pisarit piz… tukajle! In ti kar imej svojo polno rito še naprej. Hudiča, zaprtje ozdravi Donat![/quote]

Kam torej spadaš? V JS ali med luzerje?

Ja, ampak naše življenje ima OMEJEN čas. In s tem vse “bogastvo”, ki ga imamo na razpolago! Torej po tem lahko vidimo, da nič ni naše. Popolnoma nič.
Vse imamo na uporabo samo za DOLOČEN čas. Potem pa se vse razblini kot milni mehurček.
In na tem planetu nismo zaradi “materialnega uživanja”, ki nas oddaljuje od bistva … ampak, da “spoznamo” določene stvari!

Kaj je 100 let na zemlji v primerjavi z večnostjo?

Model, ki sredi dneva na MONu visi je v večini primerov zaposlen v JS ali pa je zguba. Ostali so na toplem in nimajo časa pisarit piz… tukajle! In ti kar imej svojo polno rito še naprej. Hudiča, zaprtje ozdravi Donat![/quote]

Kam torej spadaš? V JS ali med luzerje?[/quote]
Enako kot ti, med luzerje seveda!

Očitno to narod potrebuje.
Se vidi, da svet drvi v pogubo.
Stare in napredne civilizacije, ki nas prekašajo v marsičem s takimi ‘izumi’ prav gotovo niso preganjale dolgčasa.

Ja, ampak naše življenje ima OMEJEN čas. In s tem vse “bogastvo”, ki ga imamo na razpolago! Torej po tem lahko vidimo, da nič ni naše. Popolnoma nič.
Vse imamo na uporabo samo za DOLOČEN čas. Potem pa se vse razblini kot milni mehurček.
In na tem planetu nismo zaradi “materialnega uživanja”, ki nas oddaljuje od bistva … ampak, da “spoznamo” določene stvari!

Kaj je 100 let na zemlji v primerjavi z večnostjo?[/quote]

Hm. Prav no. Če že vztrajaš, lahko prevzamem tvoje prihranke in nepremičnine in te razbremenim neznosne teže materialnega, ki te gotovo ovira v iskanju bistva. Se dobiva pri notarju? Čisto malo časa ti bo vzelo, nato pa boš imela proste roke pri duhovljenju vse do razblinjenja milnega mehurčka.

Očitno to narod potrebuje.
Se vidi, da svet drvi v pogubo.
Stare in napredne civilizacije, ki nas prekašajo v marsičem s takimi ‘izumi’ prav gotovo niso preganjale dolgčasa.[/quote]
Itak da gre svet v pogubo….in teleta kar gledajo kako gre vse skup mimo njih…
Vcer sem malo poslusal Toplovod na valu, in je blo vprasanje kako izstopit iz trenutnega sistema…itak noben niti blizu odgovora ni prisel…se pravi edina pametna resitev je prilagajanje sistemu ampak po svoji, paralelni liniji…

Samo tu je bolj sreča kot pamet.

New Report

Close