IZA IN SAMO LOGIN – miljarda evrov
Samo počen bebo lahko to napiše.
Glej , en banalni primer: tvoja prababica je bila naprimer partizanska nevesta – s prstom kazala po domači vasi, koga naj ustrelijo, koga ne. Vsi nedolžni, noben izdajalec.
Ti kot uspešen človek naprimer, tudi javno izpostavljen… Nato pa žuta štampa izbrska in hoče servirat javnosti, da si potomec likvidatorke nedolžnih ljudi- črna pika nad tvojo rodbino….. Kdo je zdej bebo in počen?
[/quote]
Hočeš povedat, da se sramuješ svoje babice?
Kot dober vnuk boš že zmogel hendlat resnico.
Včasih so tudi potomci tisti, ki lahko popravijo kakšno škodo za nazaj. Tudi v smislu sprave itd.
Ampak ne takšni, ki se skrivajo in se sramujejo svojih prednikov.
Če bi bila to moja babica, bi bil sposoben se tudi v njenem imenu opravičit žrtvam oziroma sorodnikom žrtev. Sorodniki žrtev trpijo. Zakaj misliš, da bi morali biti sorodniki storilcev nedotakljivi?
Soočanje z dejstvi in resnico ni slovenska vrlina.
Res zanimivo, koliko ljudi je ŽE šprebralo članek, ki niti izšel ni, ker ga je sodnica prepovedala še preden ga je sama prebrala? LOL Tako kot ta sodnica se tudi VI odločate izključno na podlagi PREDPOSTAVK in PREDSODKOV, ki jih imate do nekega medija. Pa še to povsem druge edicije in ne edicije v kateri naj bi dejansko izšel ta članek. Pišete kar nekaj v tri krasne, vsi pametni v nulo, noben pa ne pozna vsebine članka.
Kolikor mi je znano ta članek ne bi izšel v tedniku Reporter, temveč v neki lahkotni publikaciji, ki jo izdajajo nekajkrat na leto in je bolj podoben raznim ženskim revijah, skratka same reklame in nobene teme, ki bi razkrivala kakšne hude packarije. Teme v katerih dejansko ljudi zalezujejo objavljajo v tedenski reviji. V bistvu bi jima s tem člankom samo reklamo naredili. Ta publikacija ima nižjo naklado kot tedenska revija, čeprav se prodaja vsaj mesec dni, zdaj pa bodo očitno morali naredit ponatis. Hahaha
Problem takih kot sta ta dva Loginova ali kakorkoli se pač pišeta, je v tem, da si z denarjem še ne kupijo pameti. Ne vem kaj sta mislila, ko sta v raznih medijih objavljala sebi všečne reklamne članke in zasebne slike, pa koledar slik s počitnic itd. Da mediji delujejo tako, da pišejo samo o tistih in tisto, kar nekdo hoče oziroma plača??
Ta dva sta se preseravala vsepovsod s tem svojim silnim podjetniškim uspehom, zdaj bi pa rada imela zasebnost ali kaj že?
Denar ne kupi vsega.
Ne, saj ravno to hočem povedat – tip nebi niti vedel, kaj je napirmer njegova sorodnica počela, niti določena javnost, ker jo to niti ne briga, , pa bi žuta štampa izvohala in hotela servirati javnosti. to je bistvo…
So stvari, ki javnosti ne brigajo. In nikomur ni treba neke “žute štampe”, da voluhari za čimerkoli. o njem ali njegovi nevedoče povezani preteklosti.
[/quote]
Tip niti vedel ne bi? In zakaj ne bi vedel? Da lahko lažje spi? Kot noj z glavo v pesku. to mi je res adijo.
raziskovlano novinarstvo ni žuta štampa. Res pa je, da marsikomu krade miren spanec!
Te edicije sploh ne delajo za to, da bi služili s prodajo. V njej objavljajo predvsem oglase, ki jih v tedniku ne morejo. Itak skoraj nihče tega ne kupi. Loginova sta se malo zaj…, ko sta mislila, da lahko izsiljujeta Reporter na takšen beden način. in kaj sta dosegla? Da bo zdaj po prepovedi objave članka in izdaje revije, CELA SLOVENIJA vedela kakšni pokvarjeni kreaturi sta. Če bi izšel članek, pa se živi bog ne bi obregnil ob to.
Hočeš povedat, da se sramuješ svoje babice?
Kot dober vnuk boš že zmogel hendlat resnico.
Včasih so tudi potomci tisti, ki lahko popravijo kakšno škodo za nazaj. Tudi v smislu sprave itd.
Ampak ne takšni, ki se skrivajo in se sramujejo svojih prednikov.
Če bi bila to moja babica, bi bil sposoben se tudi v njenem imenu opravičit žrtvam oziroma sorodnikom žrtev. Sorodniki žrtev trpijo. Zakaj misliš, da bi morali biti sorodniki storilcev nedotakljivi?
Soočanje z dejstvi in resnico ni slovenska vrlina.
[/quote]
Pa daj umiri se – primer je banalen, no… Ampak dajva razčistiti.
Ja, mene bi bilo sram v dno duše, če bi izvedela, da je bil moj prednik likvidator nedolžnih ljudi… ne grem niti na njegov grob več, če to izvem. Sorry, taka sem.
Koneckoncev -a sem jaz kriva, da je bil moj sorodnik tak, niti ga poznala nisem, ker je prej umrl, predno sem se jaz rodila – ona pa je to počela, ko se jaz še, orposti izrazu, niti po jajcih nisem pretakala….. Ne pridigaj torej o nekem soočenju z dejstvi in resnico – na katerega niti nisi imel vpliva, niti mogel vplvati napirmer. 🙂 Bebo i ti 🙂
Te edicije sploh ne delajo za to, da bi služili s prodajo. V njej objavljajo predvsem oglase, ki jih v tedniku ne morejo. Itak skoraj nihče tega ne kupi. Loginova sta se malo zaj…, ko sta mislila, da lahko izsiljujeta Reporter na takšen beden način. in kaj sta dosegla? Da bo zdaj po prepovedi objave članka in izdaje revije, CELA SLOVENIJA vedela kakšni pokvarjeni kreaturi sta. Če bi izšel članek, pa se živi bog ne bi obregnil ob to.
[/quote]
A bi ti uživala, ko bi nekdo takole brskal po tvojih rodovnikih in iskal dlake v jajcih? Voluharji ste nekateri tudi vi, nič drugega.
Imeti vizijo, izdelan načrt, naštudirano tržišče in konkurenco, biti ob pravem trenutku na prvem mestu, upati si, tvegati, imeti jajca, imeti predznanje in nekaj kapitala, ki ga staviš na vse ali nič in biti vsaj korak pred konkurenco na področju, kjer orješ.
[/quote]
Jaka muda, da si nista upala niti na par vprašanj novinarjev odgovorit.
Zgleda, da sodelujeta samo pri člankih, v katerih pišeta tudi VPRAŠANJA, ne samo odgovore.
Nekam nazadnjaški pogled na medije je to, neznačilen za uspešne ljudi v njihovi branži. Lahko bi vedela, da se pri poslih, kakršnih se onadva lotevata, selektivnost v medijih, lahko hitro maščuje. Tudi na mednarodnih trgih. Lahko bi si z vsem tem denarjem omislila kakšnega dobrega strokovnjaka za stike z javnostjo.
A bi ti uživala, ko bi nekdo takole brskal po tvojih rodovnikih in iskal dlake v jajcih? Voluharji ste nekateri tudi vi, nič drugega.
[/quote]
Mora bit življenje SAMO UŽITEK?
Človek se mora znat vedno in povsod soočit z RESNICO. Poudarjam- RESNICO.
Če gre za laži, je pa druga pesem.
Ne moreš prepovedat medijem, da pišejo RESNICO. Kaj nam potem še ostane? PR sporočila, plačana “resnica”, fake news?
Jaka muda, da si nista upala niti na par vprašanj novinarjev odgovorit.
Zgleda, da sodelujeta samo pri člankih, v katerih pišeta tudi VPRAŠANJA, ne samo odgovore.
Nekam nazadnjaški pogled na medije je to, neznačilen za uspešne ljudi v njihovi branži. Lahko bi vedela, da se pri poslih, kakršnih se onadva lotevata, selektivnost v medijih, lahko hitro maščuje. Tudi na mednarodnih trgih. Lahko bi si z vsem tem denarjem omislila kakšnega dobrega strokovnjaka za stike z javnostjo.
[/quote]
Onadva lahko – amap ne da si nista upala, prerosto nista hotela, zakaj pa koneckoncev v tej zavistni SLoveniji tudi bi?,Sta pač v življenju že s svojim znanjem dosegla toliko, kot marsikdo izmed vas ne bo nikoli in tega niti ne zmoreete razumeti – niti nekdo iz žute štampe ne. Je to njuna pravica, da ne odgovorita, če nočeta….
Ne moreš prepovedat medijem, da pišejo RESNICO. Kaj nam potem še ostane? PR sporočila, plačana “resnica”, fake news?
[/quote]
Pa zakaj le bi ti hotela kaj več vedeti o njiju, če tega ne želita povedat? Ker si po naravi taka oseba, da ti je to duševna hrana morda? Se naslajaš nad tem ? Aha, OK.
Torej – ti bi dovolila, da bi objavili tvoj rodovnik naprimer, brez tvoje potrditve in preverbe? Tebi to lako i zaavno iz sjedala domaćeg kad su drugi u pitanju…..
Javno izpostavljene osebe imaj prav tako pravico do svoje zasebnosti, kot ti, ki nisi javna oseba. Bo sedaj kaj bolj jasno?
[/quote]
Brez potrditve in preverbe? Kaj pa je to?
Kateri zakon to določa novinarjem?
In kako boš ti to preverila, če nimaš pojma kaj so tvoji predniki delali.
daj se ti rajši malo umiri, pa se ne petljaj v zadeve, o katerih nimaš pojma.
so večji strokovnjaki od tebe, tudi v tujini, ki jim je bolj jasno kot tebi kako naj mediji delujejo.
in kar se zasebnosti tiče… Če nekdo vse svoje sranje, dobesedno sranje, objavlja na internetu in v trač revijah, naj ne pričakuje, da bodo za to sranje mediji slepi in da ti bodo dali članke v potrditev pred objavo?
V POTRDITEV??? POTRDITEV?????????? Ne morem verjet, da to berem v letu 2017 v demokratični državi Sloveniji!
Brez potrditve in preverbe? Kaj pa je to?
Kateri zakon to določa novinarjem?
In kako boš ti to preverila, če nimaš pojma kaj so tvoji predniki delali.
daj se ti rajši malo umiri, pa se ne petljaj v zadeve, o katerih nimaš pojma.
so večji strokovnjaki od tebe, tudi v tujini, ki jim je bolj jasno kot tebi kako naj mediji delujejo.
in kar se zasebnosti tiče… Če nekdo vse svoje sranje, dobesedno sranje, objavlja na internetu in v trač revijah, naj ne pričakuje, da bodo za to sranje mediji slepi in da ti bodo dali članke v potrditev pred objavo?
V POTRDITEV??? POTRDITEV?????????? Ne morem verjet, da to berem v letu 2017 v demokratični državi Sloveniji!
[/quote]
Kar verjemi – veliko novinarjev napiše članke tako, da prej vprašanja pošlje intervjujancem……
Pa zakaj le bi ti hotela kaj več vedeti o njiju, če tega ne želita povedat? Ker si po naravi taka oseba, da ti je to duševna hrana morda? Se naslajaš nad tem ? Aha, OK.
[/quote]
Meni se dobesedno j… za ta dva. Dve kreaturi, brez svojih izvirnih idej, ki sta za drobiš kupili tuje intelektualno delo in iz tega naredila profit. Kako so prišli do denarja pri prodaji najdi.si pa se je itak že pisalo tudi na tem forumu.
to, kar naj bi ta revija objavila o njiju, je bila že zdavnaj duševna hrana vseh “mon” na tem forumu.
Mene osebno takšne teme niti ne zanimajo. Zanima me samo vprašanje medijske svobode.
Če se ta dva osebka ne bi tako patetično in nespretno spravila obračunavat z mediji, bi vse njihove mačje zgodbe mirno spregledal. Tudi svojim otrokom znam zaenkrat hvala bogu servirat bolj zanimive in bolj poučne vsebine od tega Toma.
Meni se dobesedno j… za ta dva. Dve kreaturi, brez svojih izvirnih idej, ki sta za drobiš kupili tuje intelektualno delo in iz tega naredila profit. Kako so prišli do denarja pri prodaji najdi.si pa se je itak že pisalo tudi na tem forumu.
to, kar naj bi ta revija objavila o njiju, je bila že zdavnaj duševna hrana vseh “mon” na tem forumu.
Mene osebno takšne teme niti ne zanimajo. Zanima me samo vprašanje medijske svobode.
Če se ta dva osebka ne bi tako patetično in nespretno spravila obračunavat z mediji, bi vse njihove mačje zgodbe mirno spregledal. Tudi svojim otrokom znam zaenkrat hvala bogu servirat bolj zanimive in bolj poučne vsebine od tega Toma.
[/quote]
… dobro si preberi moje uporabniško ime…… In glede na tovje zapisano se ne spračuj, če ti v življenju morda ne uspava ravno tako, kot bi ti hotela.
[/quote]
Kaksen populizem je pa to? Sej ne gre za resnico, gre za poseganje v privatno zivljenje. Ce lahko nju secirajo, lahko kogarkoli. Tudi tebe. Kaj tle ni jasno? Javne osebe morajo s tem ziveti, ostali pa imamo pravico do zasebnosti in ce ne dovolimo objave nasih osebnih podatkov, se morajo mediji tega drzat. Ce pa si kot privat oseba nekaj osebnih stvari sama javno objavljala, pa predvidevam, to niso vec zasebne stvari in se lahko prosto objavljajo.
[/quote]
Podpis!
Kaksen populizem je pa to? Sej ne gre za resnico, gre za poseganje v privatno zivljenje. Ce lahko nju secirajo, lahko kogarkoli. Tudi tebe. Kaj tle ni jasno? Javne osebe morajo s tem ziveti, ostali pa imamo pravico do zasebnosti in ce ne dovolimo objave nasih osebnih podatkov, se morajo mediji tega drzat. Ce pa si kot privat oseba nekaj osebnih stvari sama javno objavljala, pa predvidevam, to niso vec zasebne stvari in se lahko prosto objavljajo.
[/quote]
Poseg v zasebnost je treba najprej dokazat.
Če en medij napiše nekaj, kar je objavljeno že vsepovsod po internetu, vključno s tem forumom, to res ni noben poseg v zasebnost.
Poleg tega ne more bit poseg v zasebnost objava nečesa, kar sta prej že SAMA lansirala v medije. Seveda v ene druge, a to ne spremeni faktov.
Bi pa rekel, da sta si Loginova s tem svojim nespretnim sodniškim manevrom naredila medvedjo uslugo.
Ker zdaj po res vsakega kekca v Sloveniji zanimalo KAJ V RESNICI SKRIVATA, še posebej ob dejstvu, da živita na Cipru in da jima tematika davčnih oaz ni tuja.
Očitno je Reporter nevede dregnil v osje gnezdo. LOL
Poseg v zasebnost je treba najprej dokazat.
Če en medij napiše nekaj, kar je objavljeno že vsepovsod po internetu, vključno s tem forumom, to res ni noben poseg v zasebnost.
Poleg tega ne more bit poseg v zasebnost objava nečesa, kar sta prej že SAMA lansirala v medije. Seveda v ene druge, a to ne spremeni faktov.
Bi pa rekel, da sta si Loginova s tem svojim nespretnim sodniškim manevrom naredila medvedjo uslugo.
Ker zdaj po res vsakega kekca v Sloveniji zanimalo KAJ V RESNICI SKRIVATA, še posebej ob dejstvu, da živita na Cipru in da jima tematika davčnih oaz ni tuja.
Očitno je Reporter nevede dregnil v osje gnezdo. LOL
[/quote]
Čaki mal… Banalni primer – rodovnik na spletu, če je objavljen – naprimer na Geni.com, se moraš prijavit z geslom…. zakaj so že gesla, če ne za zasebnost podatkov?
… dobro si preberi moje uporabniško ime…… In glede na tovje zapisano se ne spračuj, če ti v življenju morda ne uspava ravno tako, kot bi ti hotela.
[/quote]
Haha, ko zmanjka argumentov, pa nastopijo žaljivke. 🙂 In ti bi meni pridigala o medijih in pravici do zasebnosti? Pa veš, da te lahko ljudje tožijo tudi zaradi besed, ki jih ti napišeš tukaj o nekom? Recimo, lahko bi te tožil za zapis o moji inteligenci. Kar tako za foro, bi vložil civilno tožbo. Moja inteligenca je dokazano visoka, s štampiljko in podpisom in ti bi tožbo izgubila in mi plačala odškodnino za širjenje laži.
Ampak, draga madam, to je šele abc medijske vzgoje. Veliko ti še manjka.