Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Izberi naslov!

Izberi naslov!

Zgodba govori o dveh prijateljicah, ki gresta skupaj na morje, srečata fanta in nato se z njim najprej začne dobivati prva, nato pa še druga, ki sploh ne ve, da je prijateljici prevzela fanta. Resnica pride na dan, prijateljici se najprej skregata, potem se pobotata in pojavi se drug fant, v katerega se zagleda prva od prijateljic itd..itd… (to je zdaj bilo čisto na kratko)

Imam nekaj idej glede naslova, lahko pa napišete tudi svoje zamisli, zelo mi boste pomagali.

– Tudi jaz iščem ljubezen
– Senca poletja
– Po sledi poletja

Kateri naslov vam je najbolj všeč?

Objavi tukaj delček zgodbe, ki se ti zdi najbolj dodelan. Me zanima. Na slepo bi jaz izbral naslov Sence poletja, čeprav me ponavadi odvrnejo naslovi, kjer je besedica poletje. Vem, napolnjen sem s predsodki, a kaj morem.

meni so pa bolj všeč konkretni naslovi, bolj kot neke umetniške besedne zveze
zato predlagam:

– Prijateljici

– Klara, Jana in On

– Prevzemanja

ipd.

Men je najbol všeč Po sledi poletja
PAč.. poleti se dogaja vse mogoče:)
lp

SencE poletja! No, sedaj pa vidim, da je tudi Jan tako napisal/spremenil. Kakšno naključje. 🙂

Hvala vsem. To je ”knjiga”, ki sem jo napisala z namenom, da bi bila posebno darilo za mojo prijateljico. Knjigo je dobila, prebrala in bila ji je zelo všeč. Hvala, ker ste mi pomagali izbrati naslov (to je pri vsem skupaj še skoraj najtežje).

In kakšen naslov nosi knjiga?

Luna!
“No, sedaj pa vidim, da je tudi Jan tako napisal/spremenil. Kakšno naključje. :)”

Spremenil? Postov se na tem forumu ne da spreminjati. Ne da bi vedel. Ne razumem, mi lahko razložiš?

Naslov je SENCA POLETJA (večina vas je menila, da je najboljši)

ps: Jaz tudi mislim, da sporočil ni mogoče spreminjat pol ko ga enkrat že pošlješ.

Šele zdaj sem pogruntal Luno. Jaz sem napisal Sence poletja in ne Senca poletja, torej malce spremenil tvoj predlagan naslov. Ja, se moram kar strinjati s sabo in Luno. Sence poletja zveni res bolje kot Senca poletja, he, he
Kakorkoli…

New Report

Close