Izbira avtomobila
Vsekakor bi bil avto starejši saj za ta denar ne dobiš novega.
Borut je predlagal enoprostorca in disla ampak imam občutek da bi bil za ta denar jako star.
Bolj sem imel v mislih letnike 2000 in mlajše. Kar pomeni seveda srednji nižji razred avtomobilov.
Miloš sem si ogledal ampak je izbira tako velika da se je težko odločit.
http://www.avto.net/rabljena2002/oglasPodrobnosti.asp?id=22555
Kaj pa menite o tejle ponudbi???? Malo se mi zdi čudno ker piše nov. Ali to pomeni da je nekje stal tri leta.
Ja, ja! Ni slaba sem mislim.
Glede roverjev pa le tole. V osnovi so dobri avtomobili z dovolj sodobno tehnologijo, ki do neke mere sloni še na hondini (iz časov povezave s hondo).
Bolj me skrbi oskrba z rezervnimi deli in servis, glede tega sem slišal več kritik.
Avto kot tak pa je simpatičen, zelo poskočen, tudi glasen a za ta denar precej pošten nakup.
Lp, Miloš
Jej, jej, jaz sem pred enim mesecem prodajala Punto Sporting, ki ni bil kot navaden Punto, ampak je imel dosti boljše pospeške (11,5) kot npr. nova Seat Ibiza (13,9), pa tudi potegnil je kot hudič, samo sedaj je že prodan. Drugače pa navadne Puntote odsvetujem, ker ne gredo nikamor. Poskusi kakšnega Saxoja…..so tudi dobri….ga ima moja sestra in je full vesela…….je pa res, da je bolj športna varianta.