Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Izbira avtomobila

Izbira avtomobila

Recimo da imate miljon in pol denarja in si želite kupit avto, kaj bi si izbrali.

LP

Kaj iščete?

Mestni, varčen avto?

Malo večji družinski?

Karavana?

Enoprostorca?

Terenca?

Za ta denar se človek lahko že izmišljuje!

Lp, Miloš

>
> Za ta denar se človek lahko že izmišljuje!

No, ja, no … Na vsak način bo šlo za rabljenega.

Živjo, ja če bi povedal kaj bolj natančno (kaj iščeš, kot je že Miloš naštel) bi ti lažje svetovali. Vsekakor se pa splača kupiti enoprostorca in po možnosti z diesel motorjem.

Borut

Namig!

V levi koloni spodaj kliknite na gumb rabljena vozila in vstopili boste v najbogatejšo slovensko bazo rabljenih avtov.

Označite ceno, morda še letnik, obliko,…

Nato pa se z rezultati vrnite na forum, da se debata nadaljuje!

Lp, Miloš Milač

Vsekakor bi bil avto starejši saj za ta denar ne dobiš novega.
Borut je predlagal enoprostorca in disla ampak imam občutek da bi bil za ta denar jako star.
Bolj sem imel v mislih letnike 2000 in mlajše. Kar pomeni seveda srednji nižji razred avtomobilov.
Miloš sem si ogledal ampak je izbira tako velika da se je težko odločit.

http://www.avto.net/rabljena2002/oglasPodrobnosti.asp?id=22555

Kaj pa menite o tejle ponudbi???? Malo se mi zdi čudno ker piše nov. Ali to pomeni da je nekje stal tri leta.

Kot kaže gre za novo vozilo iz zaloge, ponudba pa sploh ni lsba.

Pozorni bodite pri gumah, če so še vedno iste, jih bo kmalu (prihodnje leto) potrebno zamenjati. Enako je z oljem in še čem.

Miloš

ponudba pa sploh ni lsba.

Si tukaj mislil da ponudba ni slaba.
ALi kaj bolje poznaš Roverje. Mislim servis in vzdrževanje.

Mi je pa jasno da bi moral naredit servis in gume verjetno zamenjat kmalu.
Ampak sam avto izgleda pa lepo in imam za nekaj let mir.

LP

Ja, ja! Ni slaba sem mislim.

Glede roverjev pa le tole. V osnovi so dobri avtomobili z dovolj sodobno tehnologijo, ki do neke mere sloni še na hondini (iz časov povezave s hondo).

Bolj me skrbi oskrba z rezervnimi deli in servis, glede tega sem slišal več kritik.

Avto kot tak pa je simpatičen, zelo poskočen, tudi glasen a za ta denar precej pošten nakup.

Lp, Miloš

Jej, jej, jaz sem pred enim mesecem prodajala Punto Sporting, ki ni bil kot navaden Punto, ampak je imel dosti boljše pospeške (11,5) kot npr. nova Seat Ibiza (13,9), pa tudi potegnil je kot hudič, samo sedaj je že prodan. Drugače pa navadne Puntote odsvetujem, ker ne gredo nikamor. Poskusi kakšnega Saxoja…..so tudi dobri….ga ima moja sestra in je full vesela…….je pa res, da je bolj športna varianta.

New Report

Close