Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem izbira avtoradia ter antena na strehi

izbira avtoradia ter antena na strehi

v svoj avto (suzuki swuift) bi rada montirala avtoradio.ežava je v tem, da bi rada tako avdio kasete,kot cd, dober zvok ( = kateri zvočniki torej?) pripravljenih pa imam okrog 30.000 SIT.
Ker je poplava ponudbe, jaz pa nisem na tekočem z novostmi na tem področju, vas sprašujem za nasvet.
In še: že drugi avto imam, na katerem so mi nepridipravi uničili (=izpulili) anteno na strehi avtomobila. Nove enake torej nima smisla nameščati.KAj mi torej še ostane, dabom lahko v avtu poslušala radio?
Hvala!!!!

Prvo kar bi vam rekel je to ,da ste za to kar ste napisala namenila premalo denarja avtoradijoi z Cd- jem začnejo od slabih 30.000 sit navzgor. Kombinacija kasetofon in CD izmenjevalni pa od 55.000 sit navzgor. Kateri zvočniki… spet je odvisno kam bi jih vi žečlela montirati na originalna mesta , polica itd.. Za lep zvok in najcenejša postavitev je v zadnjo polico.
Nato pa še zaščita za avto avtoalarmni sistem.

Ta-da d.o.o.
Slovenčeva 93, 1000 Ljubljana
tel: 01-565-55-55 fax: 01-565-55-50
[email protected]
delavni čas od 8:30 do 17:00

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Ta-da d.o.o. Slovenčeva 93, 1000 Ljubljana tel: 01-565-55-55 fax: 01-565-55-50 [email protected] www.tada.si delavni čas od 8:30 do 17:00

kaj pa lahko kvalitetnega dobim za moj omenjeni znesek?prosim za razumevanje, 55.000 res ne morem dati,rada pa bi saj dober radio.

Težko bi vse cene in modele premlevali preko neta lahko se oglasiite pri nas in bi skupaj pogledali kako najcenej priti do dobre muzike v avtu..

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Ta-da d.o.o. Slovenčeva 93, 1000 Ljubljana tel: 01-565-55-55 fax: 01-565-55-50 [email protected] www.tada.si delavni čas od 8:30 do 17:00

Za radio ti povem da ne moreš imeti obeh ali kaseto ali cd pa za zvočnike pa ti predlagam od firme JVC so kul meni igrajo kot nori.

ANTENO PA DAJ NOTRANJO IN MAŠ ZA VEDNO MIR.

New Report

Close