Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Izbira deodoranta

Izbira deodoranta

imam problem, da se zelo potim, to me posebej moti, ker se vidijo “fleki” na majci in moram vedno gledat, kaj si lahko kupim kaj ne. sprobala sem ze razlicne deodorante, vednar noben ni kaj prida. ve katera, za deodorat, kateri bi prepreceval prekomerno potenje oz. nastajanje “flekov”??
ce ima katera deodorant od vichy, naj sporoci,kakcen je, ce je ucinkovit, kajti ne vem, ce si ga naj kupim ali ne.

lep pozdrav!!!!

Imela sem deodorant vichy in je bil super, je brez posebnega vonja. Zdaj kombiniram kristal in justov deodorant Deo plus, ki res diši 24 ur in je na bazi zelišč. Potenja ne moreš preprečit, vonj pa lahko. Jaz ti res priporoča justov Deo plus.
LP, ina

Jaz sem s Secretom (Light) čisto zadovoljna. Potenja res ne moreš čisto preprečit, ampak blago milo + dober deodorant sta dovolj, da ne nastaja tudi vonj. Madeže pa, če te motijo, lahko zakamufliraš s primerno izbiro oblačil. Vzorčaste majice, ali pa pletene, ali pa ena preko druge, ali pa širši rokavi…

Ojla!
Jaz uporabljam ze nnekaj casa kar moskega Old Spice. Probala sem ga slucajno in od takrat ga ne zamenjam – mi je pa nze celo vec prijateljic omenilo, da tudi one kradejo kar svojim fantom:-)

Midve z mojo prijateljico sva imele isti problem pri teh majčkah in srajčkah, ki so ozke v rokavu in potem flekci in zgleda hudo grdo. In sva probale menda mali milijon deodorantov, ugotovile, da ne pomaga proti potenju nič, da le proti neprijetnemu vonju.

Nato pa v Dm-u odkrijeva Tripple Dry, ki dela čudeže. Je sicer dražji, ampak se splača. Uporabljaš ga tako; najprej si štiri dni zaporedoma pred spanjem namažeš Tripple Dry, potem se z njim namažeš na vsake tri dni(no, namažeš si ga le pred spanjem, ni treba zjutraj itd.). To je vsa umetnost, s tem, da piše, da ne smeš uporabljat nobenih drugih deodorantov zraven. Hitro sva ugotovile, da deluje, potile se nisva nič! Je pa res, da sva obe potem uporabljale zraven še deodorant in to vsakodnevno (pač vsaka svojega, tistega, ki ji najbolj diši), ker sva ugotovile, da sicer potiš se ne, flekcov tudi ni, ampak pa nastaja neprijeten vonj. In sva preživele celo poletje popolnoma brez madežev pod pazduhami.

Jaz ga sicer zdaj ne uporabljam, čez zimo, ker se mi zdi brezzveze, pa tudi če tako malo logično razmišljamo, da tisti znoj se mora nekje izločit in če torej preprečuješ to izločanje, to ni najbolje. Tako, da pustim koži malo normalno dihat zdaj čez zimo, ga pa sicer uporabim tako na vsake toliko časa pred spanjem, pa moram rečt, da kr drži.
Aja, kupila si ga je potem še moja cimra, ki je tudi zelo zadovojna.

poskusi s posebnimi blazinicami, ki si jih nalepis pod pazduho in potem vpijajo znoj.dobi se jih v dm-drogerijah in v tuš-drogerijah.
LP!

Addidas

Meni najbolj ustreza DOVE.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close