Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Izbira kreme za izsušeno kožo

Izbira kreme za izsušeno kožo

Uporabljam kremo Vichy thermal s1. Imam mešano kožo, ki je zelo izsušena (mnenje kozmetičarke). Sedaj vas pa sprašujem ali je krema, ki jo uporabljam ustrezna? Stara sem 22 let, ali bi bila ustrezna uporaba nočne kreme (da nadomestim vlago?)? Katero vlažilno masko naj uporabljam?

lp

Lep pozdrav!

Če se ne motim je Vichy-va krema Thremal S1 primerna za suho kožo. Verjetno imate mešan tip kože, vendar pa je povrhnjica tako izsušena, da vam ustrezajo vlažilne kreme. Mislim, da je Thermal S1 24h krama, kar pomeni, da jo lahko uporabljate kot dnevno ali nočno kremo.
Na tržišču je kar nekaj vlažilnih mask. Če vam ustreza Vichy-eva kozmetika, vam svetujem, da se v lekarni pozanimate kakšne vrste mask imajo.

Lahko si naredite masko tudi doma. Na strani styling.over.net imate kar nekaj receptov, kako narediti “domačo” masko.

Poizkusite!

Lp Nada

pozdravljene
vichy termal s 1 je kar v redu krema,zato ker je vlažilna. za suho kžo je namenjena nutrilogie od vichy. sama uporabljam termal s 2 in se mi je koža res popravila po 1 mesecu. veliko bolj gkadka in napeta je pa tudi vlažna. skratka super občutek. Ti dve kremi sta primerni za mešano kožo. za poletje pa obstaja temal s mat, ki preprečuje da bi se koža svetila, te pa še nisem sprobala, sem pa na forumih prebrala da jo punce zelo hvalijo samo da ni primerna za zimo l.p. darči

New Report

Close