Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka izbira priče

izbira priče

sama se še ne mislim poročiti, samo vedno me je zanimalo po kakšnem ključu izbirate svoje priče. Ali so to ožji sorodniki, prijatelji, nekdo, ki ima malo več denarja?A je to oseba s katero se najbolj zastopite in vas pozna v dna duše?
Hvala!

1. Jaz priče nisem izbirala glede na njeno finančno stanje, saj je to izmed vsega najmanj pomembno. Danes pričo skoraj nič več ne stane, kot običajnega svata, edino darilo je ponavadi večje kot od ostalih svatov, pa še to ni nujno, da je tako.

2. Najpomembnejše mi je bilo to, da me je ob najlepših trenutkih spremljala oseba, ki mi veliko pomeni, ki pozna vse moje male skrivnosti….to je bila moja najboljša prijateljica. Sorodniki so se sicer spraševali zakaj mi ni za pričo sestra, ker je to v navadi, pa me ni niti malce brigalo kaj menijo ostali!

lp

ja meni je bil priča brat, tudi sama sem bla priča njemu…ne vem, nekako mi je logično da ti je priča nekdo iz žlahte..lahko tudi najboljši frend, če sta res zelo navezana

Res je, poroka je osebna odločitev neveste in ženina, zato mora biti vse v prid njima, ostali se pa naj prilagodijo.

New Report

Close