Izbirčne samske ženske, ki trdijo, da imajo dedce samo za občasne ljubimce
Me prav zanima, kje take fine, ki vam nihče ni na nivoju, potem srečujete svoje občasne kurbirje? Pravite, da vam ni problem dobiti kakega za seks. Kje jih pa tako brez problema dobite? Kolikor se zmrdujete, da so na FF portalih sami primitivci, v kafičih sami pijanci, v službi ne iščete, ker se vse razve … Kje potem dobite zlahka svoje fukače? Po moje nikjer. Nimate ve hrabrosti, da bi se potikale tam, kjer fehtarji visijo.
Nisem še srečala nobene samske, ki bi se branila resne zveze s simpatičnim in premožnim.
No, kje si srečno samske visokih meril z lahkoto najdete tiste občasne priležnike, s katerimi se hvalite? Kam hodite v kurbarijo? V muzeje? V knjižnice? V gledališča?
Povsod se najdejo, največ v službi in športu. Najboljši so poročeni tipi, ker se vedno vrnejo k ženam in nikoli ne prespijo.
V službi ne, da se ne bi vse razvedelo. V športu tudi ne, ker se vsak ukvarja samo s sabo. Kje vam torej ni problem dobit fehtarjev?
Ti povem iz prve roke: služba in šport. V službi zbiraš zunanje poslovne partnerje, v športu je mal individualnih športov. Tip ki laufa 3x tedensko ti povem, da 2x NE laufa, če razumeš. FWB
Eh, občasnika je pa res enostavno najti.
Sem samska, fina nisem. Po kafičih ne hodim, po žurih tudi ne, pijanci se mi gnusijo. Na portalih tudi ne visim, le koga zanimajo poročeni obupanci, ki jokajo kako je njihova žena grozna?
Kje najdem ljubimca? Do sedaj vedno pri športu. S tem, da jaz nisem za take enkratne avanture, ampak imam ponavadi istega občasnika več let.
Je pa tako, da recimo greš smučat, tipi se kar lepijo na žensko, ki sama smuča, jih je treba odganjat.
Da da, ne hodi se nikamor, kjer se zbirajo fehtarji, potem jih pa najdete z lahkoto tam, kjer jih ni – na nekih športih. Ta odgovor je tako klišejski, da je smešen. Take zgodbe pobirate iz slabih filmov in romanov, da potem fantazirate o avanturah.
Zakaj se pa tako sekiraš? Nekam hudo si zaskrbljen in razbesnjen nad tem, da si ženska privošči občasnika. To je pač njena in njegova stvar.
Zanimivi, privlačni, brihtni, postavni moški so vedno iskani.
Tam po lokalih, portalih, tam pa visijo obupanci, zapitki in podobni revčki. Tako slabo pa ne gre ženskam, da bi take tipe imele za občasnike.
ni obupan? Športa je pa je postalo izgovor za kuvarijo obupancem.
Get a Life, ne pobirajo ostankov in obronkov.
ni obupan? Športa je pa je postalo izgovor za kuvarijo obupancem.
Get a Life, ne pobirajo ostankov in obronkov.
[/quote]
He, he, zavaljeni kavčarji res misljo, da je šport nekaj slabega. To je splošno znano :). Zavaljen kavčar pač ne more razumeti, da je športanje čisti užitek. Aja, še več: tudi seks je čisti užitek. Težko verjeti, a ne da?
Koliko ene analize in kompliciranja okoli iskanja partnerja. Celi doktorat delat iz tega. Pa kakšen šport in služba. V obdobjih, ko sem bila samska, je bilo res po svoje zabavno in razburljivo.
Tipa lahko dobiš kjer koli in kadar koli. Izbereš primerno žrtev, ji pošlješ globok in pomenljiv pogled, z rahlim nasmeškom, seveda, ostalo naredi tip. Še vsak se je odzval. To je vse! Nisem lepotica a lovit sem znala najboljše “ribe”.
Kakšno neizvirno babje nakladanje. One so samske, ker so slovenski moški v glavnem zapitki, sinčki, nesposobneži, zanemarjenci … Ampak po drugi strani je pa vseeno vse polno kultiviranih, simpatičnih, postavnih, zanimivih, športnih kurbirjev, da jih imajo za občasnike, kadar jih hočejo brez problema.
Nič ne najdejo s športom, nedojebanke tekcajo same in vedno bodo morale tekcat same. Če ne drugače, si gre pa v hribe žile rezat.
He, he, ne sodi drugih po sebi, če si ti zapitek, mamin sinček, zanemarjenec, nesposobnež… še ne pomeni, da so vsi ostali moški taki. Je precej čisto fajnih moških.
Ponudba f.fehtarjev je velika, vsaka ženska komot dobi seks. Tudi stara, grda, neumna, vse dobijo seks, če le hočejo.
Tipi se vedno ponujajo, še posebej poročeni.
Res je pa težje dobi fejst ljubimca. Ko ga najdeš, se ga pač držiš.
Tisti f.fehtarji, ki se ponujajo, prosjačijo, slinijo, taki ostanejo s polnimi jajci. Takih nobena ne povoha. jih je pa ogromno. Njihovemu prosjačenju ponavadi sledijo monologi o grozni ženi.
Ko se ženska prijavi na kak portal kot je recimo Kupid, ima v par dneh nekaj sto ponudb za seks. Tako, da tista, ki hoče, komot dobi. Samo na teh portalih so podobni gnoji kot na monu. Zato odsvetujem.
Če greš pa recimo v gore, se pa hitro najde kak fajn moški.
Pismo rosno, zadela si v nulo!
Jaz sem se tule gor registrirala in ko sem v neki temi omenila, da sem samska, polno slinavcev na zs-ju. Fuj.
Nočem opravka z monovskimi obupanci, ki se ponujajo vsaki. Na portalih za spoznavanje je pa še huje. Fuj. Sprobaš in ugotoviš, da na tisoče tipov, poročenih seveda, fehtari za seks. Ogabno res.
Če tako lahko dobite, zakaj potem nikakor ne dobite? Ne bo, samske čudakinje niste zmožne tega.
[/quote]
Tako kot delimo moške na viharne jezdece in alfa samce, tako delimo ženske na alfa samice in puhoglavke. Alfe se najdejo skupaj. Viharci in puhoglavke ne najdejo nikogar, ker ne marajo sebe, kaj šele druge, tako izpadejo iz igre ven.
Pismo rosno, zadela si v nulo!
[/quote]
Zakaj pol ne dobite? Zakaj se vam meša, ste na rezanju žil, predoziranju s tableti, polnite naslovnice, ko se vam odpelje do konca, od same sreče, ker vas niti pes ne povoha?
Samsko babše je tako odbijajoče, da se ji vsak ogne, to je edina resnica in dejstvo.
Tako kot delimo moške na viharne jezdece in alfa samce, tako delimo ženske na alfa samice in puhoglavke. Alfe se najdejo skupaj. Viharci in puhoglavke ne najdejo nikogar, ker ne marajo sebe, kaj šele druge, tako izpadejo iz igre ven.
[/quote]
Odlično napisano.
Ženska, ki želi kako seks avanturo, jo z lahkoto dobi. In to v enem dnevu iskanja. Če je seveda zadovoljna s škart robo. Taki škart dedci se ponujajo povsod in na veliko.
Če pa hočeš malce boljšega ljubimca, se je pa treba bolj potruditii predvsem pa ne iskati na monu, portalih, pijanskih žurkah. Ampak se tudi da.
He, he, zavaljeni kavčarji res misljo, da je šport nekaj slabega. To je splošno znano :). Zavaljen kavčar pač ne more razumeti, da je športanje čisti užitek. Aja, še več: tudi seks je čisti užitek. Težko verjeti, a ne da?
[/quote]
Želim ti, da bi bila pri 70 tako fit, da bi prejezdila nekaj konjenica in se predvsem posvetila tistim, ki jezdijo tebe, ker ni lih vsak konj z tičem, žrebec.
Forum je zaprt za komentiranje.