Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Izbirčne samske ženske, ki trdijo, da imajo dedce samo za občasne ljubimce

Izbirčne samske ženske, ki trdijo, da imajo dedce samo za občasne ljubimce

Želim ti, da bi bila pri 70 tako fit, da bi prejezdila nekaj konjenica in se predvsem posvetila tistim, ki jezdijo tebe, ker ni lih vsak konj z tičem, žrebec.
[/quote]

Hm, kaj si želel/a s tem skropucalom povedat?

Zakaj pol ne dobite? Zakaj se vam meša, ste na rezanju žil, predoziranju s tableti, polnite naslovnice, ko se vam odpelje do konca, od same sreče, ker vas niti pes ne povoha?

Samsko babše je tako odbijajoče, da se ji vsak ogne, to je edina resnica in dejstvo.
[/quote]
Viharno kakorkoli že obrneš, udrihaš po samskem babovju ali po poročnih zmešankah ti v vsakem primeru ostaja samsko…saj ti druga niti ne preostane. Pa si tudi ti SAMSKO SREČEN😅😊😎Potrebuješ še kaj druga? Uživaj torej🙄

Ampak letošnje poletje je res vrhunec , samsko pizdovje se bo pregriznilo s prepričevanjem vseh, kako njim nič ne manjka in kaj vse one dobijo. 😅 Je pa nekako tako, velja za mlade , na stare se še pes ne bi poscal…

[img]http://shrani.si/f/3O/Oi/4CR86NO5/1/131740101121935124537085.jpg[/img]

Privlačni moški brez težav pridejo tako do resne veze kot do avantur kot do občasništva.
Kar se seksa tiče je pa tako, da moški bolj iščejo seks kot ženske. Tako, da do seksa z lahkoto pridejo tudi grde ženske, bebave ženske in vse mogoče.
Privlačni moški pa nikoli nimajo težav dobiti ženske.

Znova in znova izkazuješ svojo negravžnost. To je vse kar premoreš. To je tvoja identifikacija. Odurna in odbijajoča. In zaradi tebe si zagotovo ne bo nihče žil rezal. Življenja sposobni so pa že davno odšli iz tvoje bližine in si jim samo še davna preteklost, ki jim je pustila slabe spomine.

Res je tako. Fejst, privlačen moški, bo dobil žensko brez težav.
Luzerji pa visijo na monu in udrihajo po ženskah. Hudič je, če si tako gnil, da tudi za bežno avanturo ne dobiš ženske.

Znova in znova izkazuješ svojo negravžnost. To je vse kar premoreš. To je tvoja identifikacija. Odurna in odbijajoča. In zaradi tebe si zagotovo ne bo nihče žil rezal. Življenja sposobni so pa že davno odšli iz tvoje bližine in si jim samo še davna preteklost, ki jim je pustila slabe spomine.
[/quote]Pa tako je, koga boste prepričale in zakaj prepričujete usekanke do onemoglosti in popolne histerije, če vam ne bi nič manjkalo?😁

Kot da smo ljudje slepi in ne bi videli obnašanje teh samskih čudakinj, od katerih resnično vsak takoj odvrne pogled.

Pač nisi zanimiv zato te nobena ne povoha. Ne rabiš zdaj pljuvat po drugih.

Dobro je general boš zase povedala, zakaj ne dobiš nobenega dedca?😁😁😁

Pač nisi zanimiv zato te nobena ne povoha. Ne rabiš zdaj pljuvat po drugih.
[/quote]

Točno tako. Tip je škart roba, zato ne dobi niti seksa. Jezi ga, ker simpatičen sosed pa tako z lahkoto najde žensko.

Sem ravno včeraj malo z očmi počekiral, medtem ko sem bil na bazenu, 5 šest surovih fac, splošna značilnost dolgi lasje in knjiga ali telefončk in smrdijo ves čas na mestu, zamaknjene same s sabo, kdo vraga jo bo ogovoril, kaj šele pokazal zanimanje za njo?

vse ste pleh k.u.r.b.e s tabo na čelu. svet je pkvarjen do amena in narod je treba sam j.e.b.a.t jaz začnem že takoj ko vstanem najbolje mi je pa f.u.k.a.t. kake mladoletnice da potem lahko kričijo da sem pedofil.in kako mi tekne k.u.r.b.i.c.e male

še posebno kakšno pametno k.u.r.b.o. kot si ti, ki s evlači z vsem kar leze in gre in ima v p.i.z.d.i stotine spolnih bolezni. ne hvala takih sem zavrnil že več kamionov

še posebno kakšno pametno k.u.r.b.o. kot si ti, ki s evlači z vsem kar leze in gre in ima v p.i.z.d.i stotine spolnih bolezni. ne hvala takih sem zavrnil že več kamionov
[/quote]

Ti verjetno še nisi slišal za kondome, a ne da ne?
Povrh tega pa je velika večina žensk (razen kake pijanke, zadrogiranke) preveč izbirčnih in niti ne povoha tipov kot ste monovski luzerji. Tule gor visite, udrihate po ženskah, besni, ker ostali moški dobijo ženske, vas pa nobena ne povoha.
O kako srečen bi ti bil, da bi te katera samo malce pogledala pa vse nos vihajo nad tabo. Skupaj z viharcem se lahko dol data. Sta oba iste sorte luzerja.

Na spoznavnih portalih so sami luzerji, prosjačijo za seks. Prav usmiljenja vredni. Bljak.
Zato pa na portalih visijo pretežno moški. Tu pa tam se kaka ženska prijavi, ugotovi, da so gor skoraj sami slinavi poročeni f.fehtarji in se izpiše.

Lej, če si simpatičen moški, ne boš imel težav, da najdeš občasnico.
Če pa si ugoba, slinava zguba, ne boš našel nikjer. Mogoče kako zadeto. V treznem stanju te nobena ne bo niti povohala.
Ni stvar lokacije, je stvar simpatičnosti moškega.

Lej, če si simpatičen moški, ne boš imel težav, da najdeš občasnico.
Če pa si ugoba, slinava zguba, ne boš našel nikjer. Mogoče kako zadeto. V treznem stanju te nobena ne bo niti povohala.
Ni stvar lokacije, je stvar simpatičnosti moškega.
[/quote]

ne rabi biti SIMPATIČEN moški.par lepih besed,bolje rečeno-MALO”IGRANJA” pa bo kakšna neumnica padla.no ampak za kaj resnega ga bo pa že pogruntala.

ne rabi biti SIMPATIČEN moški.par lepih besed,bolje rečeno-MALO”IGRANJA” pa bo kakšna neumnica padla.no ampak za kaj resnega ga bo pa že pogruntala.
[/quote]

No, neumnice pa res padejo na par lepih besed. Neumnice padejo tudi na pleh recimo (čeprav je sosedov BMW ali pa fotrov Audi :)).
Kaki gnoji morajo biti tipi, ki niti neumnice ne dobijo :).

Kaj te muči, a si ostal s polnimi jajčkami?
Saj ti jih lahko Viharc sprazni. Sta zelo podobna karatkerja, se bosta ziher ujela.

[/quote]

Zakaj neumnica, če je obema v interesu (zgolj) sex? Kdor najde kar išče, ni neumen.

Tipa za seks je vedno komot najti. Se sami ponujajo.
Težje pa je najti tipa za resno vezo. To pa je pogosto zelo težko.

Tipa za seks je vedno komot najti. Se sami ponujajo.
Težje pa je najti tipa za resno vezo. To pa je pogosto zelo težko.
[/quote]

Vendar še vedno nimaš odgovora, zakaj ti ne rata ne eno ne drugo? O resni zvezi pa škoda da sanjaš, vsaj taki, ki bi bila kaj vredna, če si ostanek, ki ga ni nihče hotel, vse normalne so si našle prtnerje.

Vendar še vedno nimaš odgovora, zakaj ti ne rata ne eno ne drugo? O resni zvezi pa škoda da sanjaš, vsaj taki, ki bi bila kaj vredna, če si ostanek, ki ga ni nihče hotel, vse normalne so si našle prtnerje.
[/quote]

He, he, kdo pravi, da mi ne rata? Ti, monovska cmera, ki že leta in leta jaskaš po monu, ker te je baba dala na čevelj?
Veš so samski moški, ki želijo ostati samski. Ti si pa samski revež, ki sanja, da bi imel žensko pa ga nobena noče. Zato pa jaskaš po monu. Edina trapa, ki se je nekoč zapletla s tabo, te je nabrcala in zdaj jokaš in tuliš po monu. Ha, ha, ha. Mogoče bi na monu uvedli zbiralno akcijo, da ti vsaj denar za prostitutko naberemo. Ampak glede na to, da ti je tudi ženo nekdo drug natepaval, ti očitno tudi cura ne dela.

He, he, kdo pravi, da mi ne rata? Ti, monovska cmera, ki že leta in leta jaskaš po monu, ker te je baba dala na čevelj?
Veš so samski moški, ki želijo ostati samski. Ti si pa samski revež, ki sanja, da bi imel žensko pa ga nobena noče. Zato pa jaskaš po monu. Edina trapa, ki se je nekoč zapletla s tabo, te je nabrcala in zdaj jokaš in tuliš po monu. Ha, ha, ha. Mogoče bi na monu uvedli zbiralno akcijo, da ti vsaj denar za prostitutko naberemo. Ampak glede na to, da ti je tudi ženo nekdo drug natepaval, ti očitno tudi cura ne dela.
[/quote]

Dobro je dobro multinično čoknjeno, saj bo, samo ne pozabit za naslednji post dat drug vzdevek.😁

Ti verjetno še nisi slišal za kondome, a ne da ne?
Povrh tega pa je velika večina žensk (razen kake pijanke, zadrogiranke) preveč izbirčnih in niti ne povoha tipov kot ste monovski luzerji. Tule gor visite, udrihate po ženskah, besni, ker ostali moški dobijo ženske, vas pa nobena ne povoha.
O kako srečen bi ti bil, da bi te katera samo malce pogledala pa vse nos vihajo nad tabo. Skupaj z viharcem se lahko dol data. Sta oba iste sorte luzerja.
[/quote]še posebno kaka lepotica s podbradkom.vedno me nasmejete s temi idealističnimi opisi žensk.a to ženske dejansko mislite, da ste tako lepe. Lepih je par procent , ostale ste pač pocestnice ki se date dol ob prvi priliki, saj drugače pa vagina ne dobi potrebne doze.
Mal se sprehodi po ljubljani, razen tistih mladih do 20, opažam kaj, debele, zavaljene, s podbradki, grde, zanikrne, umazane, smrdeče, napihjen vrat, brez zob,kolobarji vsepovsod od maščobe. pa še zafrsistrirana s kasonom panžov na državne stropke, ker je luzerica, dela tam v kakem tušu za 500 evrov. a ti dejsnako misliš da je moj k.u.r.a.c vojni zločinec da bo to p.o.f.u.k.a.l
kondom, kaj če mi kondom če se mi od taki še dvigne ne.sedaj pa razpredaj naprej, da sem luzer, ko mene to sploh NIČ ne gane, smejim se ti zdele.vprašaj se raje, kako si ti it tebi podobne zadovoljne od tvojem fuka.ču, ta ti je šele luzer

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close