Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Izbirčne samske ženske, ki trdijo, da imajo dedce samo za občasne ljubimce

Izbirčne samske ženske, ki trdijo, da imajo dedce samo za občasne ljubimce

še posebno kaka lepotica s podbradkom.vedno me nasmejete s temi idealističnimi opisi žensk.a to ženske dejansko mislite, da ste tako lepe. Lepih je par procent , ostale ste pač pocestnice ki se date dol ob prvi priliki, saj drugače pa vagina ne dobi potrebne doze.
Mal se sprehodi po ljubljani, razen tistih mladih do 20, opažam kaj, debele, zavaljene, s podbradki, grde, zanikrne, umazane, smrdeče, napihjen vrat, brez zob,kolobarji vsepovsod od maščobe. pa še zafrsistrirana s kasonom panžov na državne stropke, ker je luzerica, dela tam v kakem tušu za 500 evrov. a ti dejsnako misliš da je moj k.u.r.a.c vojni zločinec da bo to p.o.f.u.k.a.l
kondom, kaj če mi kondom če se mi od taki še dvigne ne.sedaj pa razpredaj naprej, da sem luzer, ko mene to sploh NIČ ne gane, smejim se ti zdele.vprašaj se raje, kako si ti it tebi podobne zadovoljne od tvojem fuka.ču, ta ti je šele luzer
[/quote]

To pa verjamem, da se ti ob ženski ne dvigne.
Drugače pa zakaj bi nekdo hodil v ljubljansko greznico? Glede na tvoje opise, je očitno vaša LJ zbiralnica gnojevke. Kar uživaj tam.

Sej jih ne. baba, ki ji ni do dedcev, tudi kavsa ne.

Tipa za seks je vedno komot najti. Se sami ponujajo.
Težje pa je najti tipa za resno vezo. To pa je pogosto zelo težko.
[/quote]

Kje se ti kdo ponuja? Se tebi mesar ponuja, ko šnicle kupuje? zdravnik? Se ti mehanik mimogrede ponudi, ko ti avto popravlja?

Kje se povprečni ženski nekdo ponuja? pa ne mi prosim spet s portali začet, ker ženske hkrati poveste, da so tam tipi vsiljivi in nikakvi , torej z njimi že ni akcije.

Kje se ti kdo ponuja? Se tebi mesar ponuja, ko šnicle kupuje? zdravnik? Se ti mehanik mimogrede ponudi, ko ti avto popravlja?

Kje se povprečni ženski nekdo ponuja? pa ne mi prosim spet s portali začet, ker ženske hkrati poveste, da so tam tipi vsiljivi in nikakvi , torej z njimi že ni akcije.
[/quote]

Tvoje življenje je pa zelo pusto, če poznaš samo take možnosti srečevanja z ljudmi.
Le zakaj se monovci tako obremenjujete s tem kje ženska dobi loverja?
Daj malce uporabi možgane no: na portalih skoraj sami deci, celo plačujejo članarino, samo, da bi ujagali babnico, vedo, da žensk skoraj ni gor, oni še plačujejo. POtem so ženitvene posredovalnice, ponekod imajo za ženske z astonj, moški plačajo, vseeno jim manjka žensk. Potem raznorazni oglasi, polno fotk žensk, ki menda iščejo moškega, moški naivno plačujejo… ti ni to dovolj jasen dokaz, da se moški plazijo za ženskami?
Seveda ne vsi, so tudi taki moški, ki so ok pa vse, takim se ni treba tako poniževati. Če želijo, dobijo žensko, če nočejo, ostanejo samski.
Luzerčki pa jokajo po monu, portalih, posredovalnicha, časopisih in celo plačujejo, da bi prišli do kake ženske. Zato pa lahko ženske izbirajo in vihajo nosove nad moškimi.
Nad dobrimi moškimi pa ženske ne vihajo nosov, so zelo vnete za dobre moške.

Pa v kakšnih skupnostih oz. komunala eni to živite, ali dejansko krš privlači krš?
Naj katrea reče, da bi jo kaki Abramovič pustil hladno, če bi ji uletaval?
Kurve so, samo dnara ni, je rekel Frankl.

Dobrih moških je malo. So iskani.
Slaba roba, obupanci, zgube se pa ponujajo po raznih portalih, kafičih, žurih… bolj je obupan, bolj se ponuja.

Zakaj neumnica, če je obema v interesu (zgolj) sex? Kdor najde kar išče, ni neumen.
[/quote]
ker pade na laži.na lezi dolgočasneža.zato.

Misliš morilec Abramovič? Z njim pa ne bi nobena pametna ženska hotela imet opravka.
Ima kako dobro lastnost? Nobene. Odvraten tip.
Če misliš tistega, ki je dal punci roko odrezat?

Tvoje življenje je pa zelo pusto, če poznaš samo take možnosti srečevanja z ljudmi.
Le zakaj se monovci tako obremenjujete s tem kje ženska dobi loverja?
Daj malce uporabi možgane no: na portalih skoraj sami deci, celo plačujejo članarino, samo, da bi ujagali babnico, vedo, da žensk skoraj ni gor, oni še plačujejo. POtem so ženitvene posredovalnice, ponekod imajo za ženske z astonj, moški plačajo, vseeno jim manjka žensk. Potem raznorazni oglasi, polno fotk žensk, ki menda iščejo moškega, moški naivno plačujejo… ti ni to dovolj jasen dokaz, da se moški plazijo za ženskami?
Seveda ne vsi, so tudi taki moški, ki so ok pa vse, takim se ni treba tako poniževati. Če želijo, dobijo žensko, če nočejo, ostanejo samski.
Luzerčki pa jokajo po monu, portalih, posredovalnicha, časopisih in celo plačujejo, da bi prišli do kake ženske. Zato pa lahko ženske izbirajo in vihajo nosove nad moškimi.
Nad dobrimi moškimi pa ženske ne vihajo nosov, so zelo vnete za dobre moške.
[/quote]

Na portalih so sami obupancem ne glede na spol, v reali pa je tako sexapilni in privlačni niso nikoli samski, vse ostalo pa…….

Misliš morilec Abramovič? Z njim pa ne bi nobena pametna ženska hotela imet opravka.
Ima kako dobro lastnost? Nobene. Odvraten tip.
Če misliš tistega, ki je dal punci roko odrezat?
[/quote]

Nisi lih brihtna, tale ki ga ti omenjaš se ne piše Abramovič!

Tehtna tema, tehtna. Občasneže imajo samo zmerno mlade ženske, ki si jih načrtno iščejo v fitnesih in nočnem življenju.

Ženske, ki sebe opisujejo kot resne, nimajo nikjer nobenih občasnežev, samo nakladajo nekaj brezveze. Nič s enjim v službi ali trgovini nihče občasno ne ponuja, pa tudi če bi se, ponudbe take resne zadržane babe ne bi sprejele.

Se grejo fukotožni ljudje v stilu ven no ven not, nagonu je zadoščeno in to je za njih to. Saj eni tudi požrejo kar vidijo, da zadostijo nagonom, gurmani pa uživajo v hrani, get a Point?

Golobučna, že celo temo štepaš pod multiniki s tvojimi luzerji, pa še zdaj nisi odgovorila, če si sama dobila kakega dedca?😁

Na portalih so sami obupancem ne glede na spol, v reali pa je tako sexapilni in privlačni niso nikoli samski, vse ostalo pa…….
[/quote]

Slinavci neznanim ženskam govorijo draga moja :).
Hja, na portalih so res sami obupanci, ne glede na spol. So pa gor menda v 90ih % moških, žensk skoraj ni. Moški pravijo, da še tisto, kar naj bi bile ženske, so lažni profili.
Se pa motiš glede samskosti. Marsikdo je privlačen, seksapilen pa je samski. Ker preprosto noče veze. Eni raje letajo od cveta na cvet, drugi pa niti to ne. Marsikomu pač ni do življenja v dvoje. Pravzaprav si samski stan lahko privoščijo pretežno tisti, ki imajo dovolj financ, da sami živijo.

To ti misliš. V fitnesu najdeš predvsem napihnjene žabe, ki večini žensk niso všeč. Pijančki iz nočnih lokalov so privlačni samo pijanim babam.
Moraš biti pa hudo ubog na umu, da tvoje življenje obsega nočne lokale, fitnes, službo, trgovino. Kaj drugega še nisi vzel?

Nisi lih brihtna, tale ki ga ti omenjaš se ne piše Abramovič!
[/quote]

POtem pač ne. Sem samo vprašala. Jaz ne sledim čenčam. Sploh pa nek jugovič, ne hvala.

Slinavci neznanim ženskam govorijo draga moja :).
Hja, na portalih so res sami obupanci, ne glede na spol. So pa gor menda v 90ih % moških, žensk skoraj ni. Moški pravijo, da še tisto, kar naj bi bile ženske, so lažni profili.
Se pa motiš glede samskosti. Marsikdo je privlačen, seksapilen pa je samski. Ker preprosto noče veze. Eni raje letajo od cveta na cvet, drugi pa niti to ne. Marsikomu pač ni do življenja v dvoje. Pravzaprav si samski stan lahko privoščijo pretežno tisti, ki imajo dovolj financ, da sami živijo.
[/quote]

Ne drži, kvaliteta privlači kvaliteto, obupanci obupance, povprečje povprečneže……Problem nastane, ko hoče povprečnež kvaliteto, nemogoče pa je obupancu med kvaliteto, posledica je veliko “srečno” samskih.

Ne drži, kvaliteta privlači kvaliteto, obupanci obupance, povprečje povprečneže……Problem nastane, ko hoče povprečnež kvaliteto, nemogoče pa je obupancu med kvaliteto, posledica je veliko “srečno” samskih.
[/quote]

Najnižja kvaliteta so tipi, ki neznanke nazivajo z draga moja :).

POtem pač ne. Sem samo vprašala. Jaz ne sledim čenčam. Sploh pa nek jugovič, ne hvala.
[/quote]

Niti ni jugovič, vidiš kako neuka in nerazgledana si, sicer bi vedela, da priimki na ič niso samo jugoviči!

Niti ni jugovič, vidiš kako neuka in nerazgledana si, sicer bi vedela, da priimki na ič niso samo jugoviči!
[/quote]

Ja, sorči no, ker ne poznam tvojega znanca.

Najnižja kvaliteta so tipi, ki neznanke nazivajo z draga moja :).
[/quote]

Enako velja za ženske, ki moške nazivajo z tipi.

To ti misliš. V fitnesu najdeš predvsem napihnjene žabe, ki večini žensk niso všeč. Pijančki iz nočnih lokalov so privlačni samo pijanim babam.
Moraš biti pa hudo ubog na umu, da tvoje življenje obsega nočne lokale, fitnes, službo, trgovino. Kaj drugega še nisi vzel?
[/quote]

Evo o tem govorim. In zdaj boš še rekla, da imaš ti neke občasneže. zakaj nakladaš brezveze?

Enako velja za ženske, ki moške nazivajo z tipi.
[/quote]

No ja, je kar velika razlika. Če neznanki govoriš, da je tvoja draga, je to slinjenje . Ja, slinjenje po ženski, ki si ji odvraten. POtem veš v kako kategorijo spadaš.
Če rečeš tip, to ni nobeno slinjenje.

Zakaj je vam malomeščankam tak problem priznati, da ne seksate? res ne razumem tega. zakaj je treba blefirati s temi miti o občasneži? če bi katera tu imela občasneža, bi tudi zmogla povedati, kje ga je spoznala.

Evo o tem govorim. In zdaj boš še rekla, da imaš ti neke občasneže. zakaj nakladaš brezveze?
[/quote]

Jaz ti o svojem spolnem življenju niti pod razno ne bom razlagala, ker moje spolno življenje je moja stvar.
Če pa misliš, da nakladam pa povprašaj ženske. Večina žensk ne mara fitniserjev in pijančkov iz nočnih lokalov. Ampak ti lahko še naprej fantaziraš, da ženske padajo na fitneserje in pijančke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close