Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Izbirčne samske ženske, ki trdijo, da imajo dedce samo za občasne ljubimce

Izbirčne samske ženske, ki trdijo, da imajo dedce samo za občasne ljubimce

Aja, jaz nisem ne meščanka, ne malomeščanka. Bi me bilo sram, če bi bila ena blokarca.

Jaz ti o svojem spolnem življenju niti pod razno ne bom razlagala, ker moje spolno življenje je moja stvar.
Če pa misliš, da nakladam pa povprašaj ženske. Večina žensk ne mara fitniserjev in pijančkov iz nočnih lokalov. Ampak ti lahko še naprej fantaziraš, da ženske padajo na fitneserje in pijančke.
[/quote]

Čuj, meni nič ni treba spraševati. jaz vidim, da babam, ki hodijo v fitnes, na skupinske vadbe, v lokale, pube, ni problem dedca spoznat. To vidim vsak petek in soboto zvečer.

Ti pa nekaj brezveze fantaziraš za tipkovnico. resne babe nimate nič z dedci, zakaj vam je to tak problem priznat? Kje kdo tebe osvaja? Pa ne mi spet o teh portalih začet, ker si že malo smešna s tem.

No ja, je kar velika razlika. Če neznanki govoriš, da je tvoja draga, je to slinjenje . Ja, slinjenje po ženski, ki si ji odvraten. POtem veš v kako kategorijo spadaš.
Če rečeš tip, to ni nobeno slinjenje.
[/quote]
A to imate za slinjenje?
Ja potem pa razumem, da se jih veliko “slini” po vas.😂

Aja, jaz nisem ne meščanka, ne malomeščanka. Bi me bilo sram, če bi bila ena blokarca.
[/quote]

Toliko slabše. Si soseda od viharnega? te on peca? Kje kdo tebe osvaja, tebe, ki si polna predsodkov, tako do mest, kot do moških?

Čuj, meni nič ni treba spraševati. jaz vidim, da babam, ki hodijo v fitnes, na skupinske vadbe, v lokale, pube, ni problem dedca spoznat. To vidim vsak petek in soboto zvečer.

Ti pa nekaj brezveze fantaziraš za tipkovnico. resne babe nimate nič z dedci, zakaj vam je to tak problem priznat? Kje kdo tebe osvaja? Pa ne mi spet o teh portalih začet, ker si že malo smešna s tem.
[/quote]

Baje jih jaz osvajam, tako da veš, kaj vse si razlagajo pod slinjenje in osvajanje.

Toliko slabše. Si soseda od viharnega? te on peca? Kje kdo tebe osvaja, tebe, ki si polna predsodkov, tako do mest, kot do moških?
[/quote]

Pismenost ni ravno tvoja vrlina, a ne da?
Veš jaz nimam nič proti moškim. To je samo tvoja nepismena buča nekje prebrala.
Mestjanarji ste pa itak večinoma eni ubogi revčki. So svetle izjeme, samo ti ne.
Takoj, ko si začel s fitnesom in nočnimi bari, mi je bilo jasno, da si en ubog blokar.

A to imate za slinjenje?
Ja potem pa razumem, da se jih veliko “slini” po vas.😂
[/quote]

Hja, če mi tip reče, draga moja, je to slinjenje ja.
Pač sam sebe ponižuješ.

Tema je odlična.
Spet je bila vržena kost. Ubogi monovski luzerji, ki jih nobena ženska noče povohat, zdaj cvilijo, ker nekateri moški pa dobijo ženske in to z lahkoto.
A ste vi luzerčki viharc, vatikanc in podobni, opazili, da se vam moški in ženske režijo?

Takoj vidiš kateri so tipi, ki fantazirajo o seksu z žensko, ampak te ženske ni in ni.
Tale vatikanc in vihars sta pa itak najbolj glasna, očitno najdalj časa brez seksa.

Če ne gre drugače, bi pa radi luzerčki brali o tem kako drugi dobijo seks. Pa še teh podatkov ne dobijo.

Hja, če mi tip reče, draga moja, je to slinjenje ja.
Pač sam sebe ponižuješ.
[/quote]

Draga moja je pogovorna fraza. Uporablja se za poimenovanje ženske, ki v neki situaciji potrebuje bodisi zaščito, ali pa enostavno poduk o nečem. Poznamo še pogovorne fraze ljuba moja, mila moja, moja najdražja…..te izražajo izrazito naklonjenost do točno določene osebe.
Tvoja razlaga je v tej situaciji napačna. Saj tudi učitelji velikokrat uporabimo frazo dragi moji učenci, pa se ne slinimo po učencih.

A rabiš nasvet kje bi dobil seks?
Če plačaš, ni problema, greš v javno hišo ali kaj podobnega pa boš dobil.

Draga moja je pogovorna fraza. Uporablja se za poimenovanje ženske, ki v neki situaciji potrebuje bodisi zaščito, ali pa enostavno poduk o nečem. Poznamo še pogovorne fraze ljuba moja, mila moja, moja najdražja…..te izražajo izrazito naklonjenost do točno določene osebe.
Tvoja razlaga je v tej situaciji napačna. Saj tudi učitelji velikokrat uporabimo frazo dragi moji učenci, pa se ne slinimo po učencih.
[/quote]

Če tip reče neznani ženski draga moja, je to slinjenje.

Tudi meni so odvratni moški, ki te kličejo moja draga, ljuba moja. Fuj.

Kaj ne izvem o sebi in to pri 75 letu in 50 letnem zakonu.
Drage moje, vaš čas je pošel, to kar vam je ostalo je pa posledica tega da odbitek odbitek dobi.

Kaj ne izvem o sebi in to pri 75 letu in 50 letnem zakonu.
Drage moje, vaš čas je pošel, to kar vam je ostalo je pa posledica tega da odbitek odbitek dobi.
[/quote]

Uf, če si star 75, je pa po mojem tvoj čas že večinoma pošel :).

Da bi se po kom slinil, je pa ravno toliko verjetno kot to, da bom tekel na NY maratonu.

No, če ste pa 75, se vam pa te nerodnosti oprosti. To je pa zame čisto druga generacija in verjamem, da imate neke druge navade.

Uf, če si star 75, je pa po mojem tvoj čas že večinoma pošel :).
[/quote]

Itak, da je in vesel sem da je. Živel sem v času, ko so punce bile punce in ne naduvane afne. Živel sem v času, ko sem lahko brez problema našel kvalitetno partnerico, s katero sem preživel večino življenja, čeprav včasih ni bilo lepo.

Itak, da je in vesel sem da je. Živel sem v času, ko so punce bile punce in ne naduvane afne. Živel sem v času, ko sem lahko brez problema našel kvalitetno partnerico, s katero sem preživel večino življenja, čeprav včasih ni bilo lepo.
[/quote]

A si že umrl? Namreš omenjaš, da si živel?
Naj uganem: ženska je afna, če slučajno pričakuje, da bo moški opravil pol gospodinjskih del?
Aja, pa vi gospodje pri 75ih, ne pozabit, da ste vi tisti, ki ste vzgojili generacijo afen, ki jih opisuješ.
Meni je vedno smešno, ko ta stari pljuvate po mladih. Le kdo je ta mlade vzgojil?

A si že umrl? Namreš omenjaš, da si živel?
Naj uganem: ženska je afna, če slučajno pričakuje, da bo moški opravil pol gospodinjskih del?
Aja, pa vi gospodje pri 75ih, ne pozabit, da ste vi tisti, ki ste vzgojili generacijo afen, ki jih opisuješ.
Meni je vedno smešno, ko ta stari pljuvate po mladih. Le kdo je ta mlade vzgojil?
[/quote]

Veš drugi časi so bili, moški nismo imeli časa za gospodinjska opravila, vse popoldneve smo preživeli na gradbiščih. Danes mi pa ni problem gospodinjstvo, ker nimam drugega za početi. Glede vzgoje pa bom rekel, da bodo pomalem že vnuki vzgajali, mojima potomcema je odlično uspelo.

Veš drugi časi so bili, moški nismo imeli časa za gospodinjska opravila, vse popoldneve smo preživeli na gradbiščih. Danes mi pa ni problem gospodinjstvo, ker nimam drugega za početi. Glede vzgoje pa bom rekel, da bodo pomalem že vnuki vzgajali, mojima potomcema je odlično uspelo.
[/quote]

Hja, veš vem, da so bili drugi časi ja. Je moja mama garala v službi, na gradbišču, v štali, in vse gospodinjsko je bilo na njenih plečih. Tako, da ja, sem videla, da je bilo to čisto drugače kot sedaj. Pa večina ostalih sosedov isto: ženske garale doma, v službi, deci pa: gospodinjstvo je babje delo.

Ja, kar erjemi – pa ravno na “športnih aktivnostih”. Se pač privlačijo ljudje z instimi interesi in hobiji, kaj pa je to tako nerazumeljivega? Pa še obojestranska kondicija je za dober seks….

Hja, veš vem, da so bili drugi časi ja. Je moja mama garala v službi, na gradbišču, v štali, in vse gospodinjsko je bilo na njenih plečih. Tako, da ja, sem videla, da je bilo to čisto drugače kot sedaj. Pa večina ostalih sosedov isto: ženske garale doma, v službi, deci pa: gospodinjstvo je babje delo.
[/quote]
Torej zaradi mame imaš tak strah, da bi moškim prala gate, pucala in likala srajce?
ker se te v dostih temah zasledi pod različnimi niki(že v tej jih imaš ene par) in vedno eno in isto že nekaj let. A to je tak strah pred vezo, ker misliš, da je veza pedenanje deca spred in zad? Ampak zakaj pa potem iščeš z njimi stik, pa ne mi zdaj spet s tem da obožuješ sex… ne bi potem toliko različnih portalov dala čez v iskanju moškega hkrati pa jamrala da so tam samo ff…

Torej zaradi mame imaš tak strah, da bi moškim prala gate, pucala in likala srajce?
ker se te v dostih temah zasledi pod različnimi niki(že v tej jih imaš ene par) in vedno eno in isto že nekaj let. A to je tak strah pred vezo, ker misliš, da je veza pedenanje deca spred in zad? Ampak zakaj pa potem iščeš z njimi stik, pa ne mi zdaj spet s tem da obožuješ sex… ne bi potem toliko različnih portalov dala čez v iskanju moškega hkrati pa jamrala da so tam samo ff…
[/quote]

Jaz nisem na nobenem portalu. Do resne veze pa mi ni. Moški so mi pa všeč, to pa, samo ne taki, ki jokajo po monu. Te še kaj drugega muči :)?

Če tip reče neznani ženski draga moja, je to slinjenje.
[/quote]

Draga moja = budala si
zavito v celofanski “draga moja”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close