Izbirčne samske ženske, ki trdijo, da imajo dedce samo za občasne ljubimce
Sem vedela, da me ne boš pustila na miru :).
Podala sem ti odgovor na tvoje pisanje, v bodoče te pa ne bom jaz citirala, kot sem te prvič danes v tej temi, odgovorila pa ti bom, če boš ti mene. In seveda sem govorila o teh temah o srečno samskih, o vezah, o moških.
Vso srečo :). Se bom potrudila, da ti bom vrgla še nekaj kosti, ker vidim, da rada bevskaš vame :). Lep dan ti želim.
Ti si pa tako prozorna s svojimi umotvori, kot celofan. Pa sem tudi sama samska, ampak tebe pa dejansko ne prenašam, ker mečeš črno piko na vse nas samske.
Bevskaš edino ti.
In to v vsaki taki temi.
Kljub maratonu menjave nikov, se vidi da iz tebe piše bolečina in ne srečna samskost.
Nisi napačna punca drugače, nimam nič proti tebi, da ne boš narobe mislila. le vidim tvoje zaprto srce. Škoda te je no.
To je sam kamuflaza. Vse srecno samske nad 40 so v resnic srecno v skrivni vezi z zensko. 😛
Na začetku me je pritegnil naslov in zanimiva debata (vedno je zanimivo prebrati različna stališča). Preseneča me pa, da se je aktiviralo toliko ženskih članov tega foruma.
Nekako pa ne razumem zakaj se vsaka tema tukaj na monu sprevrže v konflikt med posamezniki.
Torej še o temi. (sem moški, da ne bo ugibanj).
Verjamem da je veliko možnih lokacij, da se naveže stik, tisti prvi. Če je prisotna tista prva privlačnost med dvema, ki je po mojem mnenju tudi pogoj za ostalo, je dovol srečanje na avtobusu. Vsekakor so razne aktivnosti kot recimo na smučanju, če si skupaj na sedežnici ali gondoli imaš več časa, da se kaj izcimi iz tega.
Če te prve, pristne privlačnost ni….., je pa težko, ne glede na lokacijo.
Še to…če so izbirčne pomeni da lahko izbirajo (ali imajo veliko izbiro, ali pa so zadovoljne z tistimi redkimi ki jih najdejo).
Pa radi se imejte. 😉
:), tvoja obsednost z mano, je brezmejna :).
V večini primerov lahko samo izbirajo med škart robo.
Podtikanje da sem obsedena s tabo je brezvezno. ne bo spremenilo dejstva, da si v takih temah najbolj glasna pod različnimi niki. kar pa itak sama najbolje veš.
Dobiš kjerkoli, če dobro zgledaš. Jaz grem en večer ven na party, naslednji dan že trije kontakti več. Trenutno si pišem s sedmimi. Od teh me mogoče 3 mikajo za seks, z ostalimi sem samo prijazna. Se pa ne slepim, vem, da si tudi tipi ne pišejo samo z eno žensko hkrati.
Škart ali ne škart…. Mislim da se za vsakega najde nekaj, gledano iz mojega zornega kota.
Velikokrat se ne zgodi nič…iz teh pogovorov med nenačrtovanimi srečanji. Včasih se razvije dobar debata in pri tem ostane. Včasih izveš kaj novega in zanimivega. Včasih spoznaš dobrega prijatelja. Redko spoznaš kakšno “občasnico” 😉 in še redkeje takšno, ki postane neke vrste “občasnica za nagajive igre”.
Super tema kjer so se spet pofočkale same srečno večno samske in spolno potešene.
Iz samega zadovoljstva so izrazile svojo notranjo lepoto in ljubezen do moških. Zato je vsaka druga beseda gnoj, luzer, slinavec, fukfehtarji….. Toliko lepih besed, da si jih nisem mogel vseh zapomniti. 🙂
Teb se je v zadnje pol leta neki poslabsal v zivljenju. Ali pa si koncno prave barve pokazala. Ti gre na slabse.
Teb se je v zadnje pol leta neki poslabsal v zivljenju. Ali pa si koncno prave barve pokazala. Ti gre na slabse.
[/quote]
Multiniki ki skrivajo svoje pravo pisanje ne morejo biti verodostojni okoli pravih barv.
Jaz svoje mnenje izražam že ves svoj lajf in ne, nič se mi ni poslabšalo v življenju.
Res pa je temu forumu padla kvaliteta, ker je več multiničnih, ki napadajo, žalijo, širijo laži.
[/quote]
Samo resnico je napisala.
Sicer pa se multiničnemu res ne more poslabšati, ker je multinično že poden.
Vendar še vedno nimaš odgovora, zakaj ti ne rata ne eno ne drugo? O resni zvezi pa škoda da sanjaš, vsaj taki, ki bi bila kaj vredna, če si ostanek, ki ga ni nihče hotel, vse normalne so si našle prtnerje.
[/quote]
So si našle partnerje… BRAVO, vsaj eden normalni post od tebe!
Ampak, ti si pa še vedno samski:(
Kako si pa ti neumna – v eni tako majhni državici, kot je Slovenija, se to greš….. Se vsi med seboj več ali manj poznamo/jo očitno še tega nisi spoznala in dojela 😛
Kor rečeno, niti ne na ona on.
Vsi spoznavni portali so nateg, ampak ona on je daleč največji, Dohodka imajo 600.000 evrov letno. Od vas, naivnežev.
Tiste tri poroke letno, ali pa magari petnajst, niso NOBEN dokaz, da se preko spleta uspešno najde partnerja.
Tudi slepa kura namreč najde zrno in tako je tudi na ona on….
Si pa nikoli ne bi mislil, da je toliko budal, ki kupijo zlato, srebrno, bronasto, leseno, ter kamnito naročnino. Pa so…
Kako si pa ti neumna – v eni tako majhni državici, kot je Slovenija, se to greš….. Se vsi med seboj več ali manj poznamo/jo očitno še tega nisi spoznala in dojela 😛
[/quote]
Mogoče veš, ali sem ženska, ali mogeče moški?
Poročena/en, samska/samski?
Kakšne fetiše imam? Debeli moški? Ženske-suhice? Brcanje v jajca? Boksanje v dojke?
Koliko sem star/stara?
Pojma nimaš. O ničemer in nikomer. Zapusti internet!
[/quote]
Kaj ti vsem poveš s kom seksaš? Jaz mislim, da je to vseeno intimna zadeva ne pa stvar vsakodnevnih debat 😉 Do zdaj še nikoli ni bilo težav, če veš kako pristopati. V našem kraju veljam za večno nedolžno samsko žensko. Pa nisem več mladenka, ampak zakaj ne bi izkoristila, če je imam možnost in predvsem potrebo 😉
Kaj ti vsem poveš s kom seksaš? Jaz mislim, da je to vseeno intimna zadeva ne pa stvar vsakodnevnih debat 😉 Do zdaj še nikoli ni bilo težav, če veš kako pristopati. V našem kraju veljam za večno nedolžno samsko žensko. Pa nisem več mladenka, ampak zakaj ne bi izkoristila, če je imam možnost in predvsem potrebo 😉
[/quote]
Ti kar bodi tako prepričana v svoj prav -s prstom za teboj kažejo, samo ti tega ne vidiš/nočeš videti ;P
Se pravi, dost dopisovanja, nič seksa… Ker od 7 niti en ne štima čist za uau, let’s do it! Torej le ni tako enostavno?
Forum je zaprt za komentiranje.