Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti izbris

izbris

Zanima me glede prebivališča.Trenutno sem v tujini,prijavljen sem pa še na naslovu moje bivše partnerice,ki pa je baje dala na upravo vlogo za izbris.Zanima me,v kolikem času te izbrišejo ,oziroma kaj naj storim če me izbišejo in sem v tujini .

Pozdrav in hvala za odgovor

Spoštovani!

Čas od vloge izbrisa do realizacije je čas birokratskega postopka in ni določen. Dejstvo je, da mora upravna enota po prejemu vloge, kot je vloga vaše bivše partnerice, izvesti postopek ugotavljanja naslova vašega stalnega prebivališča, kjer bo seveda ugotovljeno, da ga na naslovu vaše bivše partnerice nimate. Predlagamo, da se čimprej stalno prijavite na drugem naslovu oziroma upravni enoti sporočite, kje je vaše stalno prebivališče oziroma sporočite naslov pooblaščenca za vročanje pošiljk v upravnem postopku, na katerega vas bodo obveščali o poteku upravnega postopka.

Lepo pozdravljeni!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close