Izbrisani Todorović dobil dosojeno odškodnino
Ne kvasi klamfe.
Izbrisanih ne bi bilo, če ne bi sami hoteli na dveh stolih sedeti ob naši osamosvojitvi. Imeli so možnost biti naši državljani ampak so hoteli več in so jo po svoje prikrojili. Ne mi govoriti o nekih revežih, ja so, ker so med dvema stoloma padli na rit ampak po svoji krivdi. Meni se ne smilijo taki. Dolgo sem živela v mestu kjer jih je ohohoho pa jih poznam do obisti. Če jim prst pomoliš ti bodo roko odtrgali. In to se je sedaj v tej vladavini pričelo dogajati. Grims in Mate čisto v redu govorita in nekaterim jasna in glasna govorica ni po godu, očitno takim kot si ti. Ta vlada nam bo zakuhala še pa še traparij pa šele na začetku je. Izbrisanim so pa obljubljali ob volitvah mala nebesa za njihove glasove, na nas Slovence so pa računali da smo tako eni pepki, ki jih bo lahko nategniti.
Da bi se človek zjokal od žalostnega smeha.
Taka je preprosta logika in ta drži. Pika.[/quote]
Izbrisanim so obljubljali ob volitvah nebesa za njihove glasove? To so šele klamfe. Izbrisani nimajo volilne pravice, saj niso slovenski državljani.
Ne kvasi klamfe.
Izbrisanih ne bi bilo, če ne bi sami hoteli na dveh stolih sedeti ob naši osamosvojitvi. Imeli so možnost biti naši državljani ampak so hoteli več in so jo po svoje prikrojili. Ne mi govoriti o nekih revežih, ja so, ker so med dvema stoloma padli na rit ampak po svoji krivdi. Meni se ne smilijo taki. Dolgo sem živela v mestu kjer jih je ohohoho pa jih poznam do obisti. Če jim prst pomoliš ti bodo roko odtrgali. In to se je sedaj v tej vladavini pričelo dogajati. Grims in Mate čisto v redu govorita in nekaterim jasna in glasna govorica ni po godu, očitno takim kot si ti. Ta vlada nam bo zakuhala še pa še traparij pa šele na začetku je. Izbrisanim so pa obljubljali ob volitvah mala nebesa za njihove glasove, na nas Slovence so pa računali da smo tako eni pepki, ki jih bo lahko nategniti.
Da bi se človek zjokal od žalostnega smeha.
Taka je preprosta logika in ta drži. Pika.[/quote]
Izbrisanim so obljubljali ob volitvah nebesa za njihove glasove? To so šele klamfe. Izbrisani nimajo volilne pravice, saj niso slovenski državljani.[/quote]
So že vnaprej vedeli, da jim bodo izbrisali “izbrisano” in se zasigurali pri njihovih rojakih, ki so že državljani, za pretekle lanske volitve in zasigurali si bodo glasove še za naslednje. Ni zanemarljivo število teh priseljencev, dobro pa vedo, da jih je treba kupiti – za naš denar, naj stane kar hoče..
Ta vlada dela s Slovenijo in Slovenci kot svinja z mehom. Pa šele na začetku mandata smo.. Imeli so dobrega učitelja, Drnovška, ki je hrulil Slovence, češ da niso ljudje, cigane pa ujčkal in se objemal z mamo Jelko. Vse za ablast.. Upam, da bodo ti cigani povzročili prav toliko težav ali pa še več Kresalovi in ostalim, kot jih je moral prenašati Mate.
Toliko, BTW.
Izbrisanim so obljubljali ob volitvah nebesa za njihove glasove? To so šele klamfe. Izbrisani nimajo volilne pravice, saj niso slovenski državljani.[/quote]
So že vnaprej vedeli, da jim bodo izbrisali “izbrisano” in se zasigurali pri njihovih rojakih, ki so že državljani, za pretekle lanske volitve in zasigurali si bodo glasove še za naslednje. Ni zanemarljivo število teh priseljencev, dobro pa vedo, da jih je treba kupiti – za naš denar, naj stane kar hoče..
Ta vlada dela s Slovenijo in Slovenci kot svinja z mehom. Pa šele na začetku mandata smo.. Imeli so dobrega učitelja, Drnovška, ki je hrulil Slovence, češ da niso ljudje, cigane pa ujčkal in se objemal z mamo Jelko. Vse za ablast.. Upam, da bodo ti cigani povzročili prav toliko težav ali pa še več Kresalovi in ostalim, kot jih je moral prenašati Mate.
Toliko, BTW.[/quote]
res ubogi Mate, kakšne težave je moral prenašati)) jejhata, jehata… le kaj so 17 let trajajoče težave v primerjavi z Matejevimi mukami
VN,
četudi tvoja torija zarote drži, da so trenutni oblastniki pihali na dušo izbrisanim, ti povem, da če bi znal sešteti 2 + 2, bi videl, da se tak račun enostavno ne izide. Če nagovarjaš skupino 25.000 ljudi (toliko naj bi bilo izbrisanih), pri čemer je približno 2.000.000 ljudi proti njim, potem si vnaprej obsojen na poraz.
Torej, ali večji delo od 2.000.000 ljudi razmišlja drugače kot ti, ali pa ni nihče nagovarjal teh 25.000 izbrisanih.
Kar pa se ciganov tiče, verjemem, da bodo Kresalovi povzročali ravno toliko težavo, kot so jih Matetu. Takšni pač so. Saj ni treba, da jih imamo radi, spoštujemo pa jih vseeno lahko. Da ne pozabiš, tudi oni so ljudje, ista rasa kot jaz in ti, poleg tega so celo slovenski državljani, zato vsaj malo premisli, kaj tvoje izjave pomenijo. In spet, če ti misliš, da je Drnošek z njimi poskušal biti ČLOVEK zato, da se je dokopal do oblasti oz. na njej ostal, potem si preberi prejšnji odstavek o seštevanju volilcev.
Morda pa vsi volilici le niso takšne ovce, kot ti po sebi sklepaš, očitno zna tu pa tam kakšen celo razmišljati s svojo glavo in razume, katere so osnovne civilizacijske vrednote.
Pa lep dan ti želim, s čim manj razburjanja, to namreč veliko bolj škoduje zdravju kot poskus biti ČLOVEK.
Morda pa bi bil razočaran o svoji čistokrvnosti, če bi malo preučil svoje družinsko deblo. In morda bi z malo razmisleka ugotovil, koliko gorja se je že zgodilo na tem svetu samo zato, ker je neka nacija mislila, da je večvredna od ostalih. Saj ne rečem, morda si tudi ti več vreden od enega cigana, ampak s svojimi mislimi, ki jih objavljaš na tem forumu, dokazuješ prej obratno. Boš svojo večvrednost moral dokazati s čim drugim, ne zgolj z lastno hvalo. Sori, tako pač je.
saj ti nič na zamerim si pač izrazila svoje mnenje jaz pač vem da sem čistokrven kar se tiče ciganije in da nisem niti cigan niti balkanec izviramo iz srednje evrope poznam deblo jaz vem da sem več vreden kot tisoče stojanov in stotine ciganov sicer pa me en drek briga kaj si ti misliš če bi vsi tako mislili kot jaz bi bil svet pravičen pa pošten za enga cigana ki krade mi je res vseeno
nisem slovencelj ker me bi bilo sram biti zarukan in zabit slonencelj sem slovenec govorim o deblu do sredine predprejšnjega stoletja, ker moraš vedeti če imaš kaj pojma o čemurkoli da čistokrvnega slovenca kot si ga ti predstavljaš ni, malo si moraš poglčedati zgodovino da ugotoviš kateri narodi so živeli na področju sedanje slovenije.
če to leti name, bi bil kvečjemu ćčefur. glede na tvoja merila bi se tudi jaz lahko štel med rodovniške (čistokrvne) slovence, ampak takšne klasifikacije mi niso všeč. mimogrede, eden od mojih prednikov je prišel iz dalmacije, če je bil čefur, boš presodil ti. ostali pa, kot vem, so bili tudi rodovniški.
aja, mimogrede, kateri narodi se pred stoletjem in pol živeli na območju srednje evrope? sem koga spregledal ali kakšnega preveč napisal? ali ti je zdaj nerodno povedati, da si pravzaprav švaba?
Joj saj pa našim nekaterim držvaljanom je bila tudi storjena krivica,da so jih po pomoti izbrisali oz.kar odpisali in so imeli veliko nevšečnosti zaradi tega pa jim verjetno noben ni povrnil stroškov itd.Res je tisti čas so ponujali državljanstvo ampak seveda gospoda tega ni želela,le zakaj bi,ko pa bo Slovenija velika Srbija he he he he ……Ampak se to ni zgodilo tako kot so želeli,sedaj pa letajo na sodišče in kam vem še vse.Takrat bi letali po ustanovah,da si uredijo dokumente pa danes ne bi rabili javkat in cmavkat tako kot Todorović,ki ne zna za vsa ta leta povedat celega stavka v slov.jeziku.Naj Kresalka plača sedaj odškodnine iz svojega žepa in njen Senica,drugi bodo plačevali za neumnosti,ki jih počnejo naši gospodje na vladi pa kaj še…..Madonca toliko ljudi živi pod pragom revščine in,da je mera polna še ta recesija od kje bomo pa denar jemali za za take,ki niso želeli državljanstva in so takrat bežali nazaj,ko je bil preplah pri nas?Če komu ni kaj prav naj lepo pakira in se vrne v rodni kraj pa ga naj tam imajo in mu izplačujejo bajne odškodnine itd.Bo res moralo spokat malo,da banda začela drugače delat in mislit.
Tale predlog je pa tudi meni všeč:))) Vzemimo tistim, ki imajo preveč in se valjajo v denarju, pa dajmo tistim, katerim je država (zaradi “pametnih” politikov) dolžna in ne bomo obremenjevali slovenskih davkoplačevalcev. RKC ima itak toliko premoženja, da kakšne pol miljarde EUR ne bo kaj dosti pogrešala.
Tale predlog je pa tudi meni všeč:))) Vzemimo tistim, ki imajo preveč in se valjajo v denarju, pa dajmo tistim, katerim je država (zaradi “pametnih” politikov) dolžna in ne bomo obremenjevali slovenskih davkoplačevalcev. RKC ima itak toliko premoženja, da kakšne pol miljarde EUR ne bo kaj dosti pogrešala.[/quote]
Pa še povsem v skladu s Kristusovim naukom je ta predlog. Da namreč bogati pomagajo revnim.
Kako gre že tista prilika o kameli in šivanki?
Takrat bi letali po ustanovah,da si uredijo dokumente pa danes ne bi rabili javkat in cmavkat tako kot Todorović,ki ne zna za vsa ta leta povedat celega stavka v slov.jeziku.Naj Kresalka plača sedaj odškodnine iz svojega žepa in njen Senica
Mija-maja: pod tole se ti desetkrat podpišem. Tudi moj mož je takrat, ko je bilo treba, letal po občini in si pravočasno statuse uredil (V Sloveniji je živel od svojega 15. leta : t.j.38 let), da ni danes me “ubrisanimi” in v vrstami na sodišču za odškodnino. Kdor je takrat HOTEL urediti SVOJ STATUS, SI GA JE LAHKO!!! uREDILI SI GA NISO V VEČINI SAMO TISTI, KI SI GA NISO HOTELI, KER SO ČAKALI NA VLADAVINO POD ZASTAVO, KI NE BO SLOVENSKA. Z možem poznava kar nekaj teh primerkov, ki so takrat moža opozarjali, kaj ga “sere”, saj ne ve kako še bo. IN TO JE ČISTA RESNICA!
Nista tadva povzročila problem izbrisanih.
Naj plačajo PETERLE, BAVČAR in JANŠA…pa še kdo… ti so med vladavino DEMOSA NEZAKONITO izbrisali ljudi.
Sej, če bi se hotli znebiti teh priseljencev, ali tistih, ki so delovali proti Sloveniji, bi se jih lahko tudi na legalen način, bi pač drugače napisali zakone. Samo so delali šlampasto, zdej pa mi plačujempo njihove napake. Pa odškodnine Cerkvi tud še danes plačujemo zaradi njihovih “namernih” napak in čudnih zakonov z izjemami. Pa še vnuki bodo plačevali napake demosa zaradi zakona o privatizaciji, ki so ga šlampasto sprejeli, zato zdej imamo tajkune.
Svetilnik01 preberi si tole, morda utegeš drugače razmišljati!!!