Izbrisani Todorović dobil dosojeno odškodnino
prav nič drugače na razmišljam po tem ko sem tole prebral dejstvo je da nas bodo odškodnine stale toliko in toliko milijonov in da izbrisani niso upravičeni do teh odškodnin ker se je treba zavedati dejstva, da lahko vsaka država da samo toliko kot lahko zmore ,če ni denarja za zdravstvo, ki ga res ni na vem od kje tebi potem pa je denar za izbrisane. to ni nikakršna demagogija in nacionalizem jaz govorim o tem, da denarja za odškodnine ni in bi morala država nujno narediti zakon da je najvišja odškodnina naprimer par tisoč evrov.dej zračunaj kok je to dennarja če vsak dobi sam tok k todorovič kaj šele da dobijo po sto ali več kot bi radi zdej zažrli od te države.
eh Svetilnik dam ga veliko več kot 300€, res ne ravno tebi v roke, ampak ga dam!
poglej, še nihče ni dobil odškodnine, tudi Todorovič ne (pa toži državo že 12 let), ko jo bodo in koliko jo bodo, pa bodo zato pristojna sodišča, torej odškodnine se bodo obravnavale ločeno od odločb in verjamem, da se bodo oškodovanci prekleto namučili, da bodo kaj dobili. Je pa nekaj res, dlje bo trajalo višje bodo!
Prvi mož Istrabenza in nekdanji notranji minister Igor Bavčar je posredno priznal svojo odgovornost za nezakonit izbris stalnih prebivalcev Slovenije leta 1992
http://www.finance.si/239071/Bav{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}E8ar_posredno_priznal_krivdo_za_izbrisane
———————————————————————-
evo koga morate držati za kravato!:)
“Gospa, vi ne obstajate!” “Kako ne obstajam? Sem umrla?!”