Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek izcedek/tamponi

izcedek/tamponi

Živ,
zanima me, če še katera vsako dnevno uporablja tampone-mini ( ob navadnih dneh) in super plus ob menstruaciji; Uporabljam izkjlučno tampone ob enem pa me zanima, že dalj časa imam izcedek-razlog zato je tudi uporaba tamponov, ampak zadnje čase ima bolj neprijeten vonj in nekaj dni pred menstruacijo je še obilnejši, včasih tudi srbi;

plis help !

Ne, tampone se uporablja samo ob menstruaciji, vsak dan pa zagotovo ne, ti preveč izsuši nožnico. Verjetno imaš kakšno vnetje, če imaš smrdeč izsedek, pa še srbi. Pojdi h ginekologu.

Ja to je pa res vprašanje za na forum! Dej se no zmigaj h ginekologu!

Ti strogo odsvetujem vsakodnevno uporabo tamponov saj morajo naše “princeske” dihati :). Še tisti vsakodnevni vložki k kao ful dihajo in ne vem kaj niso priporočljivi, vsaj meni niso nikoli odgovarjali, me je vedno začelo srbeti.
Glede izcedka pa obstajajo kreme, ki pomagajo- vsaj moji kolegici so! pojdi h ginekologu pa bo vse ok.
Moja mami pa pravi, da pomaga tudi če ješ dovolj mlečnih bakerij (npr. 1 jogurt dnevno)! Jaz sem imela kar nekaj problemo zdaj pa je že kar nekaj časa ok!
In mogoče pa je res kaj na tem, kot je bilo v nadaljevanki Seks v mestu- da je vagina potrta, žalostna…nikoli ne veš….:))))))))))
LP

Hi, hi, hi, zdaj je zihr potrta…. ;)))))))

Odvisno kakšne tampone uporabljaš! Vendar ti uporabo odsvezujem. Vsi delajo reklame nihče pa se ne zaveda da je z uporabo več slabega kot dobrega!

Enkrat se boš pa spraševal od kod težave! Jaz sem nonstop uporabljala tampone, zdej mam pa ful probleme!

poišči več informacij na kakšnem ginekološkem forumu!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close