Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek izdelava spletne strani

izdelava spletne strani

Ali mi zna kdo povedati, ali obstaja kak brezplačen program (enostaven), s katerim lahko tudi začetnik ustvari svojo spletno stran?

Če pa ima kdo kako priporočilo podjetja, ki dobro, hitro in za zmerno ceno naredi spletno stran, bi bila tudi hvaležna.

Hvala.

Dreamweawer

absolutno!

dreamweaver je čisto uredu, s templati lahko v 30min in še prej narediš eno solidno osnovno spletno stran.
pouči se tudi o Joomla in podobnih spletnih aplikacijah.

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

oh, hvala obema, bom probala. me pa zanima še ena stvar. kako je s tem, da imaš potem to spletno stvar objavljeno na internetu. ali za “prostor”, ki ga zasedaš plačuješ in komu pravzaprav? če ve kdo za postopek, kako potem stran objavim, bi prosila še za to.

Meni je tudi všeč Drupal (podobno kot Joomla).

Nekej imaš naročen internet. Recimo na SIOLu ali kje drugje. Praktično vsi internetni ponudniki omogočajo svojim strankam, da na njihovem serverju ustvarijo svojo stran – brezplačno. Za to ne potrebuješ nobenega znanja, saj imajo že vnaprej pripravljene predloge, v katere potem samo vnašaš svoje besedilo in svoje slike. Skoraj tako, kot da pišeš besedilo v Wordu. Če pa hočeš zakomplicirat, se pa ne da kar tako, ampak j epotrebno dosti znanja in predvsem umetniške žilice, sicer je rezultat ničvreden. Poleg tega moraš potem še kupiti svojo domeno in prostor na strežniku. Predlagam za začetek zastonjsko varianto, pe če ti je všeč in hočeš kaj več, greš pa v plačljivo.

Primer, kako to dela Siol: Link V Okencu “Pomoč in podpora” na desni, pa dobiš cene storitev. Osnovne so zastonj.

Poskusiš lahko tudi na http://www.wix.com

New Report

Close