Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izdelava zaves ter karnise

Izdelava zaves ter karnise

Zanima me, če mi lahko svetujete kakšno šiviljo, ki se ukvarja s svetovanjem ter šivanjem zaves ter monzažo karnis??

Namreč prenova stanovanja se bliža koncu in sedaj že počasi potrebujem nove zavese, pa ne vem na koga bi se obrnila??? Malce sem gledala v Velani, ampak mi nekako niso potegnila tako, da iščem kakšno alternativo.

Sem pa iz Ljubljane

Predlagam ti kar mojo šiviljo

Tudi sama sem bila pred to težavno nalogo. No nisem vedela ni kaj hočem tako, da se sama sploh ne bi znala odločiti. Potem sem pa našla to šiviljo, prišla je na dom, vrorcev je imela ogromno na izbiro (ter roko na srce precej boljšo izbiro kot Velana!), brezplačno svetovala, izmerila in nardila.

Vse skupaj je super izpadlo in zelo sem zadovoljna. Kle imaš pa njen mobi: 040 612 811

Pred časom sva z možem skakala po štacunah z zavesami…

Vglavem tudi sama nisem bila navdšena nad Velano. Izbire nobene samo eni pocen voali, na katerih se od deleč vidi, da so iz Kitajske!! No kasneje sem tudi ugotovila, da Velana sploh nima več lastne proizvodnje ampak da vse uvažajo iz Kitajske… Ouuu jeeee…top shit 🙂

Izbrala sva jih pa v firmi Mercis d.o.o. (www.mercis.si) blizu Domžal. Izbira neverjetna!! Tam sem izbrala zavese, pol jih je pa moja tašča sešila.

Tako, da pojdi tudi tja pogledat, potem pa najdeš šiviljo (naprimer zgoraj omenjeno) ti pove kolk česa rabiš in ti jih naredi.

Jst jih nebi nabavla v Velani…

Tapetnik me je poslal, ko sem izbiral tkanino za sedežno garnituro v tale Mercis. Ko sem stopil v trgovino, sem najprej mislil, da imajo v ponudbi samo zavese. Sama stojala z zavesami.

No ko pa sem videl koliko imajo tapetniške robe, se pa tudi nisem znal odločiti tako, da lahko samo potrdim, da imajo res veliko ponudbo.

Samo malo težko jih je najti. Nujno imejte njihovo telefonsko številko s sabo!

http://www.lokadekor.si/

Portiera, na Brezovici. Pride na dom, svetuje, oni ti naredijo vse, zmontirajo karnise, sešijejo.

Sem že dogovorjena s taprvo šivijlo, ki ste mi jo svetovali ga. Klaro. Pride danes popoldan (ja tudi v nedeljo pride), saj sem med tednom zelo zasedena.

New Report

Close