Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izdelki AVE, panvita gornja radgona nisem pozabil, da ste mleli v meso crknjene gnile krave

Izdelki AVE, panvita gornja radgona nisem pozabil, da ste mleli v meso crknjene gnile krave

ko vas je lani dobila inšpekcija lagali ste da je meso slovensko bili so pa gnili kadavri iz poljske al nemčije zato vaših izdelkov nikoli več ne kupim čepravno jih dajete poceni

Vir za tole?

bilo je v vseh medijih približno takrat ko so objavili da so v tušu grosuplje v stare kadavre metali žveplo, sam ne mi rečt da tudi tega nisi čulo zmene

Mmmmm, mesek, njami! A ne, mesožerci? Važno je, da ste vi zdravi in pri močeh, da niste vsi bledi in kilavi kot vegani.

Fouš?

me živ bog več ne prepriča da kupim kar je od panvite, eurospin poln njihovih salam, ostali pa skoz pod akcijo od čevapov in ostalo ,,,,bljek sem bolnik z ra in če požrem kar je špikano z antibiotiki zatečem da dva dni ne vstanem , torej vse kar sem pojedla od panvite mi je pustilo posledice…..

to je mesna mafija kdo ve kaj vs edajejo notri

No ja, če malo premisliš, mesnine so vedno delali iz živalskih kadavrov. In pravi mesoljubci raje uporabljamo izraz “zorjeno” kot pa “gnilo”.

Sedaj pa hitro en sočen ribeye na kuhalnik za kosilo, vi vegeterjanci, vegani in presnojedci (povečini vsi duševno, telesno ali spolno zlorabljeni v otroštvu) pa v jok.

Mesožerci prodajajo strup mesožercem, potem se pa oboji nekaj čez vegane pritožujejo.

nekoč je nekdo dejal. Če bi ljudje vedeli kaj vse pojedo, ne bi nič več jedli in pili.

Če tvoj užitek ob hrani temelji na kontriranju meni in ostalim, potem si zgrešil bistvo gurmanstva.

ti se vprasejte kdo je!
Lahko izbirate meso za domaco kuho. Ga tudi mi.

J*eba bi ko zbolite un pristanete v bolnici tam pa nimas kaj izbirat.

Kot je bili ze pred casom receno. Trzne viske mesarhu kupujejo ob petkih na Poljskem!
V soboto zjutrsj kamion starta v nedeljo dostavlja! Dokazano! Vsako nedeljo dopoldan gre kamion ( na nekaterih je se napis polish beef) – hladilnik v Ziri k mesarju ki je dobavitelj UKC – ja vrtcev in sol kjer meska papcajo vasi soncki.

Kje ze je bila afera z mesom?
Kaki je ze pri nas glede inspekcij?
Torej trzni visek celo tedenski + se distribucijski dnevi pri nas – kratka prehranska veriga za meso, a ne? To gre za najbolj ranljive bolnike, starostnike,otroke.

New Report

Close