Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek izdelki iz TV prodaje(kje)??

izdelki iz TV prodaje(kje)??

Baje tudi v nekaterih trgovinah prodajajo izdelke,ki jih reklamirajo v TV-shop.Zanima me konkretno za barve za risanje na steklo–pa prav te,ki jih otroci gledajo na TV in se jim ob tem svetijo učke…HVALA

V Ljubljani je trgovina v podhodu pod Maximarketom (pri pizzeriji Parma).

V Zagorju pa itak :-))

Sem že prejšnji teden videla, kako so bile nekatere navdušene nad temi barvami…. Mater, a sem res edina, ki se ji zadeva zdi svinjsko draga??? Saj res, da sem Gorenjka, ampak tole se mi vseeno zdi malo too much.

Komplet majhnih tubic (vsaj izgledajo majhne, ne vem, koliko ml barve je notri) stane 5000 SIT + poštnina. V Tušu dobite 4 tube po 40 ml za okrog 700 SIT, v Mercatorju pa 4 x 50 ml za 1200 SIT. Da ne omenjam, da je slikic (t.i. šablon za risanje) na internetu na milijone – in to zastonj.

No, samo naglas razmišljam. Morda se pa tudi motim?

OTROKE REKLAMA PAČ PRIVABI-pa če je to edina želja,ki jo napiše Miklavžu,mu skoraj moraš ustreči…

V Mariboru je taka trgovina v City-ju.
Te barve za steklo pa sem sama naročila preko Tv in jih dobim komaj v začetku decembra.

Ne Galy, nikakor ni res, da mu moraš ustreči. Otroke je treba naučiti, da vsega ne morejo imeti, in da so nekatere stvari zaradi reklame čiste precenjene. In če si želiji barv za na steklo, pač kupiš cenejše in mu razložiš, da ni vse zlato kar se sveti. In, da reklame v bistvu nategujejo.

New Report

Close