Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ‘izginile’ so mi krčne žile

‘izginile’ so mi krčne žile

Pred že enim časom so se mi pojavile debele žile na goleni pod kolenom.

Okoli novega leta sem imela površinsko vnetje žil na isti nogi, le na drugem mestu.

Zdaj gledam noge, kjer je bilo to vnetje, se mi poznajo nove debele žile, kjer so bile prejšnje, jih pa ni! Izginile so! Malenkost se še komaj vidi kak moder del žile skozi kožo.

Je to sploh možno?

ja super, bogu se zahvali

Bodi vesela, da je tako. Si mogoče s čim posebnim mazala, ali pa počela kar koli drugega, da so izginile?

Odgovor na objavo uporabnika
merry782, 15.05.2022 ob 17:14

ja super, bogu se zahvali

Saj bi se, če mi ne bi bilo čudno. Vsi pravijo, da izginejo samo z operacijo.

Lepo prosim podeli kaj si spremenila..več hoje, kakšne tablete, knajpanje, prehrana, kompresijske nogavice? Nekaj je. Pa koliko si stara.

Laraposa, 15.05.2022 ob 17:23

Lepo prosim podeli kaj si spremenila..več hoje, kakšne tablete, knajpanje, prehrana, kompresijske nogavice? Nekaj je. Pa koliko si stara.

Stara sem 50.

Ob vnetju sem začela nosit kompresijske nogavice s kompresijo 18-22, jemljem Detralex, tega sem tudi prej od pomladi do jeseni, pozimi nisem, vneto mesto sem mazala s Hepatrombinom in hladila, dokler je bilo aktivno vnetje in ves ta čas spim z dvignjenim vznožjem postelje.

Tudi na gležnju sem imela vijoločne kapilare, ki so se popravile, ampak te debele žile so prav izstopale, zdaj jih skoraj ni več videt. Na vnetem delu je nastala nova, a samo ena, tisto prej je bil cel reljef žil pod kolenom, za prst debele.

Hvala, in čestitam♥️

je to možno, 15.05.2022 ob 17:20

Saj bi se, če mi ne bi bilo čudno. Vsi pravijo, da izginejo samo z operacijo.

ne vem ne spoznam se nato ampak samo povem da pri bogu ni nič ne mogoče

to, da se prepustiš, daš prihodnosti prosto pot ali pri bogu ni nič nemogoče….je zanimivo tudi pri resničnih zgodbah o zanositvah žensk, ki so bile s strani medicine in marsičesa že označene kot neplodne, pa tudi marsikatera druga ozdravljenja…no v tvojem primeru si se trudila .

New Report

Close