Izgnali so jih, podrli so jim hiše
na Bovškem in Kobariškem nesankcionirano gradijo samo zaslužni člani prejšnje oblastne klike, med črnograditelji ni nobenega navadnega Janeza Kranjskega, za Janeze Kranjske namreč veljajo vsi drobnjakarski pravni predpisi
Lahko potegnete paralelo, s časi ko je Naš Tito v TNP lahko lovil tudi v času lovopusta. Seveda kapitalne trofejne primerke in ne krmežljavce.
Z novim rokom
he http://guqh–j.org/city-of-chattanooga.html no half-an-hour http://guqh–j.org/hawaii-edu.html coming Tox http://guqh–j.org/buddylist.html room
udachi
Jaz pa vem za kar nekaj Janezov,pa so si pred kratkim po svojih vezah pridobili”nekake” dokumente, da z njimi mahajo po zraku-še dobro,da imajo vsi dobre veze in poznanstva.Pojdite si ogledat njihove “štale,senike,hlevčke in prostore za vrtno orodje”.Še kap lahko zadene koga,samo potruditi se je treba in najti vse to,ker je vse tako lepo vkomponirano tako v TNP,kot tudi drugje,kjer so zaščitena območja.Menim pa, da bo njihov izgovor,če se jih bo vprašalo zakaj tam,da s svojimi ljubicami,priležnicami,k—— in morda celo soprogami skrbijo za dvig natalitete in jim pride samo v tako lepem in neokrnjenem okolju.
Od kdaj ima pa Ambrus župana?
Pa ne da boš ugotovil, da so še mestna občina?
Potem pa ugotavljaš kaj naj bi neobstoječi župan naredil. Če se ne motim imajo župana v Ivančni Gorici.
Daj povej z imenom in priimkom kdo koga podkupuje. Pa še priče navedi, pa bo sodstvo lahko kaj naredilo. Najlažje je vse obešati na medijsko znane osebnosti in jih neargumentirano blatiti.
Bovško in Kobariško ne leži v TNP, zato tvoje lamentiranje ne drži vode. Da se je število kmetov (ljudi ki se preživljajo s kmetovanjem) tako na Bovško-Kobariškem, kakor tudi v TNP v zadnjih 10-ih letih prepolovilo, bi lahko preverila celo na statističnem uradu. Poleg tega očitno ne veš niti tega, da je RKC dobila ravno v TNP po denacionalizaciji en kup posesti. Se pa je v TNP-ju povečalo število nadomestnih gradenj, ko so budžovaniji kupili planšarske koče in na njihovem mestu zgradili kičaste vikendice. Lahko si greš pogledat dolino Lepeno, ki je bila nekoč slikovita dolina planšarskih koč, danes pa so tam samo še grandiozni zmazki novodobnih povzpetnikov.
Ti mamka miša, TNP-ja od blizu več kot očitno še nisi videla.
Upam, da ti tvoji šefi dobro plačujejo nadure za širjenje gverilske in lažnive propagande po MON. Sploh zdaj med prazniki, pa še na nedeljo. (še ena brezvezna potrata davkoplačevalskega denarja)
Jaz vse kar zapišem zapišem na svojem lastnem računalniku.Če bi se ti naučil-a pravilno brati,bi sigurno opazil-a, da je zapisano ravno prav in geografija,tako domača , kot tuja mi je zelo blizu in sem jo videla jo dobro poznam.Kaj vse je sedanja”vrhuška” dobila, zakupila po vseh teh področjih,pa sploh ni besed in kritika bi letela tudi na RKC,pa na vse povzpetnike,ki se šopirijo po naši domovini.Pa niso ti edini.Skoraj cel Blegoš ,pa še mnogo gozdov po Škofjeloškem in še kaj je šlo v roke enih takih,ki so se z današnjo politiko in pomočjo današnjih povzpetnikov dvignili in je sedaj v lasti enih 7 starih ljudi,ki se v tujini svetijo,pri nas pa žanjejo sadove,ki so jih po celi 2.svetovni vojni delali in ustvarjali drugi.Kaj je v Lepeni,pa kar JJ vprašajte.Pa lep,čeprav meglen dan in upanje,da se komu tudi v glavi razjasni.Lep pozdrav v mojem prostem času-danes je pa že torek,samo 3 dni bom v tem tednu garala , pa brez MON v svojem delovnem času.
Pa kaj si vstal z levo nogo? Sori, prepričan sem, da ima Ambrus župana. V kolikor ga ne bi imel, bi bil edini kraj v Sloveniji brez župana, se ti ne zdi?
Glede podkupovanja sem pa napisal “… seveda če se ne dajo podkupovati….” . Nedoločeno, vsi pa vemo, da je korupcija, podkupovnje bilo in bo. Roka roko umije.
Ljuba duša, nauči se brati zapisano.Če bi takim kot ti razlagala na dolgo in široko,potem bi moral MON imeti strani kot je pola papirja pri časopisu Delo,ne trdim, da je Blegoš v TNP,da pa ima JJ kaj z Lepeno,pa ptički čivkajo na vejah.Verjemite mi, od nikogar nisem za nič plačan,razen za svoje delo ki ga opravljam.