Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izgubila Mercator kartico

Izgubila Mercator kartico

A se je to komu že zgodilo? Kako priti do nove ?

Najprej preveri v trgovini, kjer si nazadnje kupovala.

Prekliči jo in naroči novo. Se mi je isto zgodilo.

…pa sem bila prelena, da bi jo preklicala. Največkrat zahajam le v 2 mercatorjevi trgovini, pa sem v taveliki vprašala, če jo mogoče imajo… v tamali pa v tistih 3 tednih nisem bila.

In ne boš verjela, ravno v tamali so mi jo shranili. Mi pa ni jasno, zakaj me niso vsaj obvestili (glede na to, da je kartica njihova), da so kartico našli.

Večkrat jo pozabim nazaj pospravit. Zadnjič pa je več kot en mesec nisem našla. Ker sem mislila, da sem jo vtaknila bog ve v kateri žep že, je nisem preklicala.

Po kakšnem mesecu so mi jo iz Mercatorja poslali, ker sem jo očitno pozabila.

Meni so jo tudi domov poslali.

Meni so jo tudi poslali domov.
Da je nimam sem ugotovila šele po kakšnem mesecu, ker ne kupujem redno pri sosedu.
Pozabila pa sem je v tik tak blagajni.

No, zgolj v vednost in ravnanje – moji sodelavki je tat, ki ji je iz pisarne ukradel denarnico, v treh urah po kraji naredil za preko 300 EUR škode – stroškov v parih trgovinah na drugem koncu mesta (cigareti, bela tehnika…). Pa je poskušala preklicati kartico takoj, ampak je preklic veljaven šele 24 ur po klicu… ne pa tako, kot pri bančnih karticah, kjer je preklic takojšen. Ne rabim omenjat, da Mercator plačilne kartice od takrat naprej več nima…

Moja ni bila plačilna, tako da bi lahko sam pike gor nabral.

New Report

Close