Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute izgubljena položnica

izgubljena položnica

V februarju in marcu sem plačala dve položnici,ki pa ju zdaj ne najdem.Oziroma odrezka.Vem,da sem,ker imam poseben zvezek v katerega si vpisujem vse izdatke in prejemke po dnevih.Zdaj pa me terjajo za ponovno plačilo.V tem podjetju imajo podatek,da sem v februarju plačala,v marcu pa ne.A sem 100%,da sem.Kako naj najdem kopijo?Včasig vem,da se je dalo na starem SDK-ju poiskati.Kam naj se obrnem,da bom dokazala plačilo.

Obrnite se tja, kjer ste plačali. Če ste plačali na banki imajo zapisane vse transakcije, na pošti prav tako. Če podjetje na svoj TRR ni dobilo nakazila, potem niste plačali. Vpogleda v prilive podjetja nimate. Lahko tudi spregledajo ali narobe knjižijo, zato jih lahko prosite, da še enkrat preverijo. Dobro bi bilo vedeti, kateri dan ste plačali.

Svetujem, da si uredite internetno bančništvo in bote lahko sami kadarkoli preverili ves promet na vašem računu, tudi če vržete račune stran.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

najprej poglejte na izpis iz TRRja, kjer moram biti to nakazilo zabeleženo. če ga tma ni, potem najbrž ni bilo izvedeno.
Če pa je, pa zahtevajte izpis/potrdilo in preverite pravilost podatkov o prejemniku plačila, predvsem številko njegovega računa.

New Report

Close