izgubljena strast
Spoznal sem, da hoče imeti popoln nadzor nad mano… prepustil sem se…
S svojimi čutnimi ustnicami me je dražila po prsih in od njenih nežnih dotikov se mi je telo še bolj drgetalo….. Igrala se je z mano …. Z mojim čutili, ki so bile napete kot strune….. in telo se je odzivalo točno tako kot je hotela. …od viiiiišjiiih tonov….do trzaljejev…
Ko se nisem več mogel zarževati , sem ji pustil kontrolo…aaaaaaaaaaaaaaah… ne še!
Nočem…….nočem, da ekplodiram………zato sem se dvignil, jo obrnil in ko je bila s koleni še vedno na tleh in obrazom na postelji, sem jo od od zadaj zagrabil za boke in se ji prilepil na njeno ritko…..Moj trdi ku*** je vztrajal pred vhodom, nisem takoj vztopil, le najini telesi sta se v strastnem ritmu gibali….. Njeno ječanje se je slišalo v sobi in stokanje je iz mene potegnilo prvinske nagone, strast in divjino………. Nagnil sem se k njej….njen omamni vonj je preplavil moje čute……… Poljubljal in grizel sem jo po vratu …….dokler se nisem prepustil najni strasti…dokončno…..
Zgrabil sem jo od zadaj za njene lese in vstopil vanjo divje in strastno…….
in takrat……..takrat je bilo….nič drugega kot strast, precej časa izgubljena strast, tista za katero sva mislila, da sva jo pozabila….In ta strast je polnila najine čute………
….rokami me osvobodi tesnosti kavbojk ter se z vso težo svojega oprsja vleže med moje noge.. zaječim in..
… dobesedno se mi je stemnilo pred očmi… zameglilo ali pa kaj tretjega ko je mojega stoječega kur** prijela z roko in ga poljubila prav na vrh…… Z jezičkom se je igrala in krožila okoli glavice, da se ji slina pomešana z mojo vlago cedilla po prstih. …In kot da ji ni mar, kako me muči……ga je prislonila ga je na prsa in ga objela s svojima joškama, da je zginil med njima….
Prisesal sem se nanjo, in v sobi je zadišalo mi je po seksu, nagonskem, prvinskem seksu…… Z obema rokama sem jo zagrabil za boke in ji strgal tangice z nje ter se preril do njene pič***
Prava poplava…tako je bila mokra! Obliznil sem njen vhod in začel krožiti po pič***…..dokler ni začla glasno stokati Zvrnil sem jo na hrbet in jo z jezikom poljubljal po prsih ter iskat vsem (ne)znani famozni G….
Prst mi je dobesedno zginjal v njenem toplem, vlažnem vhodu… ko sem tik za vhodom malo intenzivneje podrgnil je zaječala in se napela……našel sem njeno najbolj občutljivo točko……
To mi je povedal njen krik, ki je bilnaravnost živalski in z nogama me je potegnila nase. …..
vročo popoldne …….strastno nočko…..